III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#2490 július 31, 2020, 18:54:44, Pozzato
Kedves történetek

Gianni Infantino, megválasztották a FIFA élére 2016-ban, majd pár hónappal később felbukkant a neve a Panama-iratokban, utána belső eljárás volt ellene, mert saját kontóra vásárolt és a FIFA-nak számlázta ki, majd azt mondta, ez rendjén van. A 2018-as vb után Putyin kitüntette őt Barátság Érdemrenddel.  :)

Komoly szervezet, mikor még az oroszországi és katari vb volt a téma, akkor kiderült, hogy a testület nagyobb többsége nem önszántából szavazott azokra az országokra. Azóta már azt hiszem páran börtönben is ülnek, több ember ellen eljárás volt. Kedvencem az volt, hogy a szavazótestület egyik tagja az a Vitaly Mutko volt, aki Vladimir Putyin haverja közel 30-40 éve. Ellene valamiért nem indult eljárás, később miniszter* lett Oroszországban (egészen 2020 januárig). A testület tagja volt még Ricardo Teixeira, aki azért került be, mert amúgy ő anno elvette Joao Havelange (előző elnök) lányát, majd válásuk ellenére is valahogyan megragadt az elitben. Ami azért is érdekes, mert a bizonyos 2010-es szavazásig is rengeteg eljárást folyt ellene, amikor még a brazil szövetség elnöke volt. Senes Erzik is a bizottság tagja volt, sőt az UEFA alelnöke, aki amúgy bemutatta egymásnak Platinit és Erdogant. Platini ekkor ígérte meg, hogy önti majd az UEFA a pénz a török labdarúgásba. Azóta van pénz lóvére náluk is.

Hazai pálya előnye.

Lipcsei Péter: A nevem miatt behatároltak a lehetőségeim edzőként

https://rangado.24.hu/magyar_foci/2020/08/02/lipcsei-peter-soroksar-sc-fradi-ferencvaros-ftc/

Egy sztori a másodosztályú korszakból:

De mindig akadtak segítők. László atya például nem csak imával segített, ő intézte a csapatszállító buszt. Soha nem felejtem el, megállt egyszer egy lila busszal az Üllői úti székház előtt. ,,Atya, nem gondolja, hogy erre mi felszállunk!" – mondtam, mire rávágta: ,,Petikém, ez nem lila! Bíborszínű!".

Hogyan készüljünk fel egy új bajnokságból?

Ismerkedés egy számunkra ismeretlen labdarúgó bajnoksággal.  Olvasd tovább


Gheorghe Hagi lemondott a Viitorul menedzseri posztjáról

Lemondott az FC Viitorul Constanta menedzseri posztjáról Gheorghe Hagi, miután csapata odahaza kikapott a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-tól.


Az 55 éves Hagi - aki a klub tulajdonosa is - vasárnap este közölte, továbbra is a Gheorghe Hagi Futballakadémiánál marad, ahol a technikai igazgató mellett gyerekek és serdülők képzésével kíván foglalkozni.
   
Hozzátette, Gheorghe Popescu klubelnökkel már a következő napokban új vezetőedzőt keresnek a Viitorulnak, hogy az új szakvezetőnek legyen ideje megismerni a csapatot a Liga 1 következő szezonja előtt.
   
A lemondás okairól a 124-szeres válogatott Hagi nem nyilatkozott, de az egy nappal azt követően történt, hogy a konstancai csapat hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedett a Sepsi OSK-tól a román bajnokság rájátszásának alsóházában. Hagi csak azt említette meg, hogy a csapat kispadján 2014 és 2020 között edzői karrierje legszebb pillanatait élte meg. Felidézte: a Viitorullal megnyerték a román bajnokságot, kupát és szuperkupát.
     
Általános meglepetést szerzett a Viitorul azzal, hogy az idei bajnokságban kimaradt a hat legjobb csapat rájátszásából, és a nyolccsapatos alsóházba került. Ott rendkívül kiélezett a küzdelem a kiesés elkerüléséért. Csak a Viitorul és a nagyszebeni Hermannstadt jövő évi Liga 1-es szereplése biztos, a Chindia Targoviste pedig biztos kieső. A Sepsi OSK négy másik csapattal küzd a kiesés ellen.

forrás: MTI

Befejezte Iker Casillas. A tavalyi szívrohama után nem is volt más opció. Nagyon szerettem mint kapust és mint embert. Ha Perez nem üldözi el, lehet még ma is védene.

https://www.youtube.com/watch?v=dJwsP2c0AHE&feature=emb_err_woyt

Remek kapus. Kár, hogy a Margit nem tud bánni a legendáival.

Ez a szorzó nem is zuhant, hanem mélyrepült. Kacifántos sztori a Depor körül, akik már nincsenek is edzésben igazán a kiesés miatt.

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 06, 2020, 09:55:43
Ez a szorzó nem is zuhant, hanem mélyrepült. Kacifántos sztori a Depor körül, akik már nincsenek is edzésben igazán a kiesés miatt.

Ilyekor veri az ember a fejét a falba, hogy miért nem vette észre korábban  ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 06, 2020, 11:27:38
Ilyekor veri az ember a fejét a falba, hogy miért nem vette észre korábban  ;D

Most meg az veri, aki eszrevette.  ;D

Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 07, 2020, 21:57:56
Most meg az veri, aki eszrevette.  ;D

Rohadt egy dolog ez a sportfogadás  :redchug: ;D ;D

Minden elismerésem a Deportivo-é. Ha meg kell halni, akkor így kell meghalni.
Nézd meg a statisztikát.
Pl.: Labdabirtoklás  75/25!!!

Lehet tippelni, hogy ki kicsoda.


Fogadjunk, hogy egy jó réteg nem ismeri a bal alsót, Buffon mellett.

Idézetet írta: SPF Admin Dátum augusztus 08, 2020, 10:50:04
Fogadjunk, hogy egy jó réteg nem ismeri a bal alsót, Buffon mellett.
Demetrio Albertini?

Trezeguet sokat nem változott.  ;D