OTP Bank Liga 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


OTP Bank Liga 2022/23

Ebben a témában lehet beszélgetni mindenről, ami az OTP Bank Liga 2022/23-as szezonjával kapcsolatos.  :topbet_125:

Hétvégén rajtol a hazai bajnokság

Pénteken este Honvéd-Zalaegerszeg párharccal indul az OTP Bank Liga 2022-2023-as szezonja! Olvasd tovább


Fáy utcából rabolna pontokat a Paks

Pénteken este Vasas-Paks mérkőzéssel indul a magyar bajnokság 2. fordulója. Olvasd tovább


A bukik nem nézik az Újpest meccseit

Szombaton este az eddig nyeretlen UTE a Zalaegerszeget fogadja. Olvasd tovább


Jöhet zsinórban a negyedik remi

Hétfőn este a Mezőkövesd-Debrecen mérkőzéssel zárul a hazai pontvadászat negyedik fordulója. Olvasd tovább


Hosszú ideje nem nézek magyar focit, de most véletlenül felkínált egy videót a YouTube, mondom gyorsan belepörgetek. Megkövetem magam, én nem tudtam, hogy a magyar bajnokik ennyire viccesek. Esküszöm zseniális, mintha valami Benny Hill show lenne az egész, először azt hittem, ez egy paródia, mármint a csatorna, de nem, ezek tényleg megtörténtek. Utána belenéztem a Fradi - Qarabag meccsbe is, kiváló. Mostanában nem találtam jó sitcomot, de elég lenne ezt a csatornát nézni, ha nevetni akarok. Lehetne bosszankodni, hogy erre költik az adőfizetők pénzét, de lehetne ezt más szemszögből is nézni: humort akarnak, hogy nevessen az ember, ezeken a teljesítményeken pedig lehet is. Csak így tovább! Lehet újból elkezdem nézni a magyar bajnokikat, itthoniakat nem zavarja meg a teljesítményorientált hanyatló nyugati felfogás. Még a kommentátor is vicces, érzi ő is, hogy ez egy hatalmas foshalmaz, de ha fizetnek, akkor miért ne beszéljen?  ;D



,,A ZTE FC a ,,jövő klubjaként" igyekszik lehetőséget biztosítani a tehetséges labdarúgóknak a folyamatos fejlődésben és karrierjük építésében. Most két játékos kapott profi szerződést a klubtól. Kámi Belián klubunk utánpótlásában nevelkedett, míg Philip Christopher Baloteli Nigériából érkezett Zalaegerszegre" – írja a ztefc.hu. Mind a ketten 2004-es születésűek, már betöltötték a 18. életévüket, előbbi középpályás, utóbbi támadó.

Why always me hungarian edition
;D

Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 23, 2022, 10:38:33Hosszú ideje nem nézek magyar focit, de most véletlenül felkínált egy videót a YouTube, mondom gyorsan belepörgetek. Megkövetem magam, én nem tudtam, hogy a magyar bajnokik ennyire viccesek. Esküszöm zseniális, mintha valami Benny Hill show lenne az egész, először azt hittem, ez egy paródia, mármint a csatorna, de nem, ezek tényleg megtörténtek. Utána belenéztem a Fradi - Qarabag meccsbe is, kiváló. Mostanában nem találtam jó sitcomot, de elég lenne ezt a csatornát nézni, ha nevetni akarok. Lehetne bosszankodni, hogy erre költik az adőfizetők pénzét, de lehetne ezt más szemszögből is nézni: humort akarnak, hogy nevessen az ember, ezeken a teljesítményeken pedig lehet is. Csak így tovább! Lehet újból elkezdem nézni a magyar bajnokikat, itthoniakat nem zavarja meg a teljesítményorientált hanyatló nyugati felfogás. Még a kommentátor is vicces, érzi ő is, hogy ez egy hatalmas foshalmaz, de ha fizetnek, akkor miért ne beszéljen?  ;D




Ha kabaré, akkor itt a következő jelenet! :laugh:  Rákeresni majd a Kecsó (vs. Fehérvár) egyenlítő góljára ;D  ;D

A tegnapi vasas-fradiról pár jövőbe mutató gondolat:
1. Az FTC légiósainak nagy erénye a labdabirtoklás, a labdát szinte minden játékos kiválóan fedezi-védi. Ezt egyébként a magyar focisták döntő többsége nem tanulja megcsinálni. Ennyivel meg is nyeri a bajnokságot megint az FTC.
2. Bogdán nem lehet opció egy ilyen keret mögött, mint második számú kapus! SE! Egy magyar bajnokin egyetlen beadást sem szedett le, teljesen rossz ritmusban jön ki a kapuból. Ha ő lesz a jövő heti El-nyitányon, biztosan kapunk minimum két gólt.
3. Tokmac – nem kell neki több türelem. NB3 – s a válogatott meccs után meg lehet nézni újra mi van. Van elég opció Sigér, Vécsei, Mercier – mind jobbak nála.
4. A Vasas ,,nagyobb" nevű játékosai szépen belesimultak az nb2-be. Ez egy második vonalas keret. Egyszer volt egy megugrásuk a második félidőben, amikor úgy nézett ki kb 2,4 mp-ig, hogy létszámfölényt alakítanak ki, persze, hogy ebénázták és ki más, mint Radó.
5. Fel lehetne sorolni a neveket hosszasan a Vasasból: kik azok, akik nem dolgoznak eleget az edzéseken, nem fejlődnek semmit? Nagyon hosszú a lista...Tudomásul veszi-e valaki közülük, hogy a fejlődés nem állandó, illetve működik visszafelé is? Amit a meccsre kiviszel a pályára, az a heti edzésmunkád, étkezésed, regenerációd, kipihent éjszakáid, taktikai felkészültséged-fegyelmed.

Edzőmeccsé silányodott a Derbi

Vasárnap délután Újpest-Ferencváros ütközettel zárul a 7. forduló. Olvasd tovább


Mennyei:
https://444.hu/foci/2022/09/04/felcsuton-mar-most-sokat-kivett-a-jatekosokbol-az-ideny-nem-ertik-ezt-hogy-birjak-mashol

Szeptember első hete, elfáradt a lelkem. :-\
,,Annyit tudok mondani, nagyon sokat kivett a csapatból, hogy heti három mérkőzést játszottunk. Nem tudom, a topligában hogy bírják ezt a játékosok?"


Mondjuk ilyen minőségi ligában nem csoda, ha elfárad.  :)

Kinevezett edző nélkül meccsel Fehérváron a Kövesd

Szombaton este a hazai pályán veretlen Fehérvár otthonába látogatnak a Matyók. Olvasd tovább


Jöjjön egy pár fogadási lehetőség az Unibetről a Fradi idei bajnoki teljesítményére vonatkozóan:







Szerinted van valamelyikben érték?

Szomszédvárak csatájában a hazaiak oldalán lapul az érték

Vasárnap kora este a hazai pályán veretlen Puskás az idegenben nyeretlen Fehérvárt fogadja. Olvasd tovább


Stopira odapakolt a néger újpestinek, az nem ért meg egy VAR-t??? Vagyles volt, vagy mi tökért nem volt az büntető??? Még úgy is idegesítő, hogy 5 Ft nincs fenn a meccsen  :D