Június 05, 2020, 07:54:12 am CEST

Szerző Téma: Politika  (Megtekintve 44203 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ryeb

Re: Politika
« Válasz #60 Dátum: Március 31, 2010, 14:24:07 pm CEST »
A Jobbik hirdeti az álkeresztény konzervatív erkölcsöt, ezért érdekes hogy a saját szóvivőjük is liberális beállítottságú.  A jobbik be akarja tiltani a melegfelvonulást a szóvivő meg a kanadiai melegparádén pózol, ez minősíti a pártot. Az ex- mszp-s Baló feleség Morvairól és a többi karrierista politikusról nem beszélve. Az hogy egy szdsz-es bejelenti, hogy meleg nem nagy szám mert azok még támogatták is azt a parádét......
Arisztotelész i.e.. 300körül leírta hogy a demokrácia azért rossz államforma mert minden hozzá nem értő ember szavazhat, ezér demagógok ( így nevezte a szónokokat) kiállnak a nép elé és azt hazudják a népnek amit  a nép hallani akar, ez minden pártra igaz de  a Jobbikra hatávnyozottan.
A  jobbik 88 ( ismerős szám? :) )oldalas programja tényleg kurva jó. Kurva jó arra hogy a sok elkeseredett embert maga mellé állítsa. Egyébként csak arra jó hogy mégjobban tönkretegye az országot.  Amit gazdaságilag mondanak az egy vicc. A multik betiltásával az egész ország csődbe benne, a GDP 75%-át a külföldi tőke adja. Amit a kormány csinál, hogy megöli a magyar vállalkozókat persze a másik véglet...
Ami miatt szimpatikus a magyaroknak a Jobbik  az  a cigányozás és a zsidózás, hangzatos jelmondatok ( Magyarország a magyaroké, Radikális véltozást...) és az a brutál sok reklám amivel tele van az ország, a rengeteg rendezvény, és mindezt hivatalosan szinte semmi pénzből.


Nem elérhető gyurma79

Re: Politika
« Válasz #61 Dátum: Március 31, 2010, 14:35:03 pm CEST »
Oakland Te nem semmi vagy! Ha Michelle megvolt, akkor gondolom Maya is? Egyébként jó pénzt kaptál a szerepekért?

Nem elérhető szumos

Re: Politika
« Válasz #62 Dátum: Március 31, 2010, 17:48:21 pm CEST »
Egyet azért szögezzünk le a pro és kontra véleményekre vonatkozólag egyformán:
A Jobbik nincs a parlamentben, nem is volt még a magyar parlamentben. Ez követői és ellenzői (lenézői) számára is irányadó!
Egy kicsit nehezen viselem és nem értem azokat a véleményeket amelyeknek a lényege és alapja: "a másik sem lenne különb". Ez egy épületes baromság. Nem teszek ide hasonlatot, de akkor mindegy mit csinálunk? Hát akkor hagyjuk a fenébe! Vándoroljunk el netán...?
Szóval mindenki eldönheti hogy mi a piár és mi a megvalósítható egy programban. Hogy szimpatikus e, vagy nem valamelyik jelölt, vagy párt. Esetleg leszar mindent. De azt én nem tudom elfogadni, hogy más hasonszőrű "elődökre" hivatkozva, előre eldöntsük valakikről, hogy hiteltelenek , hülyék, nem hozzáértők, stb. A Jobbik programja tartalmaz kivitelezhetetlennek tűnő, esetleg megmosolyogtató részleteket, de akkor sem mondom az erdőre, amelyet málnás vesz körül, hogy ez málnás! Erdő az, csak van körülötte málna is...
Természetesen mindezek vonatkoznak az LMP-re is. Még ha most nem is róluk szólna amit írok.
A többieket pedig ismerjük. Én ismerek két országgyűlési képviselőt (1db FIDESZ-est és 1db MSZP-st) és nem vagyok benne biztos, hogy nem a "segghülye" Jobbikosokra, netán LMP-sekre van e inkább szükségünk , mint a vérprofin vérszívó többiekre....
Azt se felejtsük el, hogy a Jobbikos "ügyeket" még mindig összetudja mindenki számolni a két kezén... Nem kell a számoláshoz egy egész falu keze-lába!!!
Én például nem érzem magam hülyének mert nem imádom az MSZP-t, SZDSZ-t, FIDESZ-t feltétel nélkül... Megmérettettek, lemérettek és mi találtattunk könnyűnek!?!  :o
Hogy is van ez? És amikor szembesülünk ezzel, akkor még én vagyok az idióta, mert nem akarok rájuk szavazni? Mert a többiek hülyék? Ugyan-ugyan.... :crazy:
Én bárki véleményét el tudom fogadni normális indokkal. Hisz mindannyiunknak más szempontok szerepelnek elől az értékrendjén, "listáján". A képviselők emberi oldala is más-más területenként (ahol én lakom az MDF és a KDNP van maffiaszerűen összefonódva például). De aki szerint most minden rendben van és jó úton vagyunk, arra inkább nem is keresek szót/szavakat. De! Találtam egy találót: feketelyuk.
Egyébként meg a multikat nem elüldözni akarja a Jobbik, hanem a terjeszkedésüket korlátozni. Ami Nyugat-Európában természetes is. Csak nálunk van szélsőséges célként aposztrofálva... A többi dologról nem is beszélve... Minket csak akkumlátorként használnak. Erre kellünk.
   

Nem elérhető Jaaas

 • Régi motoros
 • *****
 • Hozzászólások: 5153
 • A man can be destroyed but not defeated
 • Profil oldal
Re: Politika
« Válasz #63 Dátum: Március 31, 2010, 18:24:10 pm CEST »
Teljesen egyetértek szumos!

A magyar pártok, legalábbis akik eddig hatalmon voltak, mind bebizonyitották, hogy nem Magyarország jobbátétele az elsődleges céljuk, hanem a saját hatalmuk megerősitése. Változások itt nem lesznek sohasem, amig ez a két párt ilyen jól megtartja a szavazórétegét. Érdekes mód, akkor kerültek elő a Jobbik-ról ezzel az információk, amikor Viktor királyék rájöttek, h már nem kistestvérként kell számolni a Jobbikkal.

„- Becsületes, rendes, nemzeti érdekek iránt elkötelezett, az élet mélyebb értelmét keresõ fiatalokról van szó”, – mondta Viki 2003ban, a Jobbikról.

Ugye ekkoriban még elég kis párt volt a Jobbik...
Idén elkezdtek előkerülni a botrányok a Jobbikról. Nagyon "valószinű" h csak azért, mert most tudta meg ezeket a királyi párt, és semmi összefüggés nincs a Jobbik erősődésével....

Meglepődnék, ha az elkövetkezendő 10-15 évben nem alakulnak ki egy MSZP-Fidesz nagykoalició, mert az értékrendjűk ugyanannyira szar, csak az MSZPnek el kell fogadnia Viktor királyt, és mehet a biznisz! Eladják ezek még a legkisebb földet is alólunk, de közben hallhatunk szép esti meséket!

Első alkalommal amikor szavazhattam, a Fidesz-t húztam be. Elkúrtam, nem kicsit, nagyon. Szépen tudnak hazudni, ebben verhetetlenek, bár a szocik se rosszak ebben a műfajban. Aki még nem ábrándult ki ebből, az szerintem vak, vagy csak üzleti vagy anyagi érdeke van abból, h vmelyik nagy párt nyerje a választásokat. Szakadjon le a kezem, ha valaha is ezekre fogok szavazni!

Nem elérhető csacsi1899

Re: Politika
« Válasz #64 Dátum: Április 01, 2010, 22:53:20 pm CEST »
A cigánykérdést meg kell oldani...
Erre csak a jobbik ad némi esélyt mind közül, ezért szavaz majd sok ember rájuk, főleg itt, vidéken., mindenféle gazdaságpolitikától, programtól függetlenül.

ui: egyszer Sátoraljaújhelyen adtam fel egy tippmixet Vad Katalin anyukájánál a lottózóban... De nem nyert...  :D

Nem elérhető Gery185

Re: Politika
« Válasz #65 Dátum: Április 09, 2010, 23:45:34 pm CEST »
Ez egy olyan szelvény, amivel nem szívesen dicsekedek, de szerintem ez kifizetődő:

Parlamenti választások Magyarország 2010 - MSZP
A szavazatok hány százalékát kapja a párt?
   Over 18.0 (1,85)
Tét:    30,00
Teljes nyereményszorzó táblázat:    1,85
Lehetséges kifizetés:    55,50
Összes tét    30 EUR
Várható nyereményösszeg    55,5 EUR

