Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#420 december 13, 2011, 10:25:07, Titti7
Tina SCHIECHTL - Veronica CEPEDE
(ITF Santiago)   »»»   December 12.   17:45

tipp: Cepede
odds: 1,40
office: bet365
tét: 10*


[e]A női tenisz hátsóbb régiója még az év végén is szeretne egy kisebb pontmennyiséget össze szorgoskodni, annak reményében, hogy előkelőbb helyen kezdhetik majd meg az új évet. A lányok sorra járják decemberben a dél-amerikai helyszíneket, most éppen a chílei fővárosba, Santiago de Chile ben ütögetnek. A legtöbben persze a kontinensről valóak, ám így is találunk európai "csoda bogarakat", aki pénzt és energiát nem sajnálva elutaztak a tengerentúlra. Ilyen az osztrák Schiechtl is akitől korábban nagyobb eredményeket vártak, ám mostanra eldőlt, hogy a játékával a TOP300 -nál előrébb nagyon nem férkőzhet. A felkészültbb dél-amerikaiak a futós, rakkolós teniszükkel könnyedebben felőrölik fizikálisan nem tudja tartani a lépést a legjobb ITF játékosokkal. Rancaguaban szintén Chílében tornát nyert, ám az ellenfelei rendre TOP550 -en kívüliek voltak, s innen a TOP 300 óriási minőségbéli ugrást jelent. Aze lmúlt két hétben amint egyből TOP300 -assal találkozot nagyon sima két szettes vereségekbe futott bele, Mrdeza 6:0,6:3, Cohen 6:2,6:4 -re verte. A paraguayi Cepede is a szívosak közé tartozik, kisebb-nagyobb skalpok megszerzésével már letette a névjegyét. Úgy vélem most sem lesz gondja, s a minőségbéli szintet átugorni képtelen osztrák lányt két szettben bedarálja majd salakon.[/e]

Katerina KRAMPEROVA - Karen CASTIBLANCO
(ITF Santiago)   »»»   December 13.   18:15

tipp: Kramperova
odds: 1,66
office: bet365
tét: 10*


[e]Folytatódnak a küzdelmek Santiagoban, ahol az ITF szinthez képest az átlagnál izmosabb mezőny jött össze, köszönhetően annak, hogy több európai, köztük jelentős számban szlovákok tették tiszteletüket Chilében. Így tett Kramperova is, aki az ősz végi ITF vesenyeken november közepéig kemény pályán szerezte a pontokat szép számmal, s előnyére válhat, hogy ezt is a tengerentúlon tette meg, a jamaicai Montego Bay -ben négy versenyen indult el, így kellően aklimatizálódhatott. Most váltott a számára ugyanolyan kedves szemcsés borításra, egy buenos airesi felvezető torna után, itt brazil ellenfelét valósággal kivégezte egy 6:0,6:1 -es mérkőzésen. Mai kolumbiai riválisa sem számíthat sok jóra, akinek jóval komótosabb a tempója, pedig ezt a ranglistás helyezése egyáltalán nem mondja el. Viszonyítási alap, hogy a nyitó fordulóban földbe döngölt brazilt november legvégén Castiblanco csak két szoros szettben múlta felül, s azóta is, ha játéktudásban összetettebb vetélytársal futott össze, rendre vereséget szenvedett. Véleményem szerint ez most is így lesz, s a kulturáltabb, taktikusabb játékkal rendelkező szlovák a második körben is a bukmékerek által vártnál könnyedebb sikert arat.[/e]

Anne KREMER - Ekaterina YASHINA

tipp: Kremer
odds: 1,40
office: bet365
tét: 10*


[e]A pályája legvégét taposó miniállambéli Kremer még megnyomja az év utolsó részét, kihasználja, hogy játékban van 36 éves korában is, nem véletlen, hogy a dubaii ITF után elindult Ankaraban is. Sokan leírták már a luxemburgit, emlékezhetünk az októberi hazai pályán rendezett tornán milyen csúnyán vérzett el Medina Garrigues ellen (0:6,0:6). Ám amit összeszedett az évek alatt azzal a gyengébb képességű riválisokkal szemben bőven van keresnivalója, egy hete a francia bajnokságon a szebb eredményeket is felmutató tunéziai Sfar -t verte könnyed játékkal 6:2,6:1 -re. Most a fiatal orosz Yashina következik, aki még nagyon a pályája elején jár, s ha egy tapasztaltabb versenyzővel találkozik még nem találja az ellenszert, Júniusban Babos 6:2,6:2 -re páholta ez is jó támpontot biztosít számunkra. Kremer egyenletes játékra képes, amivel a szertelenebb ifjú orosz kislányt könnyen kibillentheti a saját pozicionált játékából. A fogadóirodák már spekulálnak a szorzókkal, ám véleményem szerint ma a tapasztalat győzedelmeskedik.[/e]

ŰAjj ez a Kremer jány megizasztott engem is nem csak Yashinat..de nem gyengén!! huh  :great:

#424 december 22, 2011, 17:27:44, Titti7
MAROSI/HUSAROVA - LARRIERE/MLADENOVIC

tipp: Marosi/Husarova
odds: 1,57
office: bet365
tét: 10*

[e]Az ankarai évzáró ITF tornán a rutinos Marosi Katalinunk szépen teljesített, egyesben verte a második kiemelt TOP100 környékén lavírozó román Cadantu -t, majd a fiatal holland tehetséget Kiki Bertens -t szorította meg döntő szett tie-breakben. A tornának azonban nincs vége, s a szomorkodásra sem lehet ok, hiszen párosban élnek a remények, egy igen masszív duettet hoztak össze Katalin számára, partnernek sikerült meggyőzni az egykor a páros ranglistán harmadik Husarova -t. Tudjuk Marosi sem elveszett, ha párosozni kell, de Husarovaval beugrásával még jobb játékra ösztönözhető a magyar lány. Az első körben ellentmondást nem tűrő játékkal 6:2,6:2 -vel küldték haza a belarus-ukrán ellenfelet. A ma érkező feladat a fiatal franciákból össze verbuválódott Larriere/Mladenovic kettős. Tudni kell a gallokról, hogy igen tehetséges játékosok, Mladenovic -tól már egy-két éve várják a kiugró eredményt, mostanra jött el igazán az ideje, Larriere pedig CH szinten tartozik a jobbak közé. Ám semmelyiküket sem lehet duplázó specialistának nevezni, amit az első körös kínszenvedésük is igazol, ahol döntő szett szuper-tie breakben szenvedtek meg a továbbjutásért orosz vetélytársaikkal szemben. Ezt a mai ütközetet rutinból le lehet hozni a jóval tapasztaltabb magyar-szlovák párosnak, s ezzel nem is lesz gond![/e]


Sziasztok!

Teniszguruktol érdeklödök hogy a Mubadala championship-re szokott az irodáknál kinálat lenni? Illetve menyire megbeszél/komoly meccsek ezek?

üdv:Csecse

David FERRER - Jo-Wilfried TSONGA
(Mubadala World Tennis Championship, Abu Dhabi)   »»»   December 29.   12:00

tipp: Ferrer
odds: 2,20
office: paddypower
tét: 7*


[e]A Karácsony és a szilveszter között szép lassan elindul a tenisz körforgása a magasabb szinteken is, a vérkeringésbe a legjobbak felvezető exhibito meccsekkel hangolnak. Ilyen a hagyományosan megrendezésre kerülő Mubadala Open is, ahol rendre a legjobbakat hívják el. Itt szépen vissza lehet szokni a kisebb elkényelmesedés után, vannak akik ezeket a meccseket is véresen komolyan veszik, vannak akik a szokottnál lazábban keelik. Egy tipikusan ilyen párosítás lehet a Ferrer - Tsonga is, hiszen a kis pitbul az év végi remek formáját tovább viheti, ő aztán rendre 110% -on teljesít. A francia hajlamos a bohóckodásra ezt korábban is láthattuk tőle. Az év végére ő i hasonlóan jól összekapta magát, nem véletlen, hogy finálét játszhatott a svájci világklasszis Federerrel szemben. Az egymás elleni mérleg 1-1 -ről számol be, füvön a gall, salakon könnyedén a spanyol nyert. Úgy vélem a pörgőbb stílus így az idény elején nyerő lehet egy fejben sokszor elkalandozó, lazább stílusú riválissal szemben, főleg itt a Mubadala Open felszabadult légkörében. Alapesetben ésszerű, hogy a fogadóirodák Tsonga -t favorizálják, ám mögé látván a dolgoknak, egy felhozó meccsről beszélve teljesen más megvilágításba esik a rendezvény nyitó találkozója. Kettes szorzó felett bőven megéri bepróbálni a kis ibériai pitbull sikerét. [/e]

Idézetet írta: Csecse Dátum december 27, 2011, 16:00:41
Sziasztok!

Teniszguruktol érdeklödök hogy a Mubadala championship-re szokott az irodáknál kinálat lenni? Illetve menyire megbeszél/komoly meccsek ezek?

üdv:Csecse


Ez engem is érdekelne. Illetve, hogy milyen boritáson játszanak.

Itt is lehet számítani 3 szettes meccsekre? Én pl. egy Ferrer 2-1-en gondolkozok 4.5-ért...

Több irodánál is lehet fogadni a meccsekre, ahogyan Titti már meg is tette tétjeit. De ez a torna más jellegű, mint az egyéb bemutatómeccsek pl. a tavaly decemberi Federer - Nadal "Match For Africa" találkozók voltak.

A torna lefolyását nem kaptam meg sehol....ki kivel kell játszodjon és hogy kerül ki a 6 játékosból a győztes? van 2 3-as csoport?

Idézetet írta: ab_aevo Dátum december 29, 2011, 11:50:48
A torna lefolyását nem kaptam meg sehol....ki kivel kell játszodjon és hogy kerül ki a 6 játékosból a győztes? van 2 3-as csoport?

kieséses redszer, aki veszített mehet haza  ;)

Idézetet írta: ab_aevo Dátum december 29, 2011, 11:50:48
A torna lefolyását nem kaptam meg sehol....ki kivel kell játszodjon és hogy kerül ki a 6 játékosból a győztes? van 2 3-as csoport?

http://www.mubadalawtc.com/Home.aspx

Idézetet írta: ab_aevo Dátum december 29, 2011, 11:50:48
A torna lefolyását nem kaptam meg sehol....ki kivel kell játszodjon és hogy kerül ki a 6 játékosból a győztes? van 2 3-as csoport?
Olyan mint egy rendes torna, csak itt 32 játékos helyett csupán 6 játékos van a főtáblán, Federer és Nadal pedig kiemeltek. Tavaly volt a 3. helyért is meccs (Söderling - Berdych), most nem találok róla infót.

Titti a spanyol mellett döntött, így követem, bár Én már csak 2,11-ért tudtam játszani.  :ok: