Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: alexthebest Dátum december 10, 2015, 12:04:43
Most ez komoly hogy Ljubicic fogja edzeni Federert? Mérlege Roger ellen 3-13.. Azért kicsit kemény, mégis mit taníthat edzésen?  :D

Arra kíváncsi lennék, hogy milyen megfontolásból választotta Federer a horvátot. Milyen pluszt tehet hozzá Federer játékához? Szerintem semmit.


Del Potro visszatér! Holnap 17h-kor játszik Kudlával Delray Beachen.

Egy szál semmiben.  :)


#1234 február 16, 2016, 18:34:53, GazembR
Taylor Fritz élete harmadik ATP tornáján döntött játszott, egy éve 937. volt a ranglistán most 102, egy hét alatt 43 helyet előre lépve, és ez annyiban lehet érdekes, Djoko-nak 24, míg Roger-nek 21 tornába tellett, mig döntött tudott játszani s mindösszesen 18 éves nagyon sok sikert neki a továbbiakban nagyon szimpatikus nekem, szervája szerintem már most nagy fegyvere !  :beerchug: :beerchug:

#1235 február 16, 2016, 18:36:48, butyi
Idézetet írta: GazembR Dátum február 16, 2016, 18:26:40
Taylor Fritz élete harmadik ATP tornáján döntött játszott, egy éve 937. volt a ranglistán most 43, és ez annyiban lehet érdekes, Djoko-nak 24, míg Roger-nek 21 tornába tellett, mig döntött tudott játszani s mindösszesen 18 éves nagyon sok sikert neki a továbbiakban nagyon szimpatikus nekem, szervája szerintem már most nagy fegyvere !  :beerchug: :beerchug:

szia, Fritz 99. a ranglistán
:cya:

Idézetet írta: butyi Dátum február 16, 2016, 18:30:20
szia, Fritz 99. a ranglistán
:cya:

Csokolom, köszönöm a javitást, javitottam  :great:

#1237 február 16, 2016, 18:37:44, butyi
jogos, én is rosszat néztem  ;D
(élő ranglistán a 99. már)

Idézetet írta: csabax Dátum február 16, 2016, 18:21:04
Egy szál semmiben.  :)



Szerintem nem sikerültek jól a képek, ahogy Rousey-é sem. Vagy csak nekem nem jön be amikor kiderül nem is olyan a mellük amilyet én elképzeltem?  :D Sokkal jobban meg lehet csinálni Wozniackit. Vállalom  :-*

Ma valahogy szóba került meccs közben, hogy ki milyen jegyben született. Én úgy emlékeztem, hogy rengeteg híres skorpió van, aki sokra vitte (Bill Gates, Pelé stb.), és nem is tévedtem. Van egy honlap, ahol utána lehet nézni tömbösítve, hogy melyik jegyben milyen sztárok születtek foglalkozásuk szerint. Érdekességképpen megnéztem a teniszt is. Nagyon meglepődtem, mert tulajdonképpen aki ebben a jegyben születik, az agyhalott vagy egy tróger vagy hektikusan játszik(míg fociban teljesen más a helyzet). Hasonló a helyzet kosárlabdában is.
Lista:
Fernando Verdasco
Alexandr Dolgopolov
Jerzy Janowicz
Julia Georges
Ana Ivanovic

és a fiatalok közül: Borna Coric. Talán Alexthebest írta pár napja itt a fórumon, hogy nem viszi semmire, és ezt a listát olvasva jó esély is van rá... Amúgy szerintem is egy Dolgo 2.0 lesz belőle.


Szegény Sarapovának szerintem először is az orvosát kéne kirúgnia. Ha nem figyelmeztette, akkor azért, ha meg szólt neki, akkor úgyis be kell áldoznia egy bűnbakot.
Ezután Sarapovának szerintem Eva Carneiróval kéne együtt dolgoznia, úgy tudom, ő jelenleg amúgy is munkanélküli. Remek párt alkotnának szerintem a pályán és a pályán kívül egyaránt, megnézném, hogy mit  tudnának kihozni egymásból !
Boldog nőnapot!

Nike és TAG Heuer már ki szállt Sára mögül.  :crazy: Mekkora ökörség. Most komolyan, ha annyit segítene egy sportolónak, akkor miért csak most került tiltólistára? És hogy tartalmazna már annyit hogy kijelentsük: doppingnak használta. Ha ennyire komolyan veszik, körül lehetne nézni alaposabban.

Ott van visszaesőként Cilic, aki meg sem közelíti régi formáját. Volt hogy zsinórban három döntőt játszott három vasárnapon keresztül három kontinensen. Most meg izzad mint a dög  ;D Persze a US Open második hetében meg úgy játszott mint egy isten, na hogyne. És Sára doppingol, hagyjuk már!  :D

Nike is elmehet a picsába  ;D Manny a homokosokat szidta, azt is lepattintották.

A Nike kirakta Gatlint is miután először doppingolt. Aztán a benga néger megbukott még egyszer a teszten. Enyhítették az eltiltást, és visszatérhetett mert hát aki kétszer megbukik, az tuti nem próbálja meg harmadjára. A Nike meg ezután fogta magát, és leszerződött vele újra tavaly. Így nyomja a Nike, csakis a pénzt számít, szóval Sarapova is reménykedhet még ;D