Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Irtis Dátum május 20, 2013, 00:10:16
Nadal Roland Garros győzelme 1,909-ért szerintetek megéri? A Sportingbet adja ennyiért (valószínűleg nem sokáig), van ahol csak 1,49. Láttam a római döntőt és elég meggyőző volt Nadal. Az önbizalma újra a régi. Djoko és Murray nincs jó formában, Federer sem foghatja meg. Talán egy meglepetés ember (Wawrinka?) lehet csak veszélyes rá. Meg ilyen hosszú távú fogadásoknál mindig ott van a sérülés kockázata is.

Az a baj a Nadallal hogy amikor senki sem várja szenved és bénázik, amikor meg nehezebb meccset képzelünk el akkor simán nyer. Ez már nem a régi Nadal, aki ugye szinte minden meccsét simán nyerte salakon. És Djoko hiába van szar formában, azért Monaco-ban így is elkapta Nadalt, pedig a spanyol ott ugyanúgy örökös bajnok mint a Garroson.

Nálam is ő nyer, talán teszek is rá, de nagy pénzben szerintem nagyon nem éri meg.

Köszi a válaszokat.
Ahogy várható volt, a Sportingbet levitte a szorzót 1,666-ra. Szerencsére még tegnap elcsíptem 1,909-ért. Túl nagy tétet én se tennék rá, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy Nadal a Garroson kikapjon. Nyilván ő is elsősorban erre a tornára készült.

Idézetet írta: alexthebest Dátum május 20, 2013, 08:28:47
Az a baj a Nadallal hogy amikor senki sem várja szenved és bénázik, amikor meg nehezebb meccset képzelünk el akkor simán nyer. Ez már nem a régi Nadal, aki ugye szinte minden meccsét simán nyerte salakon. És Djoko hiába van szar formában, azért Monaco-ban így is elkapta Nadalt, pedig a spanyol ott ugyanúgy örökös bajnok mint a Garroson.

Nálam is ő nyer, talán teszek is rá, de nagy pénzben szerintem nagyon nem éri meg.

Teljesen egyetértek veled, én sem raknám ilyen szorzón.

#753 május 20, 2013, 11:58:13, butyi
ha nagyobb lenne a szorzó, akkor már nadal nyerné a roland garrost?  ;D


nadal a botladozásai után bizonyította a héten (pont az elődöntőben, döntőben), hogy mégsem szabad leírni
djokovicot szintén nem szabad leírni
meglepetésembernek senkit sem tudok elképzelni....murray talán el sem indul..wawrinka?..berdych?..federer?.. ferrer?.. ugyan


magyarul: halvány fogalmunk sincs, hogy ki nyeri a roland garrost  :ok:


szerk.: nőknél serena, jogos :) szorzót nem figyelve...ha már viccek topik.. ;D

Idézetet írta: butyi Dátum május 20, 2013, 11:12:13
ha nagyobb lenne a szorzó, akkor már nadal nyerné a roland garrost?  ;D

Ennek a kérdésnek a "viccek" topikban a helye!

Szerintem amúgy ameddig nincs meg a sorsolás addig nem érdemes végső győztesre tenni a fiúknál.

Lányoknál Serena bumm 2.50-ért...a tavalyi égése után átmegy most a mezőnyön, ha minden meccsre rákoncentrál és nem flegmázik akkor mészárlás lesz! :)



Idézetet írta: winchester Dátum május 29, 2013, 21:21:55
http://tv.eurosport.hu/tenisz/storynews_sto3778577.shtml

En abszolute bírom a stílusát, nagy tag  :great:

Hülye ez a gyerek,ennyi baromságot összehordani...
Bár a pályán is látszik sokszor hogy nem százas a gyerek,szánalmas idióta.




Google-szemüvegben nyomja le Wimbledont

http://hvg.hu/tudomany/20130416_Sok_mindent_leleplezett_a_Google_a_szemuv
     


A Google már a teniszpályára is beteszi a lábát, a hétfőn kezdődő wimbledoni bajnokság alatt Bethanie Mattek-Sands személyében először visel majd profi játékos Google szemüveget a meccsei alatt. A világranglista 58., egyébként kék-neonzöld hajú teniszező is részt vesz ugyanis több ezer másik emberrel együtt a szemüveg tesztelésében.

A Google szerint a szemüveg kényelmes, és nem okoz problémát, a súlya megfelel egy átlagos napszemüvegének. A cég szerint a szemüveg egészen új dimenziókat nyithat meg: Mattek-Sands például edzésen felvette a saját szemszögéből az ütéseket, amiket aztán vissza tudtak nézni az edzőivel.

Mattek-Sands nem először próbálja felhívni magára a figyelmet pont Wimbledonban. 2011-ben arcfestéssel, és egy Lady Gagát megszégyenítő, teniszlabdákkal felvarrt kabátban lépett pályára. A szervezők ezt egészen addig nem találták problémának, amíg a labdamenetek alatt már nem viselte.

John McEnroe/Patrick McEnroe v Mansour Bahrami/Henri Leconte ... igazi csemege, és van rá stream. :ok:

butyi kolléga megmutatta, hogy miért Bartoli nyerte a döntőt...


Ferrer harmadik! ;D Fed idén szinte már biztos nem kapaszkodik vissza a legjobb 4 közé. Tavaly a szezon második felében elég jól ment neki és sok pontot kell védenie. Esélyes, hogy 1-2 helyet még bukni fog, pláne ha DP ebben a formában tolja majd továbbra is. Kíváncsi vagyok mikor unja meg Roger...az mondjuk látszik nála, hogy olyan nagyon nem motivált már, pláne nem a kis tornákon. Rio még pokoli messze van és amúgy sem ő lenne ott a favorit az olimpiai aranyra. Arról már lemondhat, az hiányozni fog a vitrinjéből.

Mondjuk nem örülnék neki, ha viszsavonulni, mert jó látni ahogy lesüllyedt a többiek szintjére és most már ő is emberként van jelen a pályán! ;D



Tennis, Winnetka Challenger - Bogomolov abbandona il campo dopo una chiamata sbagliata

idiot! :bash: