Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Köszönöm!

Nekem ez kimaradt, azt hittem ez teljesen szuverén döntése a torna szervezőinek.  :beerchug:

Tenisz: Boris Becker Novak Djokovics edzője lesz januártól

A 2014-es esztendőtől Boris Becker lesz a férfi tenisz-világranglistán második Novak Djokovics edzője. A német kiválóság Marian Vadja helyét veszi át, aki ennek ellenére marad a Djokovicsot felkészítő szakmai stábban.

A januárban kezdődő Ausztrál Openre már Boris Beckerrel készülhet fel a címvédő Novak Djokovics. Becker játékosként többek között kétszer nyert Ausztráliában, leghíresebb diadala viszont minden bizonnyal az 1985-ös wimbledoni első hely volt, amit 17 évesen zsebelt be.

Djokovics ebben az évben Wimbledonban és a US Openen is alulmaradt a döntőben.

Becker 1999-es visszavonulása óta televíziós szakkommentátorként dolgozott, Andy Murray két Grand Slam-sikerét egyaránt élőben közvetítette.


Ötéves eltiltás egy profi teniszezőnek

A világranglista 236. helyén álló Guillermo Olasót 25 ezer dollárnyi pénzbüntetéssel és öt év eltiltással büntette a nemzetközi szövetség (ITF) által létrehozott, korrupcióellenes szervezet (TIU), miután a játékos manipulálta a meccseit.

Karrierje során Olaso tízszer nyert különböző Challenger-tornákon, de ATP-versenyen mindössze háromszor indult el.

A játékos büntetését nyolc-tíz hónappal enyhíthetik abban az esetben, ha részt vesz a korrupcióellenes oktatási programon, nem szegi meg a szabályokat és időben befizeti a bírságát.


Caroline Wozniacki bejegyzése a Facebookon: Happy New Year everyone! Rory McIlroy and I started 2014 with a bang! ... I said YES!!!!



milyen ronda ez a gyerek.. édes istenem.. Nem is tudom mi vonzza Woznit..

Idézetet írta: ncis88 Dátum január 01, 2014, 09:18:51
milyen ronda ez a gyerek.. édes istenem.. Nem is tudom mi vonzza Woznit..

Minden bizonnyal a 'lyukérzéke' :D

Bárom az ötleteket..

Én maradok a pénztárcánál.. vagyis a bankszámla kivonatnál..Mintha Wozni nem keresne milliókat a tenisszel..

Eddig szerzett majdnem 16 millio $ csak teniszbol + amit keresett reklambol. Szerintem van eleg penze.

Először is az a 16millió nem 16millió.. Mennyi marad neki adó után, plusz van 800ember akit fizetnie kell, az egész világot át kell utaznia, fizetni a szállást stb. Nevelési költségek stb.

Pár millió $ nem olyan sok ám.

Plusz melyik a valószínűbb. Hogy azért van vele mert golfos olyan jó pasi vagy mert olyan sok pénze van?? És megint csak azt mondom, hogy Wozni nő..


Wozni sem nagy durranás azért... Zsák a foltját :D

Idézetet írta: hurkabalint Dátum január 01, 2014, 11:41:33
Wozni sem nagy durranás azért... Zsák a foltját :D

Pont ezt akartam írni. Amúgy meg szinte magától értetődik hogy sportoló sportolóval jön össze, közös bankettek, meghívásos események, stb. A normál életben is leginkább a suli-, vagy munkatársat találjuk be, nem? Az már megint más kérdés hogy mennyivel is szerethetőbb a kőgazdag Rory gyerek és pénztárcája, mint teszem azt a fiú a szomszédból...

Kedves forumozok!
egy kérdéssel, vagy inkább kéréssel fordulnék Hozzátok.....létezik egy oldal a tennisprediction.com
itt sikerült nyertes pozíciót elérni, viszont semmiféle üzenetet, vagy további teendőt nem tudok, maga a szabályzat sem írja mit kell ilyenkor tenni hogy a jóváírást megkapjam.....esetleg ha ismeritek , vagy hallottatok róla, akkor örülnék pár építő hozzászolásnak. jah a kontaktnak írt levél sajnos válasz nnélkül maradt.....szép és eredményekben gazdag új évet kívánok Mindenkinek!