Fogadás politikára

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


mszp-re sokan azért tettek hogy viktorkának ne legyen kétharmada, márpedig lesz... majd meglátjuk mit tudnak...

http://www.youtube.com/watch?v=13W3z7882no  :great: :redchug:

Én csak annyit szólnék hozzá a politikához, hogy az újkori (elmúlt 20 év) magyar "demok(ratúra)rácia kezdete óta eddig 3 csodavárás volt úrrá az embereken.

1. 1990 A rendszerváltás
2. 2004 Az EU csatlakozáskor
3. 2010 Fidesz győzelem

Kívánom, hogy senki se csalódjon, de azért egy elgondolkodtató idézetet beillesztenék ide:

"Add nekem egy ország pénzforgalma feletti uralmat,és nem érdekel,hogy ki hozza a törvényeit." -Mayer Amschel Rothschild- ...

Sajnos ez piszkosul igaz, és ezt Magyarország polgárai a bőrükön érezhetik. Persze nem mi vagyunk az egyetlenek, a modern rabszolgaság hálójában, bár ez gondolom senkit sem vigasztal. Miért tartunk itt? Minden politikai állásfoglalás nélkül szeretném ezt megválaszolni szintén egy sokatmondó idézettel:

"A nép, amely nem ismeri a történelmét, arra ítéltetett, hogy megismételje azt."

De jo, hogy van egy ilyen topik is :)

Kaptam egy kis loyalty bonuszt a b365-tol. amit 3x meg kell forgatni 1.5-on.. ketto mar megvolt, az utolso egy brit parlamenti valasztas, egeszen pontosan a Brighton Pavilion-i kerulet.. Hajra Zold Part! Csekely politikai ismeretem alapjan 35 szazalekot minimum kapnak, aminek elegnek kell lennie.. Brighton szepen lassan "zoldde" valt az utobbi evekben, es a ket nagy part csatarozasa es megkerdojelezheto kijelentesei pedig meg hozzajuk huzhat par bizonytalan szavazot. 1.61-en kaptam el, mar csak 1.53 az odds.

Elkezdtem mar most kovetni a fejlemenyeket, es hat lenne mit tanulnunk:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/election_2010/england/8665251.stm

Szavazz a sarki ABC-ben az orakig tarto sorbanallas helyett :P

Green
   31.3 %
Labour
   28.9 %
Conservative
   23.7 %

Siker.  ::) Allitolag az utolso 24 oraban a munkaspart hazrol hazra jart kampanyolni, hogy megnyerje a zold szavazokat.. Jo, hogy a valasztasi musorbol tudja meg ezt az ember.. kicsit megijedtem..

Egyebkent  az UK-ban sem ment zokkenomentesen a dolog, akarmennyire is lenyugozott, hogy mennyire szabadon, szinte mindenhol lehet szavazni.. Akarcsak nalunk, sorok alakultak ki, van aki nem tudott bemenni, van akit elkuldtek, van akit engedtek meg szavazni, szoval a torvenyeket ki igy, ki ugy alkalmazta. Volt, ahol a szavazolapok fogytak el...  :D

De a lenyeg a tortenelmi esemeny: zold kepviselo a brit parlamentben!

Kár hogy ritkán van mód politikára fogadni, nekem az a kedvencem, ugyanis ha egy politikai eseménynek van egy toronymagas esélyese, akkor teljesen kizárt, hogy rajta/rajtuk kívül más nyerjen.  :great: Például a brit választásokon fogadtam arra, hogy nem lesz meg a konzervatívok többsége, ami teljesen nyilvánvaló volt, több újság tényként közölte már a választás előtt, hogy "hung parliament" lesz, mégis 1,61-es szorzó volt rá. Nyertem is vele egy szép összeget  ;) A következő nyerő esemény a lengyel elnökválasztás lesz, Komorowski 20-30 százalékkal vezet a közvéleménykutatásokban, az Unibet 1,40-es, a Tobet 1,45-ös szorzót ad rá.  :topbet_125:

Az önkormányzati választásokra lehet valahol fogadni?

Idézetet írta: Irtis Dátum szeptember 03, 2010, 16:29:01
Az önkormányzati választásokra lehet valahol fogadni?

Max Bp. főpolgármesterére írnak ki oddsot, de arra meg nem sok értelme lenne. 1,01 Tarlós, 12,00 Rest of field. Talán még BP közgyűlés összetételére over/under, de nem hiszem, hogy az irodák foglalkoznak ezzel, mer az embereket se érdekli annyira, meg ez bonyolultabb is talán, mint a parlamenti volt.