Tippjátékos pénz, kamatozz ::)

Nem elérhető Gery185

Re: Politika
« Válasz #66 Dátum: Április 09, 2010, 23:56:35 pm CEST »
Nah még egy, ha az előző jön, akkor ez is, ha ez jön akkor az előző is :)


Parlamenti választások Magyarország 2010 - Fidesz-KDNP
A szavazatok hány százalékát kapja a párt?
   Under 57.5 (1,85)
Tét:    29,22
Teljes nyereményszorzó táblázat:    1,85
Lehetséges kifizetés:    54,06
Összes tét    29,22 EUR
Várható nyereményösszeg    54,06 EUR

Sportfogadas.org

Ajánlat
« Válasz #66 Dátum: Április 09, 2010, 23:56:35 pm CEST »
Szeretnél online fogadni?

Amennyiben megbízható helyen szeretnél játszani, akkor ajánljuk, hogy nézd át az általunk javasolt online fogadóirodákat tartalmazó listát.


Nem elérhető Jaaas

 • Régi motoros
 • *****
 • Hozzászólások: 5153
 • A man can be destroyed but not defeated
 • Profil oldal
Re: Politika
« Válasz #67 Dátum: Április 12, 2010, 09:26:13 am CEST »
Kiváncsian várom, h mennyire fog előkerülni majd a Fidesz-es érában a határontúli magyarok kérdése...
Sajnos attól félek, h az első három évben semennyire. És ugye most arra se foghatják majd, h a szocik leszavazták...

Remélem tévedek, és az első húzásuk ez lesz (mármint a koronázás után).

Nem meglepő módon a kis SZDSZ (LMP) is szépen behúzta a fővárost, a Jobbik pedig vidéken tarolt. Erre kb 1,01es lehetett a szorzó. Kombiban.
Bár az eddigi 26 hely szerintem szép siker, ha a Fidesz nem kezdte volna el a "kampányát" a Jobbik ellen, meg nem jöttek volna a szokásos "ha a Jobbikra szavazol, az MSZP erősödik" - szlogennel (amit nagyon sok hülye bekajált), akkor ebből több is lehetett volna.

Grat Gery, szépen fogtad a fogadásokat ;)

Nem elérhető ryeb

Re: Politika
« Válasz #68 Dátum: Április 12, 2010, 10:49:27 am CEST »
A Hungarista Pártnak szép siker a 26 hely, az országnak meg az a siker, hogy nem alakíthatnak kormányt, márpedig valamilyen oknál fogva azt hitték, hogy megnyerhetik a választásokat.

Nem elérhető Jaaas

 • Régi motoros
 • *****
 • Hozzászólások: 5153
 • A man can be destroyed but not defeated
 • Profil oldal
Re: Politika
« Válasz #69 Dátum: Április 12, 2010, 11:25:58 am CEST »
A Hungarista Pártnak szép siker a 26 hely, az országnak meg az a siker, hogy nem alakíthatnak kormányt, márpedig valamilyen oknál fogva azt hitték, hogy megnyerhetik a választásokat.

Mindenkinek más a véleménye. Neked ez, nekem pedig az, h lesz ennél jobb is majd. Az MSZP- Fidesz kettős még nem tett le semmit se az asztalra, csak elvettek onnan. Túl sok az ingyenélő ebben az országban, amiről nem hajlandóak a "nagyok" tudomást venni.
Dávid Ibolyka nyilatkozata tetszett, amiben azt mondta, h szerencsére a fasiszták nem erősödnek.
Én személy szerint utálom a fasisztákat, a nácikat, főleg azért, mert magyarnak tartom magamat. Amikor Vona arról beszél, h a cigányok csak bűnőzésből és segélyekből élnek, az nem fasizmus, hanem igazság. Aki azt mondja h ez nem így van, menjen végig este, egyedül a híres bp.i "nyóckeren", és meglátja mennyire nincsen cigánybűnőzés.
De szerencsére az országnak siker, hogy nem alakíthatnak kormányt :2funny:

 

