Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: sparco Dátum október 08, 2010, 18:39:26
http://www.nemzetisport.hu/tenisz/tenisz-a-megmutott-fernando-gonzalezre-nyolc-honap-kihagyas-var-2047659

Gonzo már 30, idén nem játszott, jövőre sem fog, lehet ennyi volt?  :'(

Ő marad az örök kedvencem, kár hogy igazán nagy sikert nem tudott elérni...De még legalább 1-2 jó tornában reménykedem...

Idézetet írta: rosco Dátum október 08, 2010, 18:56:20
Idén azért játszott még 24 meccset, ámbár április óta inkább már csak kínlódott a pályán. Egy érdekes egyéniség a chilei, üde színfoltja az ATP mezőnyének és mindenképp hiányozni fog, ha már esetleg nem fog visszatérni.

kicsit félre érthető voltam, úgy értettem hogy az év elei pár torna után, nem sokat csinált, főleg salakon semmit.

Balázs Attila a palermói döntőben

Balázs Attila negyedszer is győzött egyéniben a palermói challengeren, ráadásul sorozatban harmadszor úgy, hogy még csak szettet sem vesztett. Az elődöntőben a francia Augustin Gensse állt vele szemben a háló túloldalán, akitől majdnem pontosan két esztendeje még kikapott egy horvátországi future-viadalon 1:6, 6:4, 6:2-re.

Jellemző a még mindig csak 22 éves magyar teniszező fejlődésére, hogy ezúttal 6:3, 6:2 lett az eredmény ide, pedig azóta Gensse is előrébb lépett a világranglistán, mert első találkozásukkor még csak a 369. helyen jegyezték, most viszont már 237.

Balázs a verseny előtt a 207. pozíciót foglalta el, ám jelentősen előre lép, mert a fináléba kerüléssel immár 55 ATP-pontot szerzett, és mivel tavaly ilyenkor nem indult versenyen, ez mind hozzáadódik az eddigi terméshez, és ezzel a 168. hely környékére kúszik fel a hivatalos rangsorban, ami egyéni csúcs lesz.

Vasárnapi ellenfele a tornagyőzelemért a negyedik helyen kiemelt osztrák Martin Fischer lesz (az elődöntőben 6-2, 4-6, 7-6(6) arányban győzte le az olasz Matteo Violát), akivel szemben Balázsnak van törlesztenivalója, ugyanis augusztusban kikapott tőle a US Open selejtezőjében.

(NSO)

Balázs révén 9 év után ismét van férfi tornagyőztesünk!

A palermói férfi tenisztorna döntőjében Balázs Attila döntő szettben legyőzte a 4. helyen kiemelt osztrák Martin Fischert, így több mint kilenc év után ismét magyar sikernek örülhetünk felnőttversenyen.



Jobban kezdte a találkozót a magyar teniszező, már az első fogadójátékából lebrékelte osztrák ellenfelét, majd fogadóelőnyt hárítva hozta a sajátját (2:0).

Hiába volt azonban ezután Balázsnak még háromszor is lehetősége, újabb fogadójátszmát nem tudott nyerni, sőt Fischer következő lehetőségét már kihasználta, és miután a további játékokat mindketten hozták, rövidítés következhetett az első játszmában (6:6).

Balázs 4–4-nél elvette ellenfele adogatását, sajátját hozta, így 6–4-nél két szettlabdája volt, ezek közül pedig már az elsővel élni is tudott (7:6).

A folytatásban bár az első játékot még hozta Balázs, ezt követően ellenfele kétszer is brékelni tudta, így alig fél óra alatt kiegyenlített (2:6).

A döntő szettet aztán ismét a magyar kezdte jobban, és miután kétszer is elvette ellenfele adogatását, 5:1-nél a győzelemért adogathatott. 15:30-nál Fischernek még volt egy kevés esélye szépíteni, Balázs azonban fordítani tudott, és első mérkőzéslabdáját értékesítve megnyerte a palermói tornát.

A 22 éves játékos győzelme több mint kilenc év után az első felnőtt férfi sikerünk – legutóbb Sávolt Attila 2001 augusztusában az olaszországi Manerbióban diadalmaskodott.

Balázs ezzel a tornagyőzelemmel a 150. hely környékére jön fel az ATP-világranglistán – ez pedig új egyéni csúcs lesz, eddig a 187. volt a legelőkelőbb helyezése.

ATP-CHALLENGERTORNA, SICILIA CLASSIC, PALERMO (42 500 euró, salak)
Balázs Attila (magyar)–Fischer (osztrák, 4.) 7:6, 2:6, 6:1

Forrás: NSO.hu
___________________________________________________

Hatalmas gratuláció  :ok: Végre egy Magyar férfi teniszező akiért szoríthatunk, remélem ATP tornákon is minél hamarabb főtáblára tud majd kerülni.



