Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum március 08, 2016, 23:47:09
A Nike kirakta Gatlint is miután először doppingolt. Aztán a benga néger megbukott még egyszer a teszten. Enyhítették az eltiltást, és visszatérhetett mert hát aki kétszer megbukik, az tuti nem próbálja meg harmadjára. A Nike meg ezután fogta magát, és leszerződött vele újra tavaly. Így nyomja a Nike, csakis a pénzt számít, szóval Sarapova is reménykedhet még ;D

Nem vágja földhöz szerintem, nem arról van szó. Hanem hogy az első negatív hírre így reagálnak. Gatlin doppingolt, Manny egy olyan országban állatozott le melegeket ahol rengeteg van belőlük. Ezek még érthetőek. De ez a szerencsétlen csak bejelenti hogy olyan gyógyszer készítményt szedett ami januártól (!) tiltólistán van, semmi sem bizonyított, de már mindenki felteszi a kezét, aztán küzdj meg egyedül ezzel.

Lassan már azt is megdorgálják aki túl sok Red Bullt iszik, nehogy már annyi teljesítményfokozót vigyen be  ???



Azt hiszem 2006 ban buktak meg biciklisek doppinggal .Ullrich basso keveredett a buliba.
Egy fuente nevű  spanyol orvost tartóztattak le epot nyomtak akkoriban vérátömlesztéssel.Számos biciklis és egyéb sportoló vérét találták meg.Többek között Nadalét  és a komplett Real Madridét . Ebben az időszakban zidane is tagja volt  a csapatnak .Nem is csodálkozom hogy Nadal védelmére kell .


Idézetet írta: Pirata Dátum március 14, 2016, 00:49:16
Azt hiszem 2006 ban buktak meg biciklisek doppinggal .Ullrich basso keveredett a buliba.
Egy fuente nevű  spanyol orvost tartóztattak le epot nyomtak akkoriban vérátömlesztéssel.Számos biciklis és egyéb sportoló vérét találták meg.Többek között Nadalét  és a komplett Real Madridét . Ebben az időszakban zidane is tagja volt  a csapatnak .Nem is csodálkozom hogy Nadal védelmére kell .
Egy kis kiegészítés. Szóval Eufemiano Fuentes doktor volt a doppingolás atyaúristene. Ő volt a zseni, akitől szinte minden komolyabb bringás, atléta, focista, teniszező vette a cuccot. Amikor az Operacion Puerto-saga elkezdődött több mint 200 sportolóról derült ki, hogy szedett valamit. Ebből "mindössze" 50 volt csak kerékpáros. Persze közülük is a legjobbak kerültek a botrányba: Contador, Basso, Ullrich, Hamilton, Valverde stb.  Sokuk nevét tisztázták (főleg a spanyolokét), mert ez volt az érdek. Volt egy feltörekvőben lévő spanyol nemzedék (kerékpár: Contador, Valverde  tenisz: Nadal és a labdarúgó válogatott), akiket nem lehetett eltiltani, mert hatalmas botrány lett volna belőle. Konkrétan akkor annyi lett volna a spanyol a sportnak. Így a háttérben valami alku született, ugyanis Fuentes megúszta a dolgot nagyobb szankció nélkül. Gondolom, ha teljesen kipakol, akkor nem így alakul a 2000-es évek sportja.
Nem csak a Real Madrid lehetett érintett a botrányban, hanem a Barcelona játékosai is, ugyanis anno Fuentes nyilatkozta, hogy ha ő beszélt volna, akkor a spanyol focinak annyi. Később cáfolta Fuentes, hogy ilyet mondott volna, de eléggé érdekes állítás volt.
Mekkora zseni is volt ő valójában? Ha csak a feltételezett doppingeseteket nézzük, akkor az alábbi eredményeket hozták a szerei a kuncsaftjainak:
Labdarúgás: Európa bajnoki és világbajnoki arany
Kerékpár: 8x Vuelta győzelem, 3x világbajnoki arany, 4x Tour de France győzelem, 3x Giro d'Itali győzelem, 2x olimpiai arany
Tenisz: csak Nadal révén ha csak a 2000-es évek végét nézzük, akkor 8-9 GS győzelem
Atlétika: 1 világbajnoki arany, 2 európa bajnoki arany,

Doppingolt-e Nadal? Szerintem igen. Simán kinézem belőle, már csak a játéka miatt is. Ugyanígy Ferrernél vagy Almagrónál  is el tudom képzelni.

Azonban ezekre csak akkor fog fény derülni, ha vagy Fuentes vagy az érintett sportolók vallanak. Sajnos nem mindenki olyan gerinces, mint Basso, így nem hiszem, hogy ezek az esetek valaha is bizonyosságot nyernének, ugyanis a mérvadó mintákat egy BÍRÓSÁGI döntés alapján MEGSEMMISÍTETTÉK. Több mint 200 mintát.... Gondolom nem véletlenül..

Azért az vicces, hogy mintha NSO lenne, egyből megy a Real-Barca ellentét  ;D
-csak a Real, Zidane-ostól doppingolt
-nem, a Barca is benne volt

folyt köv

Amúgy a Real azért állt ki Nadal mellett, mert Nadal nagy Real-rajongó, rendszeresen látogat el az edzőközpontba, több játékossal baráti viszonyt ápol. Zidane meg a Real edzője, ilyen egyszerű lenne. Ráadásul kapóra jött hogy aki felvetette az is francia mint Zizou. Tádám!

Mi a szar van Bencic-csel? Amit mostanában művel kritikán aluli.

Nekem mintha kicsit túlsúlyosnak tűnne. Feszült rajta a felső, amiben volt. Remélem nem jár úgy mint Bouchard.

Elméleteim, hogy miért szedett fel pár kilót:
-Elkezdett fogamzásgátlót szedni, mivel nemileg aktív (sajnálom hogy nem velem)
-Húsvét alkalmával túl sok sonkát és csokinyuszit evett
-Szteroidozik?
-Nem edz eleget, mert inkább pasizik? (és újra életbe lép az első gondolat)


Az komoly hogy tegnap egyik labdaszedő kisgyerek fejjel beleszállt a falba és granollersnek az volt a legnagyobb baja hogy megzavarta szerva közben? Vagy ezt csak a híradóban túlozták el?



Djoko! Mi a fasz van veled? 0:4 !!?? Mi ez- csak nem fázol?

Edmund  :D :D Hát szorzó nem volt rá. De mennyi lehetett a másikra brékhátrányban?  :redchug:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/zy8zFYYr/#osszefoglalas

Idézetet írta: alexthebest Dátum május 14, 2016, 12:03:03
Edmund  :D :D Hát szorzó nem volt rá. De mennyi lehetett a másikra brékhátrányban?  :redchug:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/zy8zFYYr/#osszefoglalas

Bundázott egy kicsit, selejtezőben rendben van, legalább többen jól jártak (én is :D). Meg legalább a fiatal gyerek is gyűjtött egy kis önbizalmat a későbbiekre.