Nem elérhető ryeb

Re: Politika
« Válasz #70 Dátum: Április 14, 2010, 11:31:23 am CEST »
Mindenkinek más a véleménye. Neked ez, nekem pedig az, h lesz ennél jobb is majd. Az MSZP- Fidesz kettős még nem tett le semmit se az asztalra, csak elvettek onnan. Túl sok az ingyenélő ebben az országban, amiről nem hajlandóak a "nagyok" tudomást venni.
Dávid Ibolyka nyilatkozata tetszett, amiben azt mondta, h szerencsére a fasiszták nem erősödnek.
Én személy szerint utálom a fasisztákat, a nácikat, főleg azért, mert magyarnak tartom magamat. Amikor Vona arról beszél, h a cigányok csak bűnőzésből és segélyekből élnek, az nem fasizmus, hanem igazság. Aki azt mondja h ez nem így van, menjen végig este, egyedül a híres bp.i "nyóckeren", és meglátja mennyire nincsen cigánybűnőzés.
De szerencsére az országnak siker, hogy nem alakíthatnak kormányt :2funny:

 

Már bocsánat de egy ilyen általánosítás, hogy egy egész népcsoport csak a bűnözésből él eléggé nevetséges. Az tény, hogy jóval inkább hajlamosak erre, mint a mások. Egyetértünk, hogy a túlzott segélynyújtás nem vezet sehova.Ezt  a problémát munkahely teremtéssel, az esélyengyelőség megteremtésével kéne kezelni, nem a cigányokat a Dunába lövő párt zászlajának a lengetésével. Aki pedig képtelen viselkedni annak börtön, de ez származástól független.
A rendszerváltás elött nem volt probléma mert aki kmk ( közveszélyes munkakerülő) volt sok jóra nem számíthatott. így hangzott  a törvény:„Az a munkaképes személy, aki munkakerülő életmódot folytat, ha korábban közveszélyes munkakerülés vétsége vagy szabálysértése miatt megbüntették és a büntetés kitöltésétől vagy végrehajthatóságának megszűnésétől két év még nem telt el, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, javító-nevelő munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.”
Azt kell nézni, hogy ki mit csinál nem azt hogy cigány e vagy zsidó vagy magyar. ( Nem mellékesen nincs olyan magyar akibe ne lenne vagy cigány vagy zsidó vagy török vér..... Tudom magyar az aki annak valja magát.... 40es években sokan vallották magukat  magyarnak mégis mentek a gázba...) A Jobbik gyönyörű rendezvényeket szervez a cigánybünőzésről de amikor tavaly sorra lőtték agyon a  cigányokat érdekes módon a Jobbik nem állt ki a bűnözés, az emberölés ellen! Csak az a bűnözés ha a cigány elkövet valamit? Ha őket gyilkolják tudatosan az nem számít?
Feszültségoldónak egy szavazólap:D
http://m.blog.hu/sz/szavazzfasszal/image/hannah/DSC00004_500x400.jpgNem elérhető szumos

Re: Politika
« Válasz #71 Dátum: Április 14, 2010, 12:00:53 pm CEST »
Már bocsánat de egy ilyen általánosítás, hogy egy egész népcsoport csak a bűnözésből él eléggé nevetséges. Az tény, hogy jóval inkább hajlamosak erre, mint a mások. Egyetértünk, hogy a túlzott segélynyújtás nem vezet sehova.Ezt  a problémát munkahely teremtéssel, az esélyengyelőség megteremtésével kéne kezelni, nem a cigányokat a Dunába lövő párt zászlajának a lengetésével. Aki pedig képtelen viselkedni annak börtön, de ez származástól független.
A rendszerváltás elött nem volt probléma mert aki kmk ( közveszélyes munkakerülő) volt sok jóra nem számíthatott. így hangzott  a törvény:„Az a munkaképes személy, aki munkakerülő életmódot folytat, ha korábban közveszélyes munkakerülés vétsége vagy szabálysértése miatt megbüntették és a büntetés kitöltésétől vagy végrehajthatóságának megszűnésétől két év még nem telt el, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, javító-nevelő munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.”
Azt kell nézni, hogy ki mit csinál nem azt hogy cigány e vagy zsidó vagy magyar. ( Nem mellékesen nincs olyan magyar akibe ne lenne vagy cigány vagy zsidó vagy török vér..... Tudom magyar az aki annak valja magát.... 40es években sokan vallották magukat  magyarnak mégis mentek a gázba...) A Jobbik gyönyörű rendezvényeket szervez a cigánybünőzésről de amikor tavaly sorra lőtték agyon a  cigányokat érdekes módon a Jobbik nem állt ki a bűnözés, az emberölés ellen! Csak az a bűnözés ha a cigány elkövet valamit? Ha őket gyilkolják tudatosan az nem számít?
Feszültségoldónak egy szavazólap:D
http://m.blog.hu/sz/szavazzfasszal/image/hannah/DSC00004_500x400.jpg
Nem mondassz roszakat ryeb!
Ezt szerintem itt mindenki osztaná itt... Csakhogy az amire alapozod sajnos nem úgy van. Ezt azért merem felvetni, mert hasonlóképp gondolkodtam sokáig én is. De most már ez változott. Az országon belül én sok helyen járok a munkám miatt. Sok mindent látok/láttam. A cigányokra, vagy ha úgy tetszik romákra sajnos egyre jobban rá lehet húzni ezt a sztereotípiát amit te nevetségesnek tartassz. Én rengeteget ismerek. Én is sajnálom, hogy általánosítani kell. De úgy érzem most már lehet. Az amelyik nem a mindennapi bűnözésből él, hanem igyekszik integrálódni, minimum adót csal, kiskaput keres. Azaz elenyésző kissebb rész amely próbál beilleszkedni , többé kevésbé sikeresen, meg már nem cigány. Mert mi magyarok olyanok vagyunk, hogy nem bőrszín , hanem életmód és viselkedés alapján "cigányozunk". Aki ezen változtat, arról eszembe se jut , hogy származását tekintve cigány... Maximum tudom róla, de nem mondom mert nem érdekel ha a "gyárban mellettem áll a soron".
Az agressziónak áldozatul esett cigányokról meg annyit - mindamellett ,hogy azért sajnálom őket - , hogy a magyar áldozatok töredéke sem kerül fel a rtl-re és a tv2-re! Az én utcámban 1 hete halt meg egy nyugdíjas, akitől az egyik ilyen család elvette minden hónapban a nyugdíját... Olvastál netán róla? Láttad a tv-ben? No nem bosszantani akarlak, csak azt mondom a magyarok "áldozatai" nem számítanak, mert nincsenek a médiában... Persze hogy így te sem tudsz teljes képet alkotni. Nem csodálkozom ha valakinél elpattan a cérna és lövöldözni kezd... Számtalan történetet tudnék mesélni cigányokról, életmódjukról az ország teljesére nézve. Kihasználnak, élősködnek rajtunk. Ez elodázhatatlan!
Az Árpd-sávos zászlóról meg annyit, hogy legősibb jelképünk, amelyet a politika időnként felhasznál. Ettől még bennünk nem szabad, hogy elveszítse eredeti értelmét, üzenetét.
Mégegyszer: nem az elveiddel van gond, csak szerintem nem az van jelenleg az országban amire alapozod...

Nem elérhető Jaaas

 • Régi motoros
 • *****
 • Hozzászólások: 5153
 • A man can be destroyed but not defeated
 • Profil oldal
Re: Politika
« Válasz #72 Dátum: Április 14, 2010, 14:35:21 pm CEST »
Idézet
az országnak meg az a siker, hogy nem alakíthatnak kormányt
Idézet
Már bocsánat de egy ilyen általánosítás, hogy egy egész népcsoport csak a bűnözésből él eléggé nevetséges.

Te is általánositottál az előző hsz-edben, de ott még ez nem zavarta a szemedet ;)
Egyik barátomtól nemrég lopták el a pénztárcáját, papirjait és mobilját a nyóckerben. Elment feljelentést tenni, a nyomozó csak annyit mondott, h ugye tudja h soha nem fogjuk megtalálni az elkövetőket? Mert egyszerűen a cigányok közül kiszűrhetetlenek. Barátom csak úgy érdeklődés véget megkérdezte, h az elkövetett bűncselekmények közül, mennyiért felelősek cigányok. A válasz 85-89% volt, azaz nem túlzok, ha általánositok.

