Sportvilág és nem csak > Tenisz fogadások

Game-Set-Match

(1/355) > >>

Milan:
Ebben a témában a teniszről lehet majd beszélgetni. Cikkeket, érdekes információkat lehet itt közölni, s azokat megvitatni.

A turnék témái azok külön müködnek azokra mindig lessz egy külön témá nyitva.

András:
Hali,valaki nem tudná megirni hogy mi lett vagy hogy áll a Ram, R v Reynolds, B Challenger meccs .(elöre is köszönöm a választ ) -Reynolds ra tetem és ha nyert én is nyertem ...

Titti7:
A mai mérkőzéseken, én argentín győzelmeket várok! Nalbandian, ugyan negatívan áll Ferrer -el szemben, de most a hazai pálya és a kemény borítás neki fog segíteni, számomra nagyon nagy meglepetés lenne, ha a spanyol nyerne. Del Potro -nál azért érzek egy kisebb rizikót, de valószínüleg ő is legyőzi Feliciano Lopez -t. Nalbandian már csak a képen látható testbeszéd miatt is nyerni fog, mintha Ferrer előre megadná magát!   :)

Milan:

--- Idézetet írta: Titti7 - November 21, 2008, 13:36:35 pm CET ---A mai mérkőzéseken, én argentín győzelmeket várok! Nalbandian, ugyan negatívan áll Ferrer -el szemben, de most a hazai pálya és a kemény borítás neki fog segíteni, számomra nagyon nagy meglepetés lenne, ha a spanyol nyerne. Del Potro -nál azért érzek egy kisebb rizikót, de valószínüleg ő is legyőzi Feliciano Lopez -t. Nalbandian már csak a képen látható testbeszéd miatt is nyerni fog, mintha Ferrer előre megadná magát!   :)

--- Idézet vége ---

Ezt a Davis Kupa témába kellett volna irnod...de sebaj...:)

Milan:
Jimmy Connorst letartóztatták Santa Barbarában

Jimmy Connorst péntek este vették őrizetbe, miután nem engedelmeskedett egy rendőri felszólításnak. A nyolcszoros Grand Slam-győztesnek e szerint el kellett volna hagynia a stadion területét egy kisebb összetűzést követően – áll a rendőrségi közleményben.

Connorst a mérkőzés elején tartóztatták le, de további részleteket nem közöltek az esetről.

(forrás: NSO)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése