Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Köszi a választ.

Ilyenkor mi történik a fogadással? Hiszen ha feladta, akkor Kuznyecova nyert.
Az Unibet érvénytelenítette a fogadást .

Minden fogadóirodánál más szabály vonatkozik a teniszre. Unibeten minden fogadás érvénytelen ha nem játszották le az első szettet. Ha lejátszották volna és utána adja fel Ági akkor nyert volna.

Festés teniszütővel és labdával (az ATP World Tour döntőjének előzetese): :)

http://www.youtube.com/watch?v=uyvWpvcu8Rw



Balázs Attila komoly skalpot szerzett Palermóban

Vesztett helyzetből fordítva, és a papírformára rácáfolva aratott szép győzelmet egy dél-olaszországi salakpályás ATP-challengeren első számú férfijátékosunk, Balázs Attila.

A legfrissebb világranglistán a 207. helyen jegyzett, immár háromszoros egyéni magyar bajnok a hivatalos rangsor 123. helyén tanyázó rutinos kazah Jurij Scsukint kapta ellenfélül az első fordulóban, aki nem mellesleg a viadal harmadik kiemeltje – mégis nyerni tudott ellene a 22 éves játékos.

A három szettes csata két óráig és húsz percig tartott, és az döntött, hogy Balázs csupán egyszer vesztette el adogatójátékát a hosszú harc alatt – mert mindhárom szettet egyetlen break döntötte el.

Balázs Attila ezzel egyelőre nyolc ATP-pontot kasszírozott, és olyan szempontból mérföldkőhöz érkezett, hogy ez volt a tizedik diadala, amit ilyen szintű versenyen (tehát challengeren) aratott.

ATP-CHALLENGERTORNA, SICILIA CLASSIC, PALERMO (42 500 euró, salak)  
EGYES, 1. FORDULÓ
Balázs Attila (magyar)–Scsukin (kazah, 3. kiemelt) 3:6, 7:5, 6:3

forrás: NSO.hu

Ez szép eredmény, főleg azért, mert Schukin salakon a legjobb. Bravo!  :ok: A 2. körben a Knittel-Pashanski győztesével kell majd megküzdenie. Bármelyik is jön a verhető kategóriába tartozik. Remélem menetel egy nagyot Balázs!

Gratuláció Balázs Attilának! :great: Reméljük sokáig kitart a lendület, mert kellenének a sikerek a magyar férfi tenisznek.

Rekord pénzdíj az Australian Openen

A szervezők keddi bejelentése szerint 25 millió ausztrál dollár (4.75 milliárd forint) lesz a szezon első Grand Slam-versenyének összdíjazása, melyből a férfi és a női győztes egyformán 2.2 milliót kap majd, az egyes finálék vesztesei pedig 1.1 millióval gazdagodnak.

Az ausztráliai viadal ezzel túlszárnyalja a másik három GS-torna eddigi legmagasabb pénzdíját, a 24.2 millió amerikai dollárnak megfelelő összeghez képest ugyanis az idei US Openen 22.6, a Roland Garroson 22.1, Wimbledonban pedig 21.7 millió talált gazdára.  (NSO.hu)

Hétfőtől Wozniacki a világelső

A pekingi tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében aratott győzelmével (Kvitova ellen 6-3, 6-2) immár biztos, hogy a dán Caroline Wozniacki lesz hétfőtől a női világranglista éllovasa. A 20 éves játékos a tavaly november óta "uralkodó" amerikai Serena Williamst váltja a rangsor élén, s ő az 1976-ban bevezetett WTA-lista 20. vezetője.

(MTI)


Attila már a legjobb 8 között miután Pashanskit nagyon simán 6-4, 6-1 verte. Mai ellenfele Brizzi lesz akit tavaly egy challenger tornán már vert el. Szóval bízzunk benne, hogy megint sikerül neki és ott lesz az elődöntőbe. Hajrá!  :ok:

Balázs Attila bejutott a 42,500 € összdíjazású, salakpályás palermói challenger torna elődöntőjébe, miután a mai negyeddöntőben 6-4, 6-4 arányban legyőzte a hazai pályán versenyző Alberto Brizzit. Attilára a következő körben egy francia ellenfél vár, ugyanis az Augustine Gensse - Nicolas Devilder párharc győztesével fog találkozni.

(roscopress) ;D


Idézetet írta: sparco Dátum október 08, 2010, 18:39:26
http://www.nemzetisport.hu/tenisz/tenisz-a-megmutott-fernando-gonzalezre-nyolc-honap-kihagyas-var-2047659

Gonzo már 30, idén nem játszott, jövőre sem fog, lehet ennyi volt?  :'(

Idén azért játszott még 24 meccset, ámbár április óta inkább már csak kínlódott a pályán. Egy érdekes egyéniség a chilei, üde színfoltja az ATP mezőnyének és mindenképp hiányozni fog, ha már esetleg nem fog visszatérni.