Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: winchester Dátum augusztus 30, 2013, 11:35:00
Blake és Malisse után a 2004-es olimpia bajnoka, Nicolas Massu is bejelentette visszavonulását!

Ezen kevésbé lepődtem meg. Az utóbbi években ő már tényleg csak kisebb challenger, meg ITF tornákon kínlódott, ahol már az is valami volt, ha nyert egy egy meccset.

"Tomic papája pillanatnyilag ki van tiltva az összes ATP-versenyről, mert tavaly Spanyolországban megütött egy játékost, akivel a fia edzett (!!). Ennek ellenére megpróbált akkreditációt kérni New Yorkban, mondván, a Grand Slamek nem ATP-versenyek. Bár ez a tény éppen megfelel a valóságnak, a szervezők mégis elhajtották a kérésével együtt. Tisztában voltak vele, hogy azt nem tudják megakadályozni, hogy Tomic papa vegyen egy jegyet és felüljön a lelátóra, azt is jelezték, hogy a maguk részéről mindent megtesznek, hogy ezt ne engedjék meg. Őszintén remélem, hogy nem sikerült nekik, és Tomic papa belógott tegnap este valahogy.
És látta, ahogy a fia kikap bizonyos Daniel Evanstől, aki a selejtezőből érkezett, és aki csak 179. a világranglistán. És akit John (Ivica) Tomic bő egy esztendeje lezavart a pályáról Miamiban, mondván, nem elég jó ahhoz, hogy a fiacskájával eddzen. Ebből is látszik, hogy milyen jó szeme van hozzá..."  (Szabó Gábor - Eurosport)


Tegnap este mi volt Hewitt-al ???? 4. szettet vesztette 1-4 ről 6-4 re az 5.et meg 2-5 ről 7-5 re Youzhny ellen, hihetetlen volt.

Ne is mondd! Engem is megfosztott pár forintomtól... mondjuk én voltam a hülye, mert annyira bíztam benne, hogy nem fogadtam vissza Juzsnijra, pedig járt 11,00 magasságában is az odds.
Más... most viszont toltam Marcit 9,00 1-4-nél. Szerintem döntő szett lesz, ott pedig már Gicquel kifullad a végére  :ok:

Idézetet írta: kunisse Dátum szeptember 04, 2013, 11:18:45
Tegnap este mi volt Hewitt-al ???? 4. szettet vesztette 1-4 ről 6-4 re az 5.et meg 2-5 ről 7-5 re Youzhny ellen, hihetetlen volt.
juzsnyij team betferizett picit

Botorság volt ebbe a Marci gyerekben bízni... mondjuk a tétet is hozzá képest lőttem be  ;D

Tenisz: Az élet nem játék - Boris Becker önéletrajzot írt

Önéletrajzot jelentet meg Boris Becker, a németek háromszoros wimbledoni bajnok teniszsztárja.

,,Az élet nem játék" című könyv október 2-án kerül a boltokba, és a 45 éves ex-játékos először vall benne viharos válásáról Barbara Feltusszal, továbbá Anna lányának fogantatásáról, valamint a gyermek anyjával, Angela Jermakova modellel folytatott pereskedésről.
A müncheni Herbig kiadó előzetesében leszögezi: amit eddig tudni lehetett Beckerről, az csak félig felel meg az igazságnak, és a 288 oldalas memoárt ,,kozmetikázatlannak, de szórakoztatónak" nevezi.
Egy sajtóértesülés szerint egyik ex-barátnője máris pert helyezett kilátásba arra az esetre, ha megjelenik a mű, ezt azonban a kiadó cáfolta.

Most olvastam egy Murray nyilatkozatot amivel elég komolyan felkeverte a kakát a skót  ;D

Röviden tömören annyit mondott, hogy "Mindenki tudja hogy Cilic világ életében doppingolt, csak senkinek nincs annyi vér a pucájában hogy ezt nyiltan kijelentse." - Cilic a Wimbledon óta nem játszott, amikor sérülésre hivatkozva feladta a meccsét

Tenisz: kilenc hónapra eltiltották a horvát óriást

Doppingolás miatt kilenc hónapra eltiltotta a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) a horvát Marin Cilicet, aki még április végén, a müncheni tornán akadt fenn az ellenőrzésen.
A 24 éves játékos szervezetében a nikethamid nevű, az élénkítők közé tartozó tiltott szert mutatták ki. A 198 centi magas Cilicet május 1-jétől tiltották el, így legközelebb január 31-én léphet pályára.