Idézetet írta: Irtis Dátum szeptember 03, 2010, 16:29:01
Az önkormányzati választásokra lehet valahol fogadni?


Szerintem valamelyik késdobálóba  :D ::)

A Betclicen lehet foagadni, de nem fix szorzós rendszerben.
Viszont van 1-2 érdekesség is: :)

Melyik híresség nyeri el a szavazatok legnagyobb százalékát? (19:00)
A választásokon induló felsorolt jelöltek közül, mindenkinek a saját százalékos eredménye alapján.
Rácz Károly ,,Terry Black" (Tököl, képviselő)       
4,00
Janicsák István ,,Z'Zi Labor" (Budapest XIV., polgármester)       
8,25
Dömsödi Gábor ,,NévshowR" (Pásztó, polgármester)       
3,20
Halász Gábor ,,Barátok közt" (Kiskutas, polgármester)       
1,48


Ugye nemsokára elérkezik az amerikai elnökválasztás időpontja (nov. 6.) tehát itt az ideje körbenézni a piacon. Én személy szerint a Betfairen találtam egy jó kis oddsot Obamára, 1.37-es szorzóval fogadhatunk a sikere mellett. Számos politológus, illetve megbízható felmérések állítják, hogy igen nagy az esélye Baracknak, hogy megint őt válasszák meg. Véleményem szerint megfontolandó megtenni kisebb-nagyobb összeggel, délelőtt még 1.23-at adtak rá, de ma volt egy televíziós vita, amiben alulmaradt Obama barátunk, így ugrott is az odds, de ez a TV-vita szerintem egyáltalán nem hozott sok változást a biztos szavazók fejében... Így én biztos vagyok abban, hogy legalább 60%-ot lehoz az első színesbőrű amcsi elnök!

Látom nem sokakat ragad magával a kérdés, de azt meg tudnátok mondani, ha rakok egy fogadást (nov 6. van az elnöválASZTÁS) akkor másnap jóvá is írják a lóvét vagy az USA-ban hosszasabb a procedúra?

Idézetet írta: Rwilla Dátum november 01, 2012, 15:52:23
Látom nem sokakat ragad magával a kérdés, de azt meg tudnátok mondani, ha rakok egy fogadást (nov 6. van az elnöválASZTÁS) akkor másnap jóvá is írják a lóvét vagy az USA-ban hosszasabb a procedúra?

Szerintem a pénzt akkor kapod meg, ha hitelesítve vannak a választási eredmények.

Mindkét elnökjelölt győzelmet jósolt magának

Mind Barack Obama amerikai elnök, mind pedig republikánus kihívója, Mitt Romney győzelmet jósolt magának hétfőn, az amerikai elnökválasztás előtti utolsó napon.
"Meg fogjuk nyerni ezt a választást. Be fogjuk fejezni, amit elkezdtünk" - hangoztatta Barack Obama, aki Wisconsinban Bruce Springsteen rockénekessel és Jay-Z rapperrel az oldalán kampányolt.
"Holnap egy jobb holnapot kezdünk" - jelentette ki Virginiában Mitt Romney.

További részletek itt: Amerikai elnökválasztás 2012

Amerikai elnökválasztás fogadások:

Győztes párt (Bet365)?

Demokraták - 1.25
Republikánusok - 4.50

Obama elektori kollégiumi szavazatai (Bet365)?

289.5 Felett - 1.53
289.5 Alatt - 2.37

Ki lesz az elnök (Sportingbet)?

Barack Obama - 1.20
Mitt Romney - 4.50

Fogadj az elnökválasztásra ITT!

Nem emlékszek már a pontos történetre, csak a számok vannak meg a fejemben...a vasárnapi NFL meccsen mondta Ricsi, hogy van egy bizonyos "Redskins szabály". Vagyis, ha a Washington Redskins az elnökválasztás előtti utolsó hazai meccsét megnyeri, akkor a hatalmon lévő párt képviselője lesz az elnök. Ha kikapnak akkor viszont az ellenzék kerül hatalomra.

És mivel a hétvégén a Redskins otthon kikapott, ezért elvileg nem Obama lesz az elnök! Ez eddig 18-ból 17-szer bejött...1 alkalom volt amikor nem, de nem emlékszek már mit mondott Ricsi, mikor volt az az egy.