Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában





Oscar Hernandez 2010-ben visszavonult, idén visszatért pár GS selejtezős meccsre, persze mindenhol sima 2-ben kikapott, most meg az USO selejtezőjében már a 2. kört éli túl. Azta! :D



Trónkövetelők az idei Tennis Classicson

2014. november 18-án a újra Tennis Classics a Papp László Budapest Sportarénában !
Immár hetedik életévébe lépett a Tennis Classics !
A versenyszerű rendszerben ( négy játékos előbb elődöntőket játszik, majd a két győztes döntőt, a vesztesek pedig egy bemutató párost ) maguk a játékosok is látható élvezettel vetik magukat a küzdelembe. A tét, a versenygyőzelem motiváló hatással van a produktumra, s vele együtt a közönség hangulatára. Az idei Tennis Classics-ra olyan játékosokat hívtunk meg,, akik nemcsak a jelen, hanem a következő évek meghatározó játékosai lehetnek :
A kanadai Milos Raonic maga a megtestesült profizmus ! Edzője , a legendás Ivan Ljubicic véleménye szerint Milos személyében a közeljövő ,,Number 1."-ját tisztelhetjük. Ugyanígy nyilatkozott Budapesten a két évvel ezelőtti Tennis Classics szerb résztvevője, Janko Tipsarevic is. Milos Raonic 2014-es eredményei alapján immár stabil Top 10-es teniszező, a jelenlegi ATP ranglista 6. helyezettje.
Ernests Gulbis Lettországból sokáig elvesztegetett tehetségnek tűnt, pedig nagyszerű adottságai már évekkel ezelőtt nyilvánvalóak voltak. 2014-ben már két ATP tornagyőzelmet szerzett. Diadalmaskodott Berdych, Dimitrov és Del Potro ellen. Májusban a Roland Garroson pedig Federer legyőzésével bejutott a legjobb négy közé, ami azt is jelentette, hogy életében először betört az ATP világranglista első 10 játékosa közé.
Az olasz Fabio Fognini az egyre ritkább showman-ek igazi mintapéldánya, aki azért nagyon vigyáz arra, hogy megtartsa az egyensúlyt a szórakoztatás és eredményesség között , az ATP ranglistán tartósan az első 20 játékos között szerepel. Elképesztő technikai képzettsége, kreativitása, de mindenekelőtt vibráló személyisége tette a pályák egyik legkedveltebb figurájává.
Dominic Thiem Ausztria legújabb büszkesége, az ATP Top 50 legfiatalabb tagja. Kreatív játéka üde színfolt, egykezes fonákja már most az egyik legjobb a világon. Egy kis rutin felszedésével könnyen lehet, hogy hamarosan már a Grand Slam trófeák közvetlen közelében találkozunk vele.
A Tennis Classics gyökereitől azonban semmiképpen sem szeretnénk elszakadni, így idén újra pályájára lép a zseniális Mansour Bahrami, aki személyiségével és játékával eddig minden alkalommal elvarázsolta az Aréna közönségét. Hogy kikkel játszik majd az iráni-francia showman, az egyelőre meglepetés....
Tennis Classics 2014. november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek elővételben augusztus 27-től már kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban és online

http://www.huntennis.hu/?article_hid=15533

Mivel a romanok megvertek a szerbeket a Play Off 2-ben igy hatracsusztak valoszinuleg az Europia/Afrika zona 1. csoportjaba. Milyen jo is lenne ha esetleg lathatnank Ivanovicot vagy eppen Jankovicot februarban Pesten :)


Idézetet írta: winchester Dátum szeptember 10, 2014, 21:24:18
http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2014/09/10/jelentos-valtozasok-johetnek-a-teniszben/

Masodik szerva eltorlese azert erdekes lenne :D

"a címvédő cseh csapat a párizsi Roland Garroson találkozik a francia válogatottal"
Édes Istenem...  :bash:



Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 11, 2014, 22:17:09
Egyszer remélem valaki ezt linkeli majd be... ;D

http://m.origo.hu/sport/focivilag/20140911-jessica-alba-miatt-szakitott-tib-es-ana-ivanovic.html

Ugye vmi ökölvívó Ana Ivanovic-csal jársz? Elég rosszul esne, ha kiderülne, hogy az én kis Ivanovic-om hűtlen hozzám :D Ő teniszezik mellesleg.


Nézegetem a kínálatot, és nagyon megakadt a szemem egy meccsen:

Borna Coric játszik Ilija Bozoljaccal, és 1,66-os oddson vihető a tehetséges horvát srác. Egyrészt Bozoljac nincs formában, másrészt, még ha formában van, akkor sem ért sokat ehhez a dologhoz. Egyetlen fegyvere lehet, az az adogatás, viszont ha az csődöt mond, akkor kuka az ember.

Ekkora oddsért szerintem ez egy kiváló tipp, és mivel délelőtt lesz, szépen megágyazhatunk vele a délutáni tippeknek.  :ok: