III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában






DVSC-DVTK! Istenem Knézy megint "alkotott": "10 mérkőzés óta veretlen a DVTK a Diósgyőr ellen"
  :redchug: :bash: :D  ...na ez vajon hogy lehet!? ;D


Találós kérdés: Mi a leicesteri focisták kedvenc sorozata?
Dawson és a haverok.


Most komolyan, mi ez a Del Bosque csapat? Három legjobb csatárát otthon hagyja... Annyiból nem érdekel hogy nem drukkolok nekik, de azért jó lett volna látni Paco Alcacert, Diego Costát vagy éppen Torrest. Costát még megértem hogy kihagyja, mert lehet hogy mérgezi az öltözőt (mondjuk akkor minek honosították?), de Torres? Nagyon nagy formába lendült, és ugye elég tapasztalt, az EB-döntőkön gólt szerzett. Morata lesz kezdő? A Juvében sem kezdő, sokan el is küldenék idei teljesítménye alapján. Megint lefőnek a spanyolok így-


Régi, de én csak ma láttam először:

! No longer available

Állítólag jók voltak. Amúgy ilyen játékosok hiányoznak a mostani Barcábal és Realból, függetlenül a két csapat eredményeitől.


Az EB árnyékában lezajlott a 2016/17-es Bajnokok Ligája és Európa Liga selejtezőinek sorsolása. A párosításokat elnézve a Fradinak 55-65%, a Vidinek 70-75% esélyt adok. A Debrecen továbbjutása formalitás, míg az MTK-t esélytelennek tartom, továbbá akkor hozzák a legjobb döntést, ha rögtön az első körben kizúgnak, mert a következő körbe jutás esetén szintén Kelet-Európába kellene utazni, ami még a politikailag is megtámogatott klub büdzséjét is megrogyasztaná.

Szóval 4 csapat, ebből háromnak kötelező menni legalább egy kört.

http://www.bbc.com/sport/football/36637591

Messi visszavonul a válogatottságtól  :o Azért fair gyerek, kihagyja a tizit, aztán szól hogy belefáradt, ő lelép  :ok: Argentínában nem lesz nemzeti hős.