Napi tipp - május 12.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - május 12.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


USA: MLB
12.05.2021 00:10
Cleveland Indians - Chicago Cubs
Tipp:5 inning után vezet:Chicago Cubs
Odds:3,45
Iroda:unibet
Jó kezdésre számítok  a Cubstól. Szerintem a meccset is ők fogják nyerni,de erre az odds még magasabb volt,így most inkább ezt választottam.

Atletico Madrid - Real Sociedad
tipp: hazai és 2.5 gól alatt
odds: 3,45
iroda: Unibet
Indoklás: Hétvégi Barca elleni ikszével szinte kikerült a sorsa a saját kezéből Simeone csapatának, de mivel a Real nem tudta legyőzni a Sevillat így maradhattak az első helyen, és továbbra is csak saját maguktól függ a La Liga bajnoki címe. Tegnapi Levante elleni ikszével a Barcelona ki is szállt a bajnoki címért folyó harcból, egy esetleges győzelemmel megszílárdíthatnák az első helyüket két fordulóval a vége előtt. Simeone magabiztosan szokta hozni az ilyen kötelező győzelmeket, egy hamar megszerzett vezetés és stabil védekezés nagyon sokat érhet számukra, és ehhez hasonló forgatókönyvet már számtalanszor láthattunk tőlük. Ma is egy kevés gólos hazai győzelmet várok, amire egész szép szorzó fogható.

OLASZORSZÁG: Serie A - 36. forduló
12.05.2021 20:45
Atalanta - Benevento
Tipp: 1/1
Odds: 1.57
Bet365

kerékpár Giro d'Italia, 5.  szakasz


Nizzolo vs Vivani ki végez előrébb?
tipp: Nizzolo
odds: 1.84
iroda: pinnacle

Sokat nem lehet mondani a mai szakaszról, klasszikus sprintszakasz, szökést nagyon nehéz ma elképzelni, a sprinterek csapatai fogják várhatóan uralni a versenyt a menők pedig pihennek a holnapi, holnaputáni hegyekre.
Nem tudom ki nyer ma, de Merlier nagyon erősnek tűnt nekem vasárnap, akkor is ha beleszámolom Gaviriáék hibáját, pár másik sprinter rossz helyezkedését stb. Nem bonyolította túl, 250m-ről indított és végig tudott menni úgy, hogy igazából kibújni sem tudott mögüle senki.
Aztán ha ma Ewan is ott lesz akkor nem tudom mi lesz + a vége sem lesz nagyon sima ha igaz, szűk eléggé az út ahol a befutó van azt olvasom.
Nizzolo nekem szimplán gyorsabbnak tűnt Vivianinál vasárnap, Viviani kiváló felvezetést kapott amúgy, abban nem volt hiba, én úgy láttam egyszerűen nincs meg a kellő végsebesség nála most, hogy aztán egyedi eset volt vagy nem az ma kiderül  :)
Az tény, hogy Nizzolo simán kikerülte és egy kerékpárhosszal kb. meg is verte, minden nap más persze. A tegnapelőtti napon Vivani nagyon bosszús volt, csomót dolgozott érte a csapat és ő is odatette magát, aztán Taco máshogy gondolta, ahogy Viviani is mondta "csomó energiát elpazaroltunk a semmiért", Nizzolo azona szakaszon pihent és nagy hátránnyal gurult be. Tegnap meg ugye nem sprintereknek való szakasz volt.
Meglátjuk, egyelőre frissebbnek, gyorsabbnak, robbanékonyabbnak tűnik Nizzolo nekem, de helyezkedéstől és szerencsétől is sok függ a sprintben, és Nizzolo helyezkedésben nem rossz. Nyilván bármi lehet, bezárják, bukás stb., ez benne van, de ha nem jön közbe semmi megint megelőzheti Vivianit szerintem.

Seria A
2021.05.12 --20:45--
Sassuolo vs Juventus
Tipp: -1.0, -1.5 HC félidő V
Odds: 4.80
Office:bet365
Indoklás : Egy Juventus sosem adja fel, így én sem tehetem. Lehetnek rossz napok, vereségek, de a hűség örök. Bízom benne, hogy ma a csapatom bizonyítja, hogy méltó még eme mezre.

