III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



MLSZ - Két zártkapus bajnoki és 1,5 millió forint az Újpest büntetése

    Budapest, 2017. október 31., kedd (MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden másfél millió forintra, valamint két zártkapus mérkőzésre büntette az Újpestet a Videoton elleni szombati találkozó miatt.


    Az MLSZ honlapján nyilvánosságra hozott indoklás szerint a lila-fehér klub szurkolói visszaesőként az ellenfelet és annak egyik játékosát szidalmazták, tárgyakat - köztük fotók alapján egy WC-tetőt - dobtak a játéktérre, valamint becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartást tanúsítottak "az ellenfél két színes bőrű játékosa felé történt huhogásokkal".
    A vendégek drukkerei az ellenfelet és a mérkőzés játékvezetőjét szidalmazták, valamint székeket téptek fel és dobáltak a játéktérre, illetve a Videoton két labdarúgója is "súlyosan sportszerűtlen" magatartást tanúsított, ezért az MLSZ testülete 300 ezer forintos bírsággal sújtotta a fehérvári klubot.
    Emellett a fegyelmi bizottság az újpesti Bojan Sankovicot jövő csütörtöki ülésére beidézte, a fehérvári Ezekiel Hentynek "a mérkőzés után, az öltözőfolyosón, rasszista módon történt megsértése ügyében". A Videoton korábbi állásfoglalása szerint "a hazaiak egyik játékosa megalázó, rasszista jelzővel sértegette az eredmény miatt amúgy is ideges Ezekiel Hentyt, aki ezt követően elveszítette a fejét, és kárt okozott a létesítményben". Az Újpest közleménye alapján a nigériai légiós a levonulás során belerúgott egyet a játékoskijáróban található vasajtóba, ezért a biztonsági szolgálat egyik tagja rászólt. A fehérváriak nigériai légiósa azt gondolta, a mögötte érkező hazai játékos figyelmeztette, és ekkor követte el a sportszerűtlen és agresszív cselekménysorozatot - fogalmazott a lila-fehérek honlapja vasárnap. Hentyt sportszerűtlen magatartásáért 100 ezer forintra büntették.
     A Videoton játékosai közül Suljic Asmir a játékvezető személyére sértő kifejezés használata miatt három, míg Anel Hadzic - mert a vele szemben szabálytalankodó ellenfelét ellökte magától - egy bajnokira szóló eltiltást kapott.
    A fegyelmi testület a DVSC-Paks mérkőzéssel kapcsolatban a hazai klubot visszaesőként a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 200 ezer forint befizetésére kötelezte.


Idézetet írta: TiB Dátum november 02, 2017, 14:15:07
Három per három.

http://24.hu/belfold/2017/11/02/ftc-foszurkolo-nem-hiszem-hogy-attol-lesz-valaki-fidesz-szavazo-mert-megegyeztunk-a-klubbal/

Na ezt a meccset én is várom!
Különösen a két előénekes harca ígérkezik izgalmasnak, tiszta X-Faktor döntő...

Visszatér a Fradi-tábor

Elfogyott az összes hazai jegy a Debrecen elleni bajnoki találkozóra. Tovább


https://youtu.be/FYhedlRH5d8?t=1m31s

Finoman ráírt, hogy programozzanak együtt.

Idézetet írta: TiB Dátum november 04, 2017, 01:30:29
https://youtu.be/FYhedlRH5d8?t=1m31s

Finoman ráírt, hogy programozzanak együtt.

"Programozzanak együtt."  ;D ;D ;D
Megszületett a kód?

Labdarúgó NB I - Már nem Pacsi Bálint a Haladás vezetőedzője

    Budapest/Szombathely, 2017. november 8., szerda (MTI) - A Swietelsky-Haladás vezetősége menesztette Pacsi Bálintot, az OTP Bank Ligában szereplő labdarúgócsapat vezetőedzőjét.


    A szombathelyiek honlapjának beszámolója szerint az augusztusban távozott Mészöly Géza helyett ideiglenesen kinevezett szakember helyett a szerdai (mai), horvát NK Osijek elleni stadionavató gálamérkőzésen Vörös Csaba technikai vezető irányítja a csapatot.
    Az új vezetőedzőt - a tulajdonosok tárgyalása után - rövidesen kinevezik. A Haladás 15 forduló után 11 ponttal a 11., kieső helyen áll az NB I-ben.
    Ez a szezon harmadik edzőváltása, októberben a Mezőkövesd irányítását Radványi Miklós helyett Kuttor Attila vette át.

Ugyan a Fradi stadionjában volt késelés és még vér is folyt, de az MLSZ szerint nem volt ott semmilyen "rendezési hiányosság", mint az Újpestnél.  ;)

Íme 2 hír, s olvasásuk után gondoljon mindenki arra, amire akar.

- 1.) Egy késelés nem elég indok a stadionbezárásra
http://index.hu/sport/futball/2017/11/08/fradi_debrecen_balhe_mlsz_buntetesek_szektorbezaras_zart_kapus_buntetes/
- 2.) Két zártkapus meccsre büntették az Újpestet
http://index.hu/sport/futball/2017/10/31/ket_zartkapus_meccsre_buntettek_az_ujpestet/

Úgy tűnik Rósa Dénes a brazil bajnokságban éli másodvirágzását, plusz van egy csapattársa, aki nem Jefferson, na de akkor mi?  ;D


Tudtommal fogta a Pokemon Go-t es elindult Braziliaba Pikachuert.


https://www.thesun.co.uk/sport/football/4954753/a-list-celebs-kardashians-tyga-quit-los-angeles-lakers-neymar-psg

Az angol bulvár azt hiszi, hogy Palvin Barbi bolgár nemzetiségű. Egy hungarikumot elvesztettünk :redchug:


Idézetet írta: TiB Dátum november 20, 2017, 20:33:11
https://www.thesun.co.uk/sport/football/4954753/a-list-celebs-kardashians-tyga-quit-los-angeles-lakers-neymar-psg

Az angol bulvár azt hiszi, hogy Palvin Barbi bolgár nemzetiségű. Egy hungarikumot elvesztettünk :redchug:

De lehet, hogy már ő terjeszti magáról, csak hogy ne küldjenek neki nemzeti konzultációs kérdéseket.

Idézetet írta: Knapp Dátum november 20, 2017, 22:34:04
De lehet, hogy már ő terjeszti magáról, csak hogy ne küldjenek neki nemzeti konzultációs kérdéseket.

Egyszerűbb lenne lemondania. Ügyfélkapun én például lemondtam, ezzel valószínűleg felkerültem egy listára, ahol néhány hazaáruló társammal együtt várjuk a fekete autót.