III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: csabax Dátum augusztus 07, 2020, 23:22:23
Lehet tippelni, hogy ki kicsoda.



Legesleghátul Materazzi mellett Christian Vieri bújik meg?  ???

Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 08, 2020, 11:56:58
Legesleghátul Materazzi mellett Christian Vieri bújik meg?  ???
Igen, az öreg Bobo Vieri.

Azért Materazzi mellől hiányzik Zidane. Szerintem (is).

Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott

A koronavírus-járvány miatt augusztusban és szeptemberben Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott, illetve az európai kupaporondon érdekelt szerb klubcsapatok.

A Direktno nevű belgrádi portál vasárnapi beszámolója szerint Szerbia járványügyi szempontból a nem biztonságos országok listáján szerepel, ezért az európai szövetség (UEFA) nem engedélyezi a nemzetközi mérkőzések megrendezését.
   
A szerb válogatott Oroszországban játssza első mérkőzését a Nemzetek Ligájában, majd szeptember 6-án - a cikk szerint - Budapesten fogadja a török csapatot. Ha a vírushelyzet októberig nem változik, a válogatott minden Nemzetek Ligája-meccsét külföldön rendezi. A csoport negyedik tagja éppen a magyar együttes.
   
A szerb klubcsapatok közül a Bajnokok Ligája-selejtező első körében a Crvena zvezda a gibraltári Europa FC-t fogadja, míg a Topolyai SC és a Partizan Beograd az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában lesz érdekelt augusztus 27-én.

forrás: MTI

Inter meccsre valaki egy live stream linket légyszi!!

Bajnokok Ligája - Budapesten csap össze az ír Dundalk és a szlovén NK Celje

Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban vívja Bajnokok Ligája-selejtezőjét az ír Dundalk és a szlovén NK Celje labdarúgócsapata.


A szlovén klub honlapja szerint a mérkőzésre azért kerül sor Magyarországon, mert amennyiben az írek elutaznának Szlovéniába, hazaérkezéskor kéthetes karantén várna rájuk.
   
Az ilyen esetekre az európai szövetség (UEFA) vészmegoldásként lehetséges semleges helyszínként Görögországot és Magyarországot jelölte ki, az NK Celje pedig utóbbit választotta.
   
Az UEFA fedezi az ír együttes utazási költéségét.
   
Az összecsapást jövő szerdán 19 órakor rendezik, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

forrás: MTI

Ne hagyd cserben a tesód!

Evans Kangwa és Kings Kangwa testvérek. Mind a ketten zimbabwei válogatott labdarúgók, emellett az Arsenal Tula játékosai. Ma az UFA-t fogadta a tulai csapat, elharapództak az indulatok. Mire Evans becserélte az edző, addigra már az öccsének volt egy sárga lapja. Mindezek után, Kings egy hatalmas gólt szerzett egy 25 méteres átlövésből, amivel 2-3-ra alakította az állást. Evans azonban nem akart lemaradni testvérétől a büntető lapok gyűjtögetésében, ezért gyorsan szerzett egy sárga lapot. Kings úgy gondolta, ha a tesó képes erre, akkor neki menni fog egy újabb lap megszerzése is. Jó alárúgott az UFA játékosának, kapott is egy sárgát, majd meglepődve tapasztalták a bíróval, hogy ennek a srácnak is van már egy sárga lapja, jött is a piros lap. Azt hinnéd, mára ennyi volt a Kangwa család sztorija, de Evans sem akart elmaradni, ezért a 93. percben leütközte az ellenfelet, megkapta ő is a második sárgáját, így esett meg, hogy meccsen mindkét testvért kiállították.

Én még ilyet nem láttam: Dunaszerdahely a 26. percben 86%-os labdabirtoklás...


Penaldo a múlt, eljött Penandes ideje.

Nagy Ádám célja a feljutás a Premier League-be

Nagy Ádám célja, hogy az angol másodosztályban szereplő Bristol City labdarúgócsapatával a következő szezonban feljusson a Premier League-be.
   

A 25 éves válogatott középpályás ezt az M4 Sport Sporthíradóban mondta, hozzátéve, a Championshipben eltöltött első szezonjában sokat tanult, az igazi áttörést azonban az előtte álló második idényben várja.
   
"Az elsődleges, amiért ide igazoltam, az volt, hogy feljussunk a Premier League-be. Az első szezon felemásra sikeredett, hiszen a koronavírus-járványt követő leállás előtt még a rájátszás közelében voltunk, az újraindulás után viszont három rossz meccs következett, és máris a tabella közepén találtuk magukat. Ugyanakkor azt gondolom, hogy az elkövetett hibákat ki fogjuk tudni javítani, és akár közvetlenül is sikerülhet a feljutás" - nyilatkozta a 36-szoros válogatott futballista.
   
Nagy Ádám megjegyezte, az angol másodosztályú bajnokság sorsolása még nem készült el, de várhatóan szeptember 12-én rajtol majd a liga. Ez azt jelenti, hogy szezonbeli első tétmérkőzését alighanem a válogatottban játssza majd, ugyanis a nemzeti csapat szeptember 3-án Törökország, három nappal később pedig Oroszország ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában.
   
"Így a felkészülés utolsó másfél hetét ki fogom hagyni, de közben a válogatottal is fontos mérkőzések várnak ránk. Azért dolgozom keményen, hogy ha meghívót kapok akkor olyan állapotban legyek, amivel segíteni tudom a csapatot" - tette hozzá.

forrás: MTI

Európai Szuperkupa - Nézők előtt rendezhetik a budapesti mérkőzést

Nézők előtt rendezhetik szeptember 24-én a labdarúgó európai Szuperkupa-mérkőzést a budapesti Puskás Arénában - jelentette be szerdán a magyar szövetség (MLSZ).


Az MLSZ közösségi oldalának beszámolója szerint az európai szövetség (UEFA) az elmúlt hónapok zárt kapus nemzetközi mérkőzései után a Szuperkupa-meccsen tesztelheti azt a rendszert, amelyben korlátozott számban újra beengedhetők szurkolók a válogatottak és klubcsapatok nemzetközi mérkőzéseire.
   
A Sky Sports Italia értesülése szerint a stadion kapacitásának harminc százalékát lehet majd kihasználni, így körülbelül 20 ezren lehetnek a lelátókon.
   
A Szuperkupa-mérkőzésen a Bajnokok Ligája és az Európa-liga győztese találkozik egymással.

forrás: MTI

Youth League: Ha nem akar bemenni, akkor hát nem akar

Ha megkérdeznénk, hogyan lehet legkönnyebben gólt lőni, valószínű sokan azt válaszolnák, hogy tizenegyesből. Az Olympique Lyon tizenhét éves játékosa, Florent Da Silva viszont valószínű nem ért ezzel egyet. Olvasd tovább és nézd a mellékelt videót!

Összefoglaló az 5 nagy bajnokságról.

Még csak most indulnak a topligák, de a koronavírus máris közbeszólt

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/08/20/meg-csak-most-indulnak-a-topligak-de-a-koronavirus-maris-kozbeszolt/

Plusz infó:
A napokban koronavírusos lett az Ausztriában edzőtáborozó FC Liverpool egyik játékosa.
Még nem tudom, hogy kicsoda.