Inter - Roma
Labdarúgás Olaszország Serie A
2021.05.12. 20:45

Tipp: mindkét csapat mindkét félidőben lő gólt
Odds: 9.50
Iroda: bet365

Legutóbb majdnem bejött ugyanezen tippem a Sampdoria ellen. Ha egy kicsit tökösebb Ranieri, akkor a Samp is megrúgta volna a mindkét félidő gólját. Most hasonlóan gondolom: az Inter örömfocit tol, Conte mindenkinek lehetőséget ad, a Roma gyenge védelme miatt bármikor lőhetnek gólokat. A Roma pedig küzd a 7. helyért, neki győzelemre kell játszania. Dzeko előző meccsén pihent, most szétszedheti az Inter tartalékos védelmét. Szerintem meglehet a Farkasok gólja mindkét félidőben.

Tenisz, ATP Róma- 1/16 döntő (15:30)

Matteo Berrettini - John Millman
Tipp : Millman 2:1
Odds : 9,50
Iroda : Tippmix

Alapvetően Berettini kimerültségével indokolom ezt a tippet, az olasz Begrádban tornát nyert, majd múlt héten Madridban a döntőig menetelt, és csak döntő szettben vérzett el végül. Az olasz előbb-utóbb elfogy, nagyon fáradt lehet már, ráadásul tegnap is döntőjátszmás meccsbe bonyolódott. Millman nem igazán tényező salakon, viszont mostanában egyre ügyesebb ezen a borításon is, tegnap például simán verte Lajovicot. Az ausztrál meglepheti papíron esélyesebb ellenfelét, az itáliai fiú egy szettre jó lehet, hisz jó formában van, és alapból jobb is mint Millman, de a fáradtság végül ki kell hogy jöjjön, és ez lehet a döntő faktor.

2021.05.12. 20:45
Olasz Serie A
Bologna - Genoa
Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,61
Bet365

Celta-Geta
LaLiga
Tipp: 5,5 lap felett @ 1.85 (bet365)

Buta voltam, mert a Kike Garciás sárgás tippem nem értékeltem ki, így most ismét kell egy tuti. Ez épp nem az, de jó esélyt látok rá, hogy jön, mert két 'lapos' csapat találkozik, simán fel tudják idegesíteni egymást, szerintem sanszos a piros lap is, szóval nehéz elképzelni ezt a meccset lapeső nélkül.

Labdarúgás
18:30
FC Juniors OÖ - Blau-Weiss Linz
Blau-Weiss Linz -1,5
2,20
bet365

A linzi csapat pontazonossággal második helyen áll az oszrák másodvonalban, a legtöbb rúgott góllal rendelkeznek. Egyértelmű céljuk a feljutás, így ma is kötelező a győzelem a nem túl acélos hazaiakkal szemben. Egymás elleni győzelmek alkalmával gyakori a hendikeppes siker, most is ezt várom.



Inter-Roma
1X2+Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
2.81
Tippmix

Hál' Istennek megtört a Juve hegemónia, az Inter behúzta a bajnoki címet. Kicsit meglepett, de az utolsó hat egymás ellenin mind! döntetlent játszottak a Rómával. A hazaiaknál alig van hiányzó, míg a vendégeknél kevesebb a hadra fogható, mint a nem játszók száma. Behúzzák otthon ma Lukakuék, de talán egyszer betalálnak Dzekoék.

2021. 05. 12. 18:30
Labdarúgás, OLASZORSZÁG, Serie A

Cagliari- Fiorentina

Tipp:    3,5 gól felett
Odds:   3.05
Iroda:  Unibet

A hazaiak jó formában vannak, a kiesés elől is sikeresen menekülnek és otthon rendszeresek a 4,5,6 gólos meccsek.

Foci, PL, 21:15

Chelsea - Arsenal

Tipp: 18,5 szabálytalanság over
Odds: 1.72
Iroda: Unibet

A derbi tétjéhez képest alacsonynak érzem ezt a line-t még angol szinten is... Ebben megerősített az is, hogy az orosz irodáknál erre a line-ra 1.38-as odds-ot kínálnak csupán. Nem lesz ez egy békés meccs...

OLASZORSZÁG: Serie A - 36. forduló
12.05.2021 20:45
Sassuolo - Juventus
Tipp: Juventus nyer
Odds: 1.60
Iroda: bet365