ATP - Csepel Open

Hely: Budapest, Magyarország
Dátum: Szeptember 24. - Szeptember 24.
Játékosok száma: 2
Pályaborítás: Salak
Helyszín: Budapest, Szabadkikötő Arena


Kedd,Szeptember 24:

08:00   csacsa44 - mölli     2,00   2,00


Eredmény:   csacsa44 - mölli     6-4, 4-6, döntő szett időjárás miatt elmaradt

Mindkét játékos jól kezdte a mérkőzést, energikus, színvonalas, hosszú labdamenetekkel tarkított teniszt láthatott a kilátogató Misi bácsi ( pályamunkás ). mölli 55 éves kora ellenére végig partiban volt a nála jóval fiatalabb csacsával, de aztán a nyesett fonákoknak köszönhetően csacsa lebrékelte möllit, amivel be is húzta az első szettet. A szünetben, mölli táskájából az ásványvizes flakonon kívül némi Csécsi szalonna is előkerült, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a második szett közepéig lebrékelte csacsát, de ekkor már látszott, hogy möllinek újabb adag Csécsire lenne szüksége, hiszen csacsának majdnem sikerült visszajönnie. De csak majdnem. Azonban 4-2-es mölli vezetésnél váratlan esemény történt, möllinél elfogyott a levegő, intubálni kellett, ápolási szünet. Szünet után mölli újult erővel tért vissza a pályára, és esélyt sem adva csacsának, teljesen simán behúzta a második szettet. Jöhetett volna a döntő szett, de a viharos szél közbeszólt, így ezúttal sem hirdettek győztes, újrajátszás lesz.


Viccet félretéve, mölli és köztem cirka húsz év van, ehhez képest mölli nagyon jól játszik, fiatalokat, fiatalabbakat megszégyenítő módon.
Csatlakozzatok! Pálya van ( Bp.egyik legolcsóbb pályája ), nem vagyunk sorozatgyilkosok, de aki ettől tart, az az ütő mellé bedobhat egy Uzi Smg-t is. Egy kis mozgás senkinek sem árt.  ;)

Köszi mölli a játékot!  :beerchug:  :beerchug:

Idézetet írta: Milan Dátum augusztus 20, 2013, 09:03:40
Hüha...ez nagyon komoly mérkőzés, izgalmas fináléval. :)

Ha így folytatjátok, akkor hamarosan megszervezzük az első Sportfogadas.org Kupát! :)



Köszi csacsa44 a játékot.

A múltkori meccsünk után nagy volt a lelkesedés. Többen is akartak meccset játszani.
Úgy látszik, csak viszhangot hallottam ;D, mert eredményekről nem értesültem.

Kedves fiatal sportfogadó társak, nem csak fogadni kell, hanem sportolni.
Úgy látom, hogy itt sokszor szidjátok a focistákat, hogy igy kellenne játszani, meg úgy kellenne játszani.
Sajnos azt látom, hogy csak a karosszékben és a gép előtt ülve nagy az arcotok.

Elég sokan vagyunk itt a forumon, miért nem lehet összehozni , egy kis pályás meccset, elég hozzá tíz ember.
Öt öt ellen, ha esetleg többen lennénk három csapatot is lehetne alkotni.

Sajnos úgy tünik hiú ábrándot kergettek, Puhány a mai ifjúság.
Bárkit kihívok teniszre focira, teniszre és esetleg lábtengora ha ismeritek ezt a játékot.

Remélem lesz hozzászólás esetleg vitatkozás.


Üdv, mégegyszer köszi csacsa44 legalább te nemcsak beszélsz róla.  :beerchug:


#852 szeptember 24, 2013, 18:58:09, davixxx
Adnál egy linket a pályáról légyszí Csacsa?:) Köszi! :beerchug:

Mölli lábtengóban verhetetlen vagyok, én szívesen játszanék veled egyszer, de teniszezni is imádok.. ;D Én benne lennék ebbe a bajnokságban, jó móka lenne :)

óóó egy jó kis fotballban én is benne lennék, egy-két kötőt szívesen kiosztok bárkinek  ::)

Egy budapesti helyszínen én is szívesen részt vennék egy kis testmozgásban (tenisz és foci). Verhetetlen lábtengót és kötőt nem igérhetek senkinek, 20 év dohányzással a hátam mögött és némi súlyfelesleggel, (előre szólok, hogy a hármas sípszó itt nem a mérkőzés végét jelenti majd, hanem az enyémet jelzi a tüdőm) azonban már egy hete nyomom a Fifa 2014-et mobilon és szerintem élőben se lehet sokkal nehezebb. Szóval jelentkezem +1

Lehetne a neve "Maradj Talpon 3D"  :beerchug: