Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Józsi bátyó Dátum március 23, 2011, 14:47:01
:ok:, oda kell figyelni, nagyon könnyen rossz helyre lehet "kattintani"  ;)

Így van, megtanultam a leckét...
Este nyertem is egy másik tenisz meccsen, már értve, hogy mire is fogadok:D:D:D
Aztán élő focin majdnem lenulláztam magam, ilyen ki lövi a következő szögletet még véletlenül se tegyetek meg:D:D Nekem egy sem jött össze, pedig szorgalmasan próbálkoztam:D Sajnos:(((((

Federer beérte Samprast a győztes meccsek tekintetében (762) :ok: Valószínűleg Jimmy Connors 1242 győztes meccsét már nem éri be :)


A januári Australian Open fináléja óta még szettet sem nyerő Andy Murray március végén elköszönt főtanácsadójától, Alex Corretjától, és most átmeneti megoldást talált az edzőproblémára: az Adidas saját szponzorált játékosainak ajánlott szakemberek közül kettővel, Darren Cahill-lel és Sven Grönevelddel fog együtt dolgozni.
Darren Cahill korábban olyan neves teniszezőkkel dolgozott együtt, mint Andre Agassi és Lleyton Hewitt, Sven Gröneveld pedig jelenleg az amerikai kiválóságot, Andy Roddickot segíti.

forrás: NSO

Lehet jó hatással lesznek rá, azért akármennyire is rühellem Mörit a keze megvan hozzá, hogy nagy játékos legyen. Na majd meglátjuk mit hoznak ki belőle, bár most a salakszezon nem fog neki kedvezni.

Idézetet írta: Cesc18 Dátum április 06, 2011, 18:11:43
A januári Australian Open fináléja óta még szettet sem nyerő Andy Murray március végén elköszönt főtanácsadójától, Alex Corretjától, és most átmeneti megoldást talált az edzőproblémára: az Adidas saját szponzorált játékosainak ajánlott szakemberek közül kettővel, Darren Cahill-lel és Sven Grönevelddel fog együtt dolgozni.
Darren Cahill korábban olyan neves teniszezőkkel dolgozott együtt, mint Andre Agassi és Lleyton Hewitt, Sven Gröneveld pedig jelenleg az amerikai kiválóságot, Andy Roddickot segíti.

forrás: NSO

Lehet jó hatással lesznek rá, azért akármennyire is rühellem Mörit a keze megvan hozzá, hogy nagy játékos legyen. Na majd meglátjuk mit hoznak ki belőle, bár most a salakszezon nem fog neki kedvezni.

Wimbledonra feltuningolják. :ok: Más használható tenisz játékosuk nincs is a briteknek, szóval elég egy irányba összpontosítani az energiákat.

Facundo BAGNIS - Paolo LORENZI
(ATP Challenger, Pereira)   »»»   Április 8.   17:35

tipp: Bagnis
odds: 1,70
office: betsson
tét: 10*


[e]A feltörekvő félben levő argentín Bagnis (190. a világranglistán) az egik legtehetségesebb gaucho teniszező, eredményei is tisztán látható az előrelépés, remek formáját egy múlt heti tornagyőzelemmel igazolta, koronázta meg, egy Challenger szinten mindenképpen neves társaságot kipipálván, sorrendben Marti, Falla, Lorenzi, Cipolla, Junqueira. A sor közepén szereplő olasz Lorenzi (136. a világranglistán) -vel újra összehozta a sors, akinek egy héten belül máris megadatik, hogy visszavághasson a barranquilla -i vereségért. A talján ellen szól azonban, hogy itt Pereira -ban is igen fárasztó csupa három szettes találkozón van túl, s bárt tudni lehet rola, hogy egy igazán rakkolós stílusú játékos, azért ez az erőltetett menetelés belőle is sokat kivehetett. Bagnis még feljebb vágyik a ranglistákon, s nem elégedett meg a mostani helyzetével, a fáradtság jelei rajta nem jelentkeznek, mindinkább az egyre erősödő önbizalma hódít teret leginkább magának. Ezt a viszonylag sima két szettes sikerei is jelzik. Az argentín most szó szerint élvezi a tenisz minden elemét, könnyedén üti a labdákat véleményem szerint ez a légiesség most kifizetődő lesz az inkább "munkás" stílussal szemben, amire a már említett kimerültség is rátehet egy lapáttal.[/e]

Lorenzi az eső után nagyon elkapta az argentint. :(

Sziasztok!

Dusan Lojda VS Dmitry Tursunov
Athén Challenger - Hard Court, Round of 16.
http://www.tennisinsight.com/match_preview_overview.php?match_id=167764208&player=1

Tursunov 1.18-ért rejt magában bármi kocázatot?

Köszi

Idézetet írta: frnky4fngrs Dátum április 13, 2011, 09:48:52
Sziasztok!

Dusan Lojda VS Dmitry Tursunov
Athén Challenger - Hard Court, Round of 16.
http://www.tennisinsight.com/match_preview_overview.php?match_id=167764208&player=1

Tursunov 1.18-ért rejt magában bármi kocázatot?

Köszi

Ilyen challenger tornákon az égvilágon bármi megtörténhet, még az is, hogy Lojda legyőzi Tursunovot, függetlenül attól, hogy az orosz jobb játékos, mint a cseh.

Martin KLIZAN - Thomas SCHOOREL

tipp: Klizan
odds: 1,83
office: bet365
tét: 10*


[e]
A római salakos futures versenyen két feltörekvő, magasra nőtt fiatal vívja meg a döntőt szlovák-holland "koprodukció" keretein belül. Ez a verseny ideálisan szolgálta a versenyzőnek a felkészülését az egyre inkább közelgő Roland Garrosra, ami lassan már itt kopogtat. A szlovákok tehetsége ebben az évben kezdi átlépni azt a bizonyos küszöböt, ami a Challengert választja el a rangosabb tornáktól, akiktől korábban még kikapott azokat a nagyobb önbizalmának köszönhetően már le tud győzni, ennyit tesz pár győztes meccs a bizalom. Itt Rómában a mentális erejéről is többször tanúbizonyságot tett, hiszen többször is vesztet helyzetből fordított, sőt olybá tűnt, neki ez plusz motiváló erőt jelent, Greul, Gensse és Minar ellen is így tett, akiket végül rendre könnyedén intézett el a végén, a Challenger szinteket túlnövő Haider-Maurert pedig meglepetésre két szettben tette félre az útból. A holland Schoorel is remek fizikai adottságokkal rendelkezik, ám játéka inkább a gyors pályás tenisz favorizálja, mindenesetre most itt van a döntőben, igaz az útja sokkal könnyebbnek tűnik, egyedül az elődöntőben kellett egy nevesebb ellenfelet, Andreas Becket túlszárnyalnia. A szlovák játékost salakon színesebb teniszre tartom képesnek, s ebben a változatosságban látom győzelme kulcsát, amivel ki lehet majd billenteni a sokszor sablon teniszébe bele fásuló hollandust. Kemény pályán három éve találkoztak, akkor sima Schoorel siker született, most ennyi idő múltán salakon egyértelműen az északi szomszédunk nálam az esélyes. Véleményem szerint akár két szettben is megnyerheti a döntőt, s ezáltal magasba emelheti az olasz fővárosban rendezett tornáért járó serleget.[/e]

Nem biztos, hogy ez a megdöbbentő "akció" ízléses és szimpatikus volt...A németek teniszcsillagocskája, Andrea Petkovic ugyanis pénteken bejelentette, átmenetileg (?) befejezi pályafutását, a közeljövőben inkább tanulmányaira összpontosít. Mindezt normálisan is közölhette volna a médiával és a közvéleménnyel, a 23 éves játékos azonban egészen bizarr módját választotta a meghökkentésnek.

Petkovic pénteken 4:1-re vezetett az első szettben, négy labdája volt az 5:1-hez a világelső Caroline Wozniackival szemben. A német azonban összeroppant, a dán-lengyel klasszis végül 6:4, 6:1-es győzelemmel jutott a stuttgarti verseny elődöntőjébe. Utána a két hölgy a hálónál üdvözölte egymást, a vesztes pedig furcsa "akcióra" szánta el magát.

Az elmúlt hetekben sokször ünnepelt Petkovic kisasszony ugyanis a negyeddöntőt követő sajtótájékoztatóra kerekesszékben érkezett, hogy megmutassa, összeroppant az őt körülvevő felhajtástól. Néhány hete ugyanis Miamiban legyőzte Wozniackit, ezzel egycsapásra Németország ünnepelt sportcsillaga lett. Az ifjú hölgy azonban nem tudta elviselni az óriási média- és közönségérdeklődést, állítása szerint megcsömörlött az egésztől.

A meghökkentő "bevonulással" egyébként a németek humorérzékét próbálta tesztelni. Hát, elég érdekes megoldást talált Andrea...

,,A kerekesszékkel próbáltam megmutatni, egyáltalán nem vagyok gép, bár már lassan kezdem úgy érezni magam. Olyan, mintha már százéves lennék, teljesen kikészültem mentálisan, nem szeretnék még jobban szétesni" – mondta Petkovic a médiatalálkozón.

A német lány kijelentette: egyelőre befejezi pályafutását, igaz arról nem beszélt, hogy végleg vagy csak átmenetileg. Andrea Petkovic be akarja fejezni a politológia szakot a griesheimi egyetemen.

Wozniacki-Radwanska párosításról vélemények?
Wozni hozni fogja?

Engem meglepne ha nem ő nyerne, de a csajoknál semmi sem lehetetlen..

Számomra nagyon szimpatikus játékos Petkovic, amit a sajtótájékoztatón produkált az meg hatalmas volt. :great: Az érveit is megértem, teljesen emberi, őszinte. Innen kívánok neki kitartást és szép eredményeket az iskolapadban is! :ok:

Magyar Tornagyőzelem!

Czink Melinda 6:2, 6:3-ra nyert az 50 000 dolláros Dothan-i, ITF torna döntőjében. Ez volt pályafutása 20. tornagyőzelme.

Melinda idén egyszer már majdnem legyőzte a francia Foretz Gacon és ennek fényében most se okozott nehézséget a döntő. Melinda jól játszott, csak a második szett elején ingott meg egy kicsit, de ennek ellenére két szettben behúzta a meccset. Amin biztosan javítani kell még, azok az adogatások, mert ha nagyobb tornákon játszik majd Melinda, simán lebrékelhetik így.

A tornagyőzelem nagyon nagy dolog, selejtezőből indulva sorozatban 8 meccset nyerve, úgy, hogy előtte a múlt héten is 7 meccset játszott már Melinda. Fizikailag tehát rendben van Melinda, ez nagyon fontos. Miután Melinda bemutatkozó meccsei a WTA tornákon nem sikerültek túl jól és az ITF tornákon is csak egy-két meccset nyert, nem volt reális célkitűzés egy tornagyőzelem; viszont alapjáraton Melinda ennél is jóval többet tud, és csak reméljük, hogy a következő Grand Slamekig még sokat fog fejlődni a játéka.

Linda jövő héten a Charlottesville-i torna főtábláján fog indulni, mivel már a 368. helyre jött fel Melinda a ranglistán, idei 17. egyéni győzelmével.

Hajrá Melinda!

Forrás: www.czinkmelinda.eoldal.hu