Szuperliga vs. UEFA

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mit szólsz a Szuperliga ötletéhez?

Tetszik
15 (28.8%)
Nem tetszik
37 (71.2%)

Összes szavazó: 48

Idézetet írta: Pozzato Dátum június 09, 2021, 21:28:08
Zseniális.  ;D ;D  A kilépő csapatoknál tele lett a gatya, nem elég, hogy bohócot csináltak magukból, még büntetést is kapnak (igaz, elenyészőt a szintükhöz képest), de a három végsőkig kitartó klub ellen felfüggeszti az eljárást az UEFA.  ;D ;D ;D  Ennyivel erősebb brand a Barcelona, Real Madrid és Juventus hármasa. Tudom, volt egy perük az UEFA ellen, de szerintem szimplán fél a szervezet Pérezéktől.
https://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/szuperliga-buntetest-kaptak-az-erintett-pl-klubok-2831371
Ja. Félnek.
Nagyon féltik a pénzüket.

Mostanra juthatott el a tudatukig, hogy éppen ők, a kapzsiságukról híres korruptak gondoskodnak arról, hogy a Juventus, a Real Madrid és az FC Barcelona nélkül legyen a következő Bajnokok Ligája.
Ugyan szerintem már korábban elmagyarázták nekik, hogy mennyire jelentős bevételkiesést okozhat a Juventus, a Real Madrid és az FC Barcelona nélküli Bajnokok Ligája, ám ők vannak annyira korlátoltak, hogy csak mostanra fogták fel azt, hogy a Juventus, a Real Madrid és az FC Barcelona nélküli Bajnokok Ligája tényleg jelentősen kevesebb pénzbevételt jelent.
És amikor már az UEFA vezetőinek sikerült tudatosítaniuk saját magukban azt, hogy jóformán nem csinálták semmi mást, csak nagyon simán lábon lőtték saját magukat, s a Juventus, a Real Madrid és az FC Barcelona nélküli BL-lel lényegesen kevesebb pénzt fognak kapni, azonnal felfüggesztették a fegyelmi eljárását.

Hiába, na, nem akarnak ők rosszat, hanem csak szimplán és mélységesen korruptak.