Giro d'Italia 2021 (Kibeszélő és tippjáték)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




8. szakasz végeredménye:
1. Victor Lafay
2. Francesco Gavazzi
3. Nikias Arndt
4. Nelson Oliveira
5. Giovanni Carboni

Senki sem szerzett pontot, így az összetett nem változott.

A Cofidis meg, ha jól tudom, akkor 11 év után nyert megint szakaszt a Girón...  :o ::)  Épp emiatt hozták Vivianit, aztán jött Lafay.  ;D 

Idézetet írta: firgabácsi Dátum május 14, 2021, 23:48:07
Giro 8. szakasz

Na eddig bírtam, hogy nincs tipp  :) H2H-et nem látok amit szívesen tennék. Holnap szinte tuti a szökés és én adnék egy olyan 80-90% esélyt hogy végig is mennek, sok értelme nincs az összetett menők csapatainak üldözni a szökevényeket egy ilyen szakaszon és vasárnapra is kell majd az erő.
Nagyon sok favorit van, én hat nevet tettem, némely odds az elmebaj határát súrolja, talán Mohoricon kívül mindegyik.

Mohoric 18.17 - Nagyon nagy formában van láthatóan, ha kell sprintelni is tud, nem tudom a Bahrain mennyire engedi menni, majd meglátjuk, de Mader is mehetett és nyert is szakaszt. A Bahreinnel számolni kell úgy fest ilyen típusú szakaszoknál. Mehetne Mader is holnap megint, de szerintem még egy ilyen szökés neki most sok lenne, aztán majd meglátjuk.

Sagan 60.00 - Elvileg túl sok neki az utolsó emelkedő, főleg ha klasszikus puncheur-ok is lesznek ott vele akiknek az ilyen szakaszok a specialitásuk márpedig lehetnek, na de Sagan attól is Sagan hogy akár egy ilyen szakaszon is benne legyen a szökésben és megpróbáljon nyerni, a pontverseny miatt elég jól jönne neki ez most + az önbizalmának is jót tenne.

Narvaez 122.00 - Hátha előre küld valakit az Ineos előörsnek a szökésbe. Csapatok bevált taktikája ez, hogy jobban tudják kontrollálni a versenyt az ilyen szakaszokon. Ebből néha szakaszgyőzelem is kisülhet, konkrétan pont vele előfordult ez a 2020-as Girón. Elvileg Ganna is mehetne egyébként a szökéssel, be tudná fejezni egy ilyen emelkedőn a végén, lényegében menne egy időfutamot.

Cavagna 116.05
Honoré 41.67 - Ugyanaz a helyzet mint az Ineosnál, talán elenged valakit a Quickstep előre és nem tart vissza mindenkit, hogy hozzák Evenepoelt. Ebben az esetben ők ketten ott lehetnek.

Tony Gallopin 108.81 - Ideje lenne villantani neki valamit. Egy próbálkozása már volt ezen a Girón. A szakasz vége elvileg fekszik neki. de sokat volt sérült.

A legnagyobb favoritok nem ők lesznek holnap, hanem Ulissi, Bettiol, Guerreiro és Mollema, de gondoltam most ilyen vadakat rakok vicctéttel inkább :D

Nagy odds jött csak nem ezek közül, mert mások szöktek :D

Giro 9. szakasz

1. Guerreiro
2. Ciccone
3. De Marchi
4. Bouchard
5. Bernal

9.szakasz

1. Egan Bernal
2. Bauke Mollema
3. Ruben Guerreiro
4. Simon Yates
5. Gino Mäder

9. szakasz

1. Grossschartner
2. R. Guerreiro
3. Bernal
4. Evenepoel
5. Vlasov

9.szakasz

1. Bernal
2. Evenepoel
3. Vlasov
4. Dan Martin
5. Yates


8. szakasz

1. Bernal, Egan
2. Guerreiro, Ruben
3. Mollema, Bauke
4. Mader, Gino
5. Martin, Daniel

9. szakasz

1. Bernal
2. Mollema
3. Evenepoel
4. Guerreiro
5. Cepeda

9.szakasz

1.Bernal, Egan
2.Evenepoel, Remco
3.Guerreiro, Ruben
4.Ulissi, Diego
5.Mader, Gino

9.szakasz

1. Ruben Guerreiro
2. Bernal, Egan
3. Evenepoel
4. Ciccone
5. Vlasov

9.

1. Valter Ati
2. E Bernal
3. G Ciccone
4. R Evenepoel
5. B Mollema