Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Jól megy mostanában Dimitrov, csak rossz irányba  ;D


Babos/Srebotnik jövőre..

És ez jó, vagy nem ? ;D

Jobb. Srebotnik nem lesz fáradt az egyes miatt, mert azt már nem játszik. Szerintem jobb páros játékos is mint Mladenovic. Van már GS győzelme párosban. És a Garciaval alkotott idei párose sem a francia miatt  volt jó.

Sokkal jobb. Reméltem összeáll valamelyik magyar junior menővel, de amíg beérnek, nem bánom Srebotnikot sem. Végül is csak párosban tolja, volt világelső, mindegyik GS-t megnyerte már (vegyesben főleg), jó lesz az. Nem mai csirke már, se Hingis és Mirza sem, aztán verhetetlenek kb.

Sok páros teniszt néztem mostanában, Garcia eléggé lehúzta őt, az a csaj nem tud röptézni, minden pontot igyekeznek rá játszani az ellenfelek. És ugye Timiék párosát sem Timi szarja le, szóval mindenki jól jár, jó vásár volt na  :)

Mondjuk kézenfekvő volt hogy összeállnak, mert a párostársaik is ősszeálltak.(olimpia miatt)

Idén biztos látunk pár érdekes párost majd az olimpia miatt.


Valaki tudja mi ez a Nieminen - Federer bemutató mérkőzés, amire az unibet Federer győzelmére 2,6-s oddsot kínál?  :o :D

Idézetet írta: Bazs Dátum november 09, 2015, 18:07:43
Valaki tudja mi ez a Nieminen - Federer bemutató mérkőzés, amire az unibet Federer győzelmére 2,6-s oddsot kínál?  :o :D

Itt megtalálod.


Idézetet írta: LosGabos Dátum december 03, 2015, 08:27:50
Minek iszik aki nem bírja..... :D

;D ;D
Ki vitte vajon haza? Dimitrov fiam szereti az ilyen lepattanókat.  :P ;D

Most ez komoly hogy Ljubicic fogja edzeni Federert? Mérlege Roger ellen 3-13.. Azért kicsit kemény, mégis mit taníthat edzésen?  :D


Idáig lehetett reménykedni...

Bejelentette visszavonulását a 31 éves svéd teniszező, Robin Söderling, aki legjobb helyezéseként 2010. november 15-én a negyedik helyen állt a férfiteniszezők ATP-világranglistáján.


,,Mostanra ismertem fel végleg, és fogadtam el, hogy már nem leszek képes úgy teniszezni, ahogyan szeretnék. Ezért úgy döntöttem, hogy profi karrieremnek véget vetek – mondta Söderling. – A 2011-es svéd torna előtt rosszul lettem, levert a mirigyláz. Mivel nem voltam tisztában a betegség súlyosságával és következményeivel, elkövettem azt a hibát, hogy nem álltam le. A betegség aztán legyűrt, volt olyan időszak, amikor az ágyat sem tudtam elhagyni, és meggátolt abban, hogy százszázalékos állapotban visszatérjek. Az utóbbi években javult az állapotom, de nem annyit, hogy a versenysport magas követelményeinek megfeleljek."

Söderling igazi terepe a salak volt, a Roland Garroson kétszer jutott be a döntőbe – más Grand Slam-tornán elődöntőt sem játszhatott –, 2009-ben a 4. fordulóban a salakkirályt, Rafael Nadalt győzte le. Az akkor már négyszeres RG-első spanyolnak az volt az első veresége Párizsban.