Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: csacsa44 Dátum november 18, 2013, 13:23:06
Szerintetek Ferrer és Nadal nem kap ellenőrzést? Lehetetlen. Ugyanakkor az számomra is felettébb furcsa volt, hogy Nadal fél év kihagyás után visszajött, és szarrá vert mindenkit. Ilyen nincs. Ha mégis, akkor van. De nincs.  :D
Persze hogy kap, de anno Lance nem kapott? Még se bukott le.

Ha jobban megnézzük a spanyolokat, igen komoly formaingadozásaik vannak. Ferrernek is tavaly milyen éve volt már, holott lassan vissza kéne vonulnia. Almagro az előző pár évben szépen felvette a top húsz ritmusát, idén viszont nagyon megzuhant. Verdasco is mekkora menő volt, és egy bohóc lett. Nadal visszatérése pedig vagy csoda vagy csodaszer  :D

De hogy ne csak a spanyolokat vegyük elő, én Tipsát és Gasquet-t sem gondolom tisztának.

Kiváncsi vagyok mikor derül ki valami konkrétum, ha egyáltalán lesz. Mert hogy ez a Fuentes doktor alaposan benne van a spanyol sportsikerekben az biztos.

Nekem a Novak gyerek is gyanús...sokáig nem bírta a hosszú meccseket, 3 szett után már úgy lihegett mint Nadal 5 szett után, majd jött a 2011-es év, amikor minden elmúlt nála és nyert zsinórban 50 meccset, hirtelen a világ legjobb erőnléte az övé lett és a 4-6 órás meccseket is vígan végig tolta.

Persze, hogy kérdezték erről és tudjuk a kamu dumát, rájöttek, hogy nem ehet zsíróskenyeret banánnal...de na! ;D

Nadal pedig alapból nem az aus openen tért vissza, és egy szétszakadt mezőnyben alázott, ahol Federer elszállt és Murray sem volt egészséges, ráadásul kb a US Openig tartott a lendülete. Nem azt mondom, hogy nem nagy dolog amit véghezvitt, de vélhetően ha Fed és Murray is képben lettek volna, akkor nem nyert volna ennyi tornát. Mondjuk még Tsongát is említhettem volna, aki ugye szintén folyamatosan sérüléssel bajlódik...

Idézetet írta: alexthebest Dátum november 18, 2013, 13:49:52
Almagro az előző pár évben szépen felvette a top húsz ritmusát, idén viszont nagyon megzuhant.

Jó hát ilyenre kismillió példa volt/van/lesz, aligha lehet ebből arra következtetni, hogy doppingolna! Nem hirtelen lett Top10 környéki játékos, hanem ahogy te is írtad, szépen haladt előre. Óriási megzuhanásról pedig nem hiszem, hogy beszélhetünk nála. Egyébként pedig az ő játékának a feljavulását elsősorban a jó szerva hozta, ha megnézed az idei statokat, akkor láthatod, hogy a 4. legtöbb ászt ütötte és az elsők után is atom hatékony. Sokkal többet edzett kemény pályán, ami szintén meglátszódott a teljesítményén, már nem csak egy salakjátékos.



Ezen a héten tényleg nem lesz semmi tenisz, vagy csak én nem találom?

#921 november 25, 2013, 14:44:43, butyi
szia, erre az évre takarodót fújtak a teniszezők... Fucsovics Márton nyerte az utolsó 'komoly' tornát  :great:
már csak ITF versenyek vannak

a nagyok között dec. 29-én indul a móka újra, addig kitartás!  :cya:



Szép estét

Érdeklődnék, hogy a keddi tenisz eseményt megnézi valaki a sportcsarnokban.

Idézetet írta: mölli Dátum november 30, 2013, 21:50:27
Szép estét

Érdeklődnék, hogy a keddi tenisz eseményt megnézi valaki a sportcsarnokban.

Én akartam, de normális hely normális árban nincs már sajnos. Pötyögésre meg ennyit nem adunk ki, inkább felteszem a Juvéra és nézem őket a fotelból  ;)


Január 31.-február 2. között Újvidék ad otthont a Szerbia-Svájc Davis Kupa meccsnek. Soha jobb alkalom, hogy lássam élőben Djokovicot, sőt még az is lehet, hogy Fedex is jön ki tudja  :ok: Nem tudom mi ez mostanában, de ez már nekem is sok lesz lassan: Kézilabda férfi EB, Kézilabda női EB, Kézilabda női VB, Tenisz Davis Kupa és mind ez két éven belül Újvidéken.

Erre az eseményre is érvényes az amit a kézi VB-re irtam, ha valakinek kell jegy, írjon és megoldjuk. Én ott leszek szinte biztos

Valaki megmagyarázná nekem ezt a mérkőzést?




Én azt hittem a szabadkártyát osztogatják, és nem kell érte meccselni. Ezek szerint mégsem?!  :redchug: :redchug:

Ez a szokás a US-Openen is van. Sok hazai játékos alapján hogyan döntsük el, hogy kinek adjuk a szabad kártyát?? Egy tininek, vagy esetleg egy idősebb játékosnak akiből már semmi nem lesz,de mégis megérdemli? Ezért általában tartanak egy tornát, és ott is lehet szabad kártáyt szerezni. Persze osztogatnak a semmiért is..