Napi tipp - május 19.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - május 19.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


#1 május 18, 2021, 15:52:05, oakland23
játékon kívül

Patriots - GNBC
kosár, the BAL
Patriots pontjai 97,5 felett @ 1.83 (bet365)

Ilyen afrikai euroliga féleség, de komoly kis körítéssel, Kigaliból. Sok csapatnak kellett selejteznie, köztük e kettőnek is. A keleti részben finálét játszottak, persze addigra mindkettő kvalifikált, de ott 94-63-ra nyert a ruandai Pats. Nos azóta a ruandai csapat alaposan beerősített, J. Cole mellett érkezett még három amerikai játékos, közülük kettő egész ügyes. A GNBC az első meccsén a szar Monastirtól egy fakezű Majokkal is 113 pontot szórt a madagaszkáriaknak, a PAts a nigériai ellenfelét verte, néztem a meccset, egész korrekt, vállalható játékkal. Afrikai kosárlabda meccsen egész komoly minőségi megmozdulások, ám a GNBC-n látni, hogy amatőr csapat, igazából fizikálisan sincsenek sehol. Egyébként a GNBC-nél is vannak ügyes srácok, hoztak egy amerikai játékost ők is, de azért teljesen más szint a két csapat. Viszont a GNBC-nek sincs ellenére a gyors tempó, ezért én sok pontot várok, ahol persze a pontok zömét a Patriots dobja. Azon a korábbi kvalifikációs meccsen 94-et dobott a Patriots 63 ellenében, de mondom, azóta a Patriots egész jó amerikai játékosokkal erősített, szóval kutya legyek, ha a GNBC száz alatt megússza. Játékon kívül küldöm, mert 1.83-mal itt nem nagyon lehet nyerni, de amúgy bika erős tipp nálam

kerékpár Giro d'Italia, 11. szakasz, 2021.05.09 12:00

1-3. helyen végez a 11. szakaszon
tipp: Bettiol
odds: 7.50
iroda: tippmixpro

Mivel elég esélyesnek tűnik, hogy Bernal megpróbál további másodperceket verni a többi összetett menőre, így lehet, hogy az Ineos iramot fog menni és nem enged el szökést vagy nem engedi hogy végigmenjen a szökés. Ebben az esetben elég jó tippnek érzem Bernal dobogóját holnapra, ha a menők maradnak ott a végén és egymás között döntik el sprintben. Na de ez csak 2.50, az nem ide való odds  ::)
A Strade Bianchét idézi a szakasz ahogy az a főoldali cikkben is szerepel, de ott azért nincsenek a holnapihoz mérhető hosszúságú és meredekségű emelkedők, ott Bernal nagyon jól ment és harmadik lett végül, de az egy teljesen más műfaj, egynapos klasszikus, ő nem ezekre specializálta magát.
Szökési kísérlet az 100% hogy lesz, meglátjuk milyen sikerrel, de ha végigmegy az egyik favorit lehet Bettiol. "Hazai pályán" van, bőven van tapasztalata, sőt jó eredménye is a Strade Bianche-ról, 2020-ban 4. helyen végzett ott, csapatutasítás őt nagyon fogja kötni remélhetőleg, bár ott van Carthy aki nagyon jól áll összetettben, de neki ott lehet még Guerreiro és Carr is segítőnek.
Bettiol erről a szakaszról sokat beszélt ahogy olvasom, nyilván kitűzte előzetesen fő célnak. Én remélem, hogy az EF Education-Nippo úgy dönt  szökhet ha akar. Carthy összetettet nem fog nyerni nagy eséllyel, Bettiol holnap talán nyerhetne egy szakaszt a csapatnak ha hagyják menni, de legalábbis ott lehet a végelszámolásnál ezért a tippem top3 rá ami nem rossz odds.
Ha nem megy végig a szökés akkor egyértelműen Bernal win vagy top3 a tippem, utóbbi elég esélyes azért 2.50-ért.
Bettiol top3 7.50, Bernal top3 2.50 és ha jól alakul egyik lejön  ;D

ANGLIA: Premier League - 37. forduló
19.05.2021 19:00
Tottenham - Aston Villa
Tipp: 1
Odds: 1.50
Bet365

Foci , Francia Kupa , 21:15

Monaco - PSG

Tipp: Lesz piros lap
Odds: 3.65
Iroda: Unibet

A Monaco szárnyal, mióta Niko Kovac átvette őket, kiesőjelöltből bajnokesélyes csapatot csinált a hercegségiekből. A PSG szezonja pedig messze nem úgy alakult, mint ahogy azt tervezték... a bajnoki cím elúszni látszik, nem az ő kezükben van a sorsuk... A BL-től ugye már búcsúztak... ha esetleg a kupa sem lenne meg, az maga lenne a katasztrófa. Így hát aztán biztos, hogy küzdenek majd, mint disznó a jégen. A Monaco szintén helyén kezeli majd ezt a lehetőséget, na meg amúgy is.. Franciaországban ki ne szeretne borsot törni a PSG orra alá!? Jó kis parázs meccset várok, ahol, látva a párizsiakat a BL-ben, könnyen elszabadulhatnak az indulatok... Én sok lapot várok, akár pirosat, vagy pirosakat is el tudok képzelni...

