Bajnokok Ligája 2021-2022 Selejtezők

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bajnokok Ligája 2021-2022 Selejtezők

Ebben a témában lehet beszélgetni az UEFA Bajnokok Ligájának selejtezőiről.  :topbet_125:

Fuhh ez a Fradi eddig nagyon idény eleji formát mutat...egyelőre betudom ennek a gyengébb játékot, de nehogy bejöjjön az az érzésem, hogy Rebrov távozásával megtört valami náluk. Stöger nehogy Dollá váljon, egyszer már befürödtek a németekkel...

Az elso tiz perc es az 1 az 1 elleni szituacio volt necces, a maradek idoszak kontrollalva volt.
Meccs elott max 3-0-at tippeltem, de realisan nezve 2-0, 3-1 eredmenyt mondtam, az 1.1 oddsot semmikeppen sem tartottam realisnak, a Cluj 1.15-n se volt csabito, pedig a bosnyakok eleg kutyautok idegenben.
Az elso felidotol nekem se esett le az allam, de a felkeszulesi idoszakot pl hibatlan zartak, erosebb csapatok ellen, ugyhogy a 2-0 meg osszejohet, de ahhoz mar nagyon kellene az a megnyugtato elso gol.

Az a baj, hogy azok edzőmeccsek voltak. Oké, hogy papíron erős csapatok, de ki tudja ők mennyire vették komolyan, mennyire álltak ki a legerősebb keretükkel stb. Én ezekből nem szoktam sok minden leszűrni, szerintem leginkább az ilyen jellegű tétmeccsek mutatják meg leginkább az igazságot. Mindenesetre számomra eddig elég nagy csalódás ez a Fradi. Boli is miket kihagy...ilyen szinten ezeket a helyzeteket illene értékesíteni.

szerk. jó húzás volt Stögertől Bolit lekapni...ez a Ryan Mmaee sokkal jobban tolja. És gólt is lőtt első tétmeccsén. Na kezd feltámadni a Fradi, igazad volt München, megnyugodtak az első dugó után!  :beerchug:

Orulok, hogy jott a masodik gol is, a harmadik meg egyenesen garantalja a tovabbjutast. A kovetkezo korben is otthon kezd a Fradi, ott is kell az elony. Eszak-Irorszagban/Litvaniaban fuvon jatszanak?

Nem tudom, lehet, hogy műfű...utána kell majd járni.

Amúgy a meccsről összességében annyit, hogy az első félidő elég gyengusz volt, annak ellenére, hogy voltak helyzetek (kapufa), de valahogy motoszkált bennem az érzés, hogy a Pristina nehogy találjon egy gólt. Elsősorban - Mészölyösen - a fekete csatáruktól - nem tudom a nevét - tartottam.
Stöger szerintem jól cserélt a második félidőben, Ryan Mmaee játéka nagyon tetszett, és a vezető gól után felszabadultabban tolta már a Fradi. 3:0 a vége, innen ezt már nem lehet elbukni idegenben! Mindenesetre a srácok helyzetkihasználásán van mit csiszolni, mert erősebb ellenfelek ellen ez már lehet kevés lesz! De kezdésnek így 90 perc után összességében okés, amit láttam!



A Fradi a lehető legjobb ellenfelet kapta.
A 13 BL meccsből ötben meglehet mondani a biztos továbbjutót, és ebbe beletartozik a Fradi is.
Zágráb, Fradi , Kolozsvár, Varsó, Olympiakosz , talán még a Malmö.

Továbbjutás küszöbén áll a Fradi

Podcasttel egybekötött tippajánlónkban ismételten Fradi sikert jósolunk! Olvasd tovább


BL-selejtező - A CFR Cluj vagy a Young Boys lehet a Ferencváros negyedik ellenfele

Továbbjutása esetén a Ferencváros a román CFR Cluj vagy a svájci Young Boys csapatával találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójában.

Az előző idényben csoportkörös magyar bajnokcsapat a harmadik forduló első felvonásán, szerdán a cseh Slavia Praha együttesét fogadja.
   
Az európai szövetség svájci székházában tartott hétfői sorsoláson kiderült, hogy a Ferencváros vendégként kezdené a következő párharcot.
   
A negyedik forduló első mérkőzéseit augusztus 17-18-án, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik. A győztesek főtáblára kerülnek, a vesztesek pedig az Európa-ligában játszhatnak a csoportkörben.

forrás: MTI



Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 04, 2021, 20:55:26
Az elso felidot kimaxolta a Fradi.  :angel:

Még egy kontra gól jó lenne a másodikban, de jó kis csapat ez a Slavia; nehéz lesz. Eddig általában arról olvastam, hogy sokan Wingot savazzák, hogy nem Fradi szint; szerintem pedig Samy Mmaee egy életveszély ott középen, nagyon szertelen.

A csehek edzőjének nyilatkozata:

,,Ilyen légkörben, ilyen atmoszférában még soha nem fociztunk, sehol Európában, a játékosaim hat méterről nem hallották egymást."   :great:

rangado.24.hu