Idézetet írta: rosco Dátum október 14, 2010, 20:46:46
Úgy látom, hogy itt jobban megy neki most a játék, mint a pályán. :P
Erre ma le***patja Federert egy 6-3, 6-2-vel a sanghaji döntőben. :D Kellett nekem ilyet írni. ;D

Teniszguruktól lenne egy kérdésem.. Tsongára miért ien magas a odd-s Troicki ellen?? és emelkedik folyamatosan.

Idézetet írta: topdog Dátum október 21, 2010, 11:15:17
Teniszguruktól lenne egy kérdésem.. Tsongára miért ien magas a odd-s Troicki ellen?? és emelkedik folyamatosan.
Mert hosszabb kihagyás után tért vissza az előző tornán, és nagyon gyakran kihagy még a koncentrációja, elég sokat hibázik. Troicki jól szervál így ilyen játékkal nem lesz egyszerű brékelni. Valamint moszkvai torna...És jövő héten francia torna lesz, amielőtt a gall játékosok sokszor kapnak ki nagyon könnyen, mert a hazai versenyre gyúrnak...

Ha nem bunda a Volandri - Gabashvili meccs, akkor semmi sem az ;D

Betfairen az olasz győzelme kezdésként 5,2es volt. Gabashvili-t ismerjük, tudjuk fejben milyen gyenge. Gondoltam, egy trade-t megér. Az első break után úgy gondoltam, eladom a szorzóimat. Az 5,2es odds lement 4,7re. úgy döntöttem, várok inkább még. Második break után 3,15re ment le a szorzó, gondoltam gyorsan kihasználom, de a rendszer nem vette be a lay-t. 5-1es Volandri vezetésnél a szorzó 4,5 volt....
Jelenleg kezdődik a második szett, a lay oldalon 5ös szorzó szerepel, úgy, hogy hozta az első game-et az "orosz", és az olasz szervájánál 40-0 Volandrinak.
Bet365 le is vette a kínálatról.

Oroszország, én így szeretlek :smitten:  :redchug:

Második szettben break-kel megy Volandri (2-1), ápolást kért Gabashvili, de a szorzó 3,7.

Volnadri ütött vagy két kettőshibát saját adogatáson belül, ezzel visszaadta a break előnyt, a vánszorgó Gabashvili-nek ;D
Szegény oroszra már csak 1,12es oddsot adnak ;D

Kezdődik a döntő szett, és valahogyan van egy olyan érzésem, h Gabashvili fog nyerni ;D 13,5es az olasz szorzója, 6-3, 3-6 után ;D

Nem értem a betfair-t sem. Tavaly kaptam Tőlük egy e-mailt, amiben megírták h az egyik tippem felfüggesztésre került, és visszakapom a tetves pénzemet, mert gyanúsan változtak a szorzók, a tételhelyezés is meglepő volt az eredmény függvényében, és ezért a tétemet visszakapja mindenki, így senki se nyert azon a market-en. Írtam most én is a mocskoknak, ezt kaptam:

Dear xxx

Thank you for contacting us in relation to the Volandri - Gabashvili  market. Anything which is brought to the attention of our market integrity team (whether by any of our customers, the relevant sporting regulator or someone within Betfair) is thoroughly investigated. I can assure you that the integrity team will be examining the patterns traded on this market. Details may be shared with the relevant sporting regulator if we feel that is justified.

Unfortunately I can't be specific in relation to any findings we may make, or action we may take. If we ever did find something untoward and either made this public or relayed those details to one of our customers, then we would be in danger of prejudicing any investigation by the relevant authorities that might follow.

On the other hand, if we find nothing untoward and go back to a customer with that information, we are by definition saying that if we don't go back in a similar fashion if the same customer ever raises a query in the future, then there is something of concern to us in the betting activity in question in that future hypothetical example

In other words, if something is brought to our attention (as you have done here), we will look into it, but are not able to let you know what the outcome of any internal investigation has been. I accept that this stance may be a little unsatisfactory for some customers who raise concerns, but we feel it is necessary on the grounds stated above.

We do appreciate your input and I can assure you it is taken seriously.


Yours sincerely,

Paul MacDonald

Betfair Helpdesk


És akkor ne legyen tele a tököm.... :bash:

Idézetet írta: Titti7 Dátum október 25, 2010, 18:41:05
Tavaly a legjobb osztrák női teniszezővel, Bammerrel "eresztették" össze, furcsa egy ilyen meccset nézni, de jó látni, hogy komolyan vették a labdameneteket, így ezt is lehet élvezni.  :ok:

http://www.youtube.com/watch?v=5mXXOMVkT78&feature=related
Nálunk is szervezhetnének egy Szávay - Noszály meccset, mondjuk a jövő évi Tennis Classics-on. 8)