Foci, Olasz kupa
2021-05-19 21:00

Atalanta - Juventus
Atalanta legalább egyik félidőt megnyeri - igen
1,71
unibet

Nagy győzelem lehet ez a bergamoiaknak, a Juve azért nem olyan extra már manapság, bőven pariban vannak Zapataék. Guruban a két góljukat írtam, itt megelégszek egy megnyert félidővel is.

Oostende - Mechelen
Labdarúgás Belgium play-off
2021.05.19. 18:30

Tipp: 1. félidő over 2,5
Odds: 4.80
Iroda: unibet

Sajnos már szétszedték a szorzót, tegnap este még normálisabb oddson lehetett tenni az overeket (pl. o2,5 1.50 fölött volt). A play-offban ez a két csapat igazán crazy, az első meccsük egy vicces 3-5 volt. Egyikük sem játszott még a négy play-off meccsből under 2,5-et, de under 3,5-et is csak egyszer-egyszer. Legutóbb néztem az Oostende-Gent meccset, brutálban tolták az agyhalált, minden volt ott. Szóval valami ilyesmit várok, a meccs elejétől jöhetnek a gólok dögivel. Ráadásul a hazaiak kapusa, Guillaume Hubert eltiltott az előző fordulós ámokfutása miatt, szóval gyengébb kapus lesz hazai oldalon.

Kézilabda, Bajnokok Ligája, 2021. 05. 19., 18:45

PSG Handball - THW Kiel
Tipp: 3 esélyes hendikep - THW Kiel +3,0


Odds: 1,52
Iroda: Bet365

2021. 05. 19. 20:30
Labdarúgás, ROMÁNIA , Liga 1 - Bajnokság Play-Off

FCSB - Univ. Craiova

Tipp:    a hazai csapat 1 góllal nyer
Odds:   4.70
Iroda:  Tippmix

Ha a bukarestiek megnyerik a hátralévő két meccsüket, akkor bajnokok lesznek. Ehhez ma kell megtenni az első lépést, bár a formájuk borzasztó, de a vendégek sem dicsekedhetnek. Nem is értem a szorzókat, ennyire nem szar egyik csapat sem.
A tippben van érzelem is, mert ha ez bejön és a Sepsi nyer, akkor jövőre nemzetközi kupában indulhatnak a szentgyörgyiek.

premier liga 21:15
Burnley-Liverpool
félidő 0-1
3.60
bet365

A Vörösöknek kötelező a győzelem (BL), a Burnley számára nincs sok tét. Ám a hazai csapat defenzív, időbe telhet feltörni a védelmüket, a Poolnak idén nem is megy ez rengeteg meccsen. Úgyhogy nem lesz sok gól valószínűleg, de az 1-0 lejöhet a félidőre, valószínűleg a végén szerzett góllal. Az under is kedvező a meccsre, valamiért sok gólt várnak.



Premier Liga 21:15
West Brom vs West Ham
Tipp: 2.5 gól felett és H
Odds:7.50
Office:bet365
Indoklás : A naplómban


ANGLIA: Premier League - 37. forduló
19.05.2021 20:00
Crystal Palace - Arsenal
Tipp: Arsenal nyer
Odds: 1.57
Iroda: bet365

Olasz Kupa
Atalanta-Juventus
Mindkét csapat szerez gólt-Igen
1.59
Tippmix

Idézetet írta: LosGabos Dátum május 19, 2021, 15:26:57
2021. 05. 19. 20:30
Labdarúgás, ROMÁNIA , Liga 1 - Bajnokság Play-Off

FCSB - Univ. Craiova

Tipp:    a hazai csapat 1 góllal nyer
Odds:   4.70
Iroda:  Tippmix

Ha a bukarestiek megnyerik a hátralévő két meccsüket, akkor bajnokok lesznek. Ehhez ma kell megtenni az első lépést, bár a formájuk borzasztó, de a vendégek sem dicsekedhetnek. Nem is értem a szorzókat, ennyire nem szar egyik csapat sem.
A tippben van érzelem is, mert ha ez bejön és a Sepsi nyer, akkor jövőre nemzetközi kupában indulhatnak a szentgyörgyiek.

Kolozsvár már bajnok hiába nyer kettőt Bukarest!

Sportág, Időpont: labdarúgás, 2021.05.19. 22:00
Esemény : Throttur Reykjavik - Selfoss
Tipp:  Gólszám  több, mint 4,5
Odds: 3.60
Iroda: Tippmix

Az izlandi női fociban is potyognak a gólok. Tavaly a Throttur 3:1 -re nyert idegenben, de most a Selfosst tartják jóval esélyesebbnek vendégségben. Érdekes helyzet. A hazaiak most kezdtek a 3 . meccsükön belelendülni. Játszottak egy 2:2 -t. A vendégek eddig is lőtték a gólokat. A tendencia okán lejöhet öt gól.