Nadal Párizs királya - RG 2021 kibeszélő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nagyon nem kell erről sokat írnom, elég ezt megnyitni és legörgetni:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_French_Open_men%27s_singles_champions

A tavalyi verseny előtt a pandémia okozta összevisszaság, a furcsa időpont, Nadal rövid salakos felkészülése és Djoko elképesztő formája miatt már-már a szerb indult favoritnak a tornán. Erre a spanyol szettet sem veszített és a döntőben a földbe verte Djokovicot.

Most úgy tűnik a felvezetés is Nadal számára sülhet el kedvezően, Djoko out Monte Carlo, hátrány lehet a Serbia Opennel való túl sok 'törődés', Thiem most nem kerek egész; más szóba jöhet egyáltalán egy Nadal ellen?

Egy masszív tétes Nadal win Roland Garroson agyalok. Érv, ellenérv, vélemény?

Pár embert megjelölök, akikről tudom, hogy érdeklődnek a tenisz iránt: @Titti7 @Powell @hubika88 @csatarid és félig viccből @peshark, bár úgy sejtem tőle a házat is feltehetem a spanyolra ;D

De természetesen mindenki véleménye érdekel :cya:

Bet365, unibet, bwin 1,80 (most) tegnap talán a bwinen még 1,91 volt és szerintem a rajtig csökkeni fog.

Valószínű easy Nadal win lesz, Djokon kívül senki sem nagyon szólhat bele, Medve salakon teljes homály, Thiem lesz talány, hogy milyen formában lesz, nagy fordulat kéne neki, Rublev lehetne még kihívó, de őt meg ma beárazza sztem, max még Tsitsipas

de az 1,80 nem egy túl veretes odds, a szeptemberi garroson így alakultak Nadal oddsai

1,01-->1,01-->1,01-->1,01-->1,08-->1,16-->1,70  ---> 2,21

szóval az 1,80-at lehet túl lehet szárnyalni ha egyesével pakolod, de ahhoz olyan sorsolás is kell


Eddig igazán komoly meccse nem volt Nadalnak.Szívem szerint várnék vele legalább Barcelona torna végéig.(a szorzók addig reméljük nem változnak).Thiemtől is látunk valami játékot legalább egyáltalán.
A legnagyobb veszélyforrás még így is azt mondom,hogy Thiem annak ellenére vagy talán épp ezért,hogy kevesebb tornán játszik.Djokovicot őszintén szólva nem tartom veszélyesnek.
Az biztos,hogy tavaly is láthattuk,hogy hideg idő és zilált szezon ellenére is simán megnyerte Nadal.
Ezek csak az aggályaim,de szerintem idén is megnyeri.

Úgy látom, hogy Nadal kiéhezett a játékra a nagyobb kihagyás után. Nem kérdés, hogy az RG -én is nagy formába lesz. Veszélyes, veszélyes Thiem, de a döntőben Nadal mindig a legjobbját tudja előhúzni, míg az ellenfelei épp ellenkezőleg megremegnek a lehetőségtől, pláne, ha esetlegesen egy Nadalt lehetne letaszítani a trónról .... Nem fogják! Csak egy esetleges sérülés hozhat galibát, ami tudjuk mindig benne van a pakliban.
Én támogatom az ötletedet Latzka, egyértelműen!  ;)

Milyen jó érzékkel nyitottam egy ilyen Nadal topikot :laugh:

De úgy vagyok vele, hogy még keményebben fog nap mint nap melózni Párizsig.

Siklós Erik gondolatai:

1. Miért írtam, hogy a jöttem, láttam, győztem korszaknak vége! Nos, azt gondolom, az már nem megy, hogy Nadal, vagy akár Djokovic kihagy 2 hónapot, aztán újra beszállnak a Tourba és minden úgy folytatódik, mint előtte. Annál már sokkal kisebb a különbség, hogy ez beleférjen.
2. Most majd megint elkezdődik Nadal temetése, de szerintem az még nagyon korai. Jön Barcelona, Madrid és Róma. Az elmúlt években többször akadt arra példa, hogy a Roland Garros előtt érték kellemetlen vereségek a spanyolt, de aztán Párizsban nem csak legnagyobb esélyesként indult, de veretlen is maradt.

Épp ma mondtam az öcsémnek, hogy Nadal ma kikap plusz a következő versenyt sem nyeri meg. Ha így lesz, már pompás 2.5-ös oddsért meg is dobhatjuk fejenként 200-200 ezerért a Garros győzelmét. Akárcsak tavaly😉

Ha feldolgoztam a mai meccset, ahol nyilvan Rafanak szurkoltam es a 20.5 underen is rajta voltam, akkor elfogadom a kedves invitalast es leirom mit gondolok... ;D

Minden evben atgondolom ezt a tortenetet, hogy melyik a jobb ahogy hubi is irta.. Egyetlen dolog szol nalam mindig a meccsenkenti fogadas mellett, az pedig az esetleges serules. Es akarhogy nezzuk, most bejott a kepbe vgy masik nagy valtozo, a covid. Azert nem rizikomentes vallalas, hogy valaki egy egesz tornan vegig hozza a negativ teszteket, meg egy buborekban sem. Es nyilvan meccsre fogadasnal ilyenkor push van, mig vegso gyoztesnel kakukk.
De amugy jol gondoltad @Latzka ,tolem mehet fel ra minden.. :D Kétségtelen hogy Rafa a Garroson teljesen mas dimenzioban jatszik, mint barki. Merlegelve ezeket a serules-covid dolgokat, en meghuznam a hatart a 2-es oddsnal. Alatta nem, afolott igen.

Nadal videó-üzenetet küldött Neymar 9 éves fiának, de azt is fontosnak tartotta, hogy a pénteki, Norrie elleni győzelme után egyből edzeni menjen.

A spanyol, Monte-Carlo után még mindig keresi a tavaly októberi salakos formáját, de a rá jellemző precizitással, kitartással, professzionális hozzáállással tesz meg mindent azért, hogy minél gyorsabban kirakja a puzzle minden darabját és működjön, robogjon, dübörögjön a gépezet, úgy ahogy ilyenkor szokott.

Szóval, Nadal az idén sem a topon kezdte a salakos szezont, de pontosan tudja, miben kell javulnia és mit kell ahhoz tennie, hogy ez sikerüljön. Ennek jegyében jelezte a csapatának a Norrie elleni győzelem után, hogy az öltöző helyett a 2-es pályán találkoznak, mert edzeni akar.
"Kicsit rövidebb volt a mérkőzés ma én meg benne vagyok egy folyamatban, próbálok fejlődni és minden nap keményen dolgozni azért, hogy a lehető leghamarabb elérjem a megfelelő szintet. Néhány apró dolgon akartam még gyakorolni a meccs után, de ebben nincs semmi új, máskor is előfordult már ilyen"- magyarázta Nadal, aki 11-szer győzött már Barcelonában, nem véletlenül.

Először játszik az idén elődöntőt (két negyeddöntő után) és ugyan Pablo Carreno Busta ellen sem lesz könnyű (honfitársa az idén nyert már salakon, Marbellán), de meglepetés lenne, ha nem ő jutna a döntőbe.

És akkor Neymar...
Hogy vagy Davi Lucca? - kérdezte a személyes videóban Neymar fiától Nadal, majd folytatta. - Hallom, ott voltál a meccsemen, sajnálom, hogy nem tudtalak üdvözölni, de a járvány miatt lehetetlen volt. Remélhetőleg, ha ennek az egésznek vége lesz, találkozunk majd egy nap. Addig is egy nagy puszi neked"-mondta a mallorcai az ifjú rajongójának, aki pacsizott már Messivel is, de Nadal üzenete után nem jutott szóhoz.

Mai döntőben azért már nem lesz egyszerű meccse a spanyolnak. 1,57-et fizetnek ha győz, ilyen oddson salakon be kellene próbálni  :D

uuu azért a felső ág elég erősre sikeredett, azért Nadalnak lesz egy Sinner meg valszeg egy Karatsev/Rublev meccse, amit bár várhatóan nyer, de Djoko előtt nem bemelegítő meccsek az biztos 

És egészen bizonyos, hogy aki meccsről meccsre rakja Nadalt az (jóval) nagyobb szorzót rakhat össze, mint mondjuk a mostani 1,83 (bet365) Most csak, ha az elődöntőben (Djoko) és a döntőben (Thiem/Tsitsi) olyan 1,4-re belövöm a szorzóját, akkor az már 1,96; és ahogy hubika említette előtte is lesznek meccsei; a tripla pénz is összejöhet. Azért az már nem rossz.

Idézetet írta: Latzka Dátum május 27, 2021, 20:36:42
És egészen bizonyos, hogy aki meccsről meccsre rakja Nadalt az (jóval) nagyobb szorzót rakhat össze, mint mondjuk a mostani 1,83 (bet365) Most csak, ha az elődöntőben (Djoko) és a döntőben (Thiem/Tsitsi) olyan 1,4-re belövöm a szorzóját, akkor az már 1,96; és ahogy hubika említette előtte is lesznek meccsei; a tripla pénz is összejöhet. Azért az már nem rossz.

Na ja, most megeri matekozni kicsit, foleg tudva a serules/covid stbket is... Bar nem latom, hogy egy Sinner/Karatsev/Rublev ellen 1,16 fele mehetne az odds