R.I.P.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Csontrákban elhunyt Luis Enrique 9 éves kislánya. Az élet kegyetlen tud lenni :(


R.I.P Anthoine Hubert!

Rip

Lattam egy nezoi videot a balesetrol, szerencsetlent oldalrol telibekapta a masik srac. Eselytelen volt.

Borzaszto veszelyes ez a spai palya, biztos nagy elmeny menni rajta, de szerintem csak ido kerdese volt a tragedia.

Nem szoktunk mostanában ide írni (szerencsére), de ma elment valaki (és nem a COVID miatt) akit rengetegen hallottak, de csak kevesen ismertek.

Emlékezzünk rá legismertebb dalával, amit sokszor és sokan feldolgoztak, de mindig az eredeti az igazi:

https://www.youtube.com/watch?v=CICIOJqEb5c


Isten nyugtassa!  :(

Ez a zeneszám örökké megmarad.  :ok:

Egyébként elég szomorú, hogy most már minden halálesetet a koronavírussal aszociálnak az emberek (nem rád értem LosGabos, hanem általánosan). Mintha más nem létezne, sajnos.

Nem RIP téma, nekem a legjobban ez a feldolgozás tetszik. A srác végül 2. lett a BGT döntöjében.

https://www.youtube.com/watch?v=Yog4fA8RzM0

Ha keveset tudsz angolul is érteni fogod a reakciók miatt.

Sitku Ernő  :-\

Emlékszem, láttam őt játszani élőben anno, olyan hihetetlen, mindössze 48 éves volt. Azért a '99-es magyar válogatott az Eb-ről nem volt semmi: Sitku Ernő, Dávid Kornél, Gulyás Robi, Czigler Laci, Kálmán Laci, Mészáros Zalán...

Idézetet írta: Pozzato Dátum május 23, 2020, 22:35:56
Sitku Ernő  :-\

Emlékszem, láttam őt játszani élőben anno, olyan hihetetlen, mindössze 48 éves volt. Azért a '99-es magyar válogatott az Eb-ről nem volt semmi: Sitku Ernő, Dávid Kornél, Gulyás Robi, Czigler Laci, Kálmán Laci, Mészáros Zalán...

:-\

Benedek Tibor

Nyugodjon békében. Értelmet nyer a lemondás, de ezt álmomban sem gondoltam. Azon jár az agyam, milyen lehet élni egy terminális hasnyálmirigy rákkal, es tudni hogy hetek vannak vissza.

Személy szerint inkább haljak meg 10perc alatt szivrohamban.

Megrázó csütörtök reggeli hír. Nyugodjon békében.  :'(

Egy nap alatt két 3x-os olimpiai bajnok vizilabdázó  :'( Felfoghatatlan...


Ott a 2000-es évek elején, környékén gondolom hozzátok hasonlóan, én is nagyon szerettem a válogatottunkat, volt mindenféle ember benne, igazi őstehetség Kásás, hatalmas szívű, félelmetes balkezes Kiss Gergely, és volt a biztos pont, minden terhet elviselő Benedek Tibor. Azért akartunk Benedekek lenni a haverjaimmal, mert még a képernyőn is átjött az a győzni akarás, a gyengeségeket legyőző mentalitás. Most szándékosan nem írok focista neveket, de kinézetben, viselkedésben, hozzáállásban, intelligenciában is olyan példakép (ahogy a többiek is a csapatban egyébként), amilyen teljesen kiveszőben van manapság. Nyugodjon békében :(

Emlékszem regen, a telepulesen ahol lakom, a strandon epult egy uj medence es ugy volt kialakitva hogy volt egy magas fal resz. Azt hasznaltuk kapunak, egyik csempetol a masikig. Vizilabdasat jatszottunk 2 vs 2 ellen, vagy csak siman dobaltunk a 'kapura'.
Hol Kasas, hol Benedek nevet kialtottok minden dobasnal. Egy idol volt, fajdalmas olvasni a nekrologokat hogy ilyen fiatalon elment.