Idézet
Egyetértünk, hogy a túlzott segélynyújtás nem vezet sehova.Ezt  a problémát munkahely teremtéssel, az esélyengyelőség megteremtésével kéne kezelni, ..... Aki pedig képtelen viselkedni annak börtön, de ez származástól függetlenül

Az a helyzet elég szar, h eltartjuk őket a segélyekkel, törvényileg nem lehet fellépni ha bűntényt követnek el ellenünk, ráadásul ha sittre küldjük őket, azzal csak családlátogatást tesznek.
Én is ismerek dolgos cigányt, barátom is van ilyen. De érdekes mód, amikor egy másik cigánnyal kellene együtt dolgoznia, akkor ódckodik ettől, mert azt mondja h lusta nép. Ha ezt egy cigány mondja a sajátjairól, akkor az a magyar hazudik, aki ugyanezt mondja?

Idézet
Dunába lövő párt zászlajának a lengetésével.

Igen, teljesen igazad van. A honfoglalás alatt szegény Árpád vezérünk behozta a Kárpát-medencébe az első nyilasokat, bár érdekes mód, előtte egy "pár" évig kapcsolatban voltak a Kazár Birodalommal, ahol bár a származás nem, de a vallás zsidó volt...
Sőt, továbbmegyek, szegény ógörög filozófusok is "böszme" nagy nácik voltak, nem is beszélve az épitészekről, akik mindenhova felrajzolták a horogkereszt elődjét...


http://farm4.static.flickr.com/3043/2849622655_45410ea072.jpg


Nem elérhető ryeb

Re: Politika
« Válasz #73 Dátum: Április 14, 2010, 23:28:29 pm CEST »
Kicsit elszakadtunk már az eredeti fonaltól:) Szóval én nem cigány párti vagy cigány védő vagyok, egyszerűen csak idegesít hogy egy párt ilyen közhelyeket hangoztatva 16 százalékot összetud szedni. 8kerbe járok egyetemre van szerencsém ismerni őket. Azt továbbra is nevetségesnek tartom hogy az összes cigány bűnöző, nekem suliból ill  munkahelyről 3 cigó ismerősöm van/ volt, ezekből egy börtönbe ül a másik kettő teljesen normális életet él...Szal már van 2 aki nem bűnöző. Azt elfogadom hogy  a cigányok java nem tud és nem is akar beilleszkedni inkább élősködik, de én ismerek ilyen magyar embert is....És azzal is egyetértek hogy a cigány az manapság inkább egy viselkedési forma mint származás.

Az a mondatom, hogy "az országnak meg az a siker, hogy nem alakíthatnak kormányt" nem tudom mitől minősül általánosításnak... A Jobbik pártról ez a véleményem. Nem azt mondtam, hogy az összes Jobbikos politikus ostoba vagy hasonló, az általánosítás lett volna...

"Én is ismerek dolgos cigányt, barátom is van ilyen." Na örömmel hallom, hogy mégse mindegyik bűnöző... De úgy látom ezen a témán túl is léphetünk. Megbeszéltük, hogy nem mindegyik az, de  jelentős hányadukra igaz, asszem ez nem vélemény ,hanem tény.

Az ókörög filozófusok a görögöket minden népnél feljebbvalónak tartották , úgyhogy nyugodtan lehet őket hasonló jelzőkkel illetni, az építészkről nemtudok semmit:)

Nem elérhető Jaaas

 • Régi motoros
 • *****
 • Hozzászólások: 5153
 • A man can be destroyed but not defeated
 • Profil oldal
Re: Politika
« Válasz #74 Dátum: Április 15, 2010, 12:08:21 pm CEST »
Igen, igy már korrekt. Én sem mondom h mindegyik cigány bűnöző, csak azt h a zöme.
Visszatérve a mondatodra, általánositásnak hiszem, mert szerintem én is az országhoz, nemzethez tartozom. Hiába az a véleményem, h mennyire jó dolog az, h az MSZP eltakarodott, mégsem jelentem ki azt, h az országnak ez a szerencséje. Mert még mindig volt egy x számú hülye, aki elment, és szavazott a szocikra. De ez csak az én véleményem. Igy ha azt mondanám, h ez szerencse, akkor azzal sérteném azt a majd 20%ot , akik szerint az MSZP kell az ország élére, és Őket nemzeten kivülinek titulálnám.
Azonban még igy is látható, h az álláspontjaink nem állnak távol egymástól.

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #74 Dátum: Április 15, 2010, 12:08:21 pm CEST »