Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Kibaszott Djoko! Ott folytatod, ahol tegnap is kezdted? Mi a picsa van veled? Beteg vagy, akkor inkább add fel, de ne játsz a pénzemmel!

Sziasztok,

az unibetnek van olyan promója, hogy emelt oddsszon adják Serena garros győzelmét (2,88 -> 5). Őszintén szólva nem követem a teniszt, de pusztán a forma és a statok alapján látok benne értéket. Utolsó három évben kétszer nyert, most a bemelegítő római tornát megnyerte, és Sharapova sem szólhat közbe (mondjuk az orosz  legyőzése nem okozott problémát neki sohasem).
Szóval szerintetek? Megéri egy kis apróval megtenni?


Szerintem is megéri. Rómában újra a régi Serenát láttuk. Ha ezt tudja hozni megint, és nem sérül meg, akkor meglehet a Garros. Az egyetlen játékos, aki igazán veszélyes rá az Azarenka, viszont neki most nem megy salakon. Ott van még a madridi győztes Halep esetleg, viszont az AO győztes Kerber, valamint Kvitova nincs jó formában. Azért az vicces, hogy a világranglista 2., világbajnok Radwanskát 34-es oddsal adják (valamiért a salak a leggyengébb borítása, pedig a játékának elvileg passzol). Szóval jönnie kell a tippnek, 5-ért meg komoly érték van benne.

Serenát csak Razzano állíthatja meg. :)

Nézegetem itt a holnapi kínálatot, ha az idő is engedi érdekes meccsek lesznek.
Mahut három tornagyőzelemmel büszkélkedhet, abból kettőt szerzett itt Hollandiában, ill. még egyet szintén füvön. Mondhatni hogy füves specialista  :) Mondjuk a szerva-röptéjével ez nem csoda. Motiváció adott, és mivel hétfőtől világelső párosban, talán az önbizalom is. Ez a Lacko igazi szarfaszú lett, egy ütéses labdameneteket nyomat, általában veszít  :D 1.33 -ért ajándéknak tűnik Mahut, de komolyan gyengíti a tippet hogy idén még nem játszott füvön a gall (tavaly ugye kvaliból nyerte), ráadásul Párizsban megsérült, és elég komoly lehetett ha hazai közönség előtt feladta. Azóta nem tudom mi van vele. Ha az első pár labdamenet alapján rendben lesz, akkor tehető.
Stuttgartban Grothot veretném, de lement Marchenko szorzója. Ez a Groth nagyon legalja lett. Már Ázsiában is minden jöttment pofozta, brékelte orrba-szájba, de gondoltam Manchesterben címvédőként jó lesz, tettem is. Bizony ott csak Broady lúzerségén múlt hogy nem nyert, meg ápolták is az agyatlan angolt. Utána még behúzott egy meccset, de Kudla simán elkalapálta, pedig az amerikai formája is fényévekre van a jótól. Marchenko nem kimondottan füves specialista, de tavaly negyeddöntőzött s-Hertogenboschban, szóval pontokat kell védenie. Itt is hátrány hogy első meccse lesz füvön, szóval igazából csak akkor érdemes beszállni ha ismét underdog lesz, akár egy-két Groth love hold után. Az game határ 23,5 - eggyel lejjebb jó tipp lenne overre, így már min 7-5, 7-6 kell, az meg nem fasza.

Ez a rossz ilyenkor, új "szezon" kezdetekor, hogy csak tapógatozni lehet, konkrétan a formáról, ki hogy veszi fel a ritmust stb stb. Sőt, van ahol még odds sincs, pedig Stuttgartban a füvön jól hangzó Baghda-Dimitrov páros is megérhet egy misét (ha nem is egy misit  :) - max Gazember), Peers és Soares még egyszer nem játszott együtt. Egy biztos min. 2.5 felett lesz a szorzó, tényleg csak egy underdog tipp.

Wawrinka figyel, róla mostantól vagy jót vagy semmit  ;D :-X

#1267 június 06, 2016, 10:26:42, Irtis
Fucsó feljött a 161. helyre. A legjobb helyezése 2014 őszén a 135. volt (talán akkor verte Chardyt a Touron). Az élmezőnyben is fontos változások történtek. A címvédés elmaradásával Stan visszacsúszott az 5. helyre, így hosszú idő után újra összeállt a nagy négyes. Thiem feljött a 8. helyre, Tsonga már nem top 10-es, Ferrer már csak a 14.
A nőknél Muguruza feljött a 2. helyre, Venus Williams újra top 10-es (ki gondolta volna?), Babos továbbra is 45. (Pennetta még mindig 13.  :D)

Idézetet írta: Irtis Dátum június 06, 2016, 10:21:04
Fucsó feljött a 161. helyre. A legjobb helyezése 2014 őszén a 135. volt (talán akkor verte Chardyt a Touron). Az élmezőnyben is fontos változások történtek. A címvédés elmaradásával Stan visszacsúszott az 5. helyre, így hosszú idő után újra összeállt a nagy négyes. Thiem feljött a 8. helyre, Tsonga már nem top 10-es, Ferrer már csak a 14.
A nőknél Muguruza feljött a 2. helyre, Venus Williams újra top 10-es (ki gondolta volna?), Babos továbbra is 45. (Pennetta még mindig 13.  :D)

Annyival egészíteném ki hogy Thiem a 7. Ahhoz képest hogy egykor a magyar Fucsónak tűnt  :D
Az meg durva hogy annyi év után Ferrer már nem top tízes, sőt, hamarosan Berdych is kicsúszhat. 

Fucsovics 43 helyet jött előre a ranglistán.. Djokovic, vagy Federer mikor javított ennyit utoljára??? Nincs több kérdésem.. ;D

Egyébként szerintem fucsónak egyszer lesz egy idénye ahol betör, és akár még meg is nyer 1-2 ATP tornát, vagy esetleg csinál egy RG negyeddöntőt valami csoda folytán, vagy makkal mint pl. Gralloners de ennyi..

Sajnos en nem latom Fucsovicsban azt, hogy hosszútávon tudna jól teljesíteni, mert fejben egy 0 eddig az emberunk..

De ne legyen igazam, hajrá Marcselló! :beerchug:

Munoz-De la Nava, Kravchuk, Burgonya mind későn értek be, Fucsó meg még junior GS-t is nyert, van benne potenciál, bőven van még ideje, tuti lesz még főtáblás is.

Hát nem tudom, de az tény hogy most is bitang nagy mák kellett hogy így feljöjjön. Barcelonában a kvaliban azzal a Samper-Montanával játszott aki egy másik városból szaladt át az ITF döntőjéről  :D Majd Gulbist megverte, de az megveri saját magát is. A múlt héten Lama nyilvánvalóan leadta (talán meccslabdáról), Berankis salakon nulla annak ellenére hogy mindenki nagy bravúrként könyveli el, Cervantes meg sérült volt. Fucsó játéka meg semmi extra, egyáltalán nem játszott jól, sőt. Kukushkin helyre is tette, ott mutatkozott meg mire képes egy épkézláb ellenféllel szemben.

Ez csak parasztvakítás, majd jön Wimbledon és a kvali, aztán megint kikap egy noname-től.

Richard Krajicek csatlakozott a füves szezonra Wawrinka csapatához. Persze attól hogy egy egykori Wimbledon-győztes segíti, nem viszi többre, de érdekesnek érdekes  ;D


Miért itthon jobbak a körülmények? A római parti pálya sem egy Chatrier.