Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


WH-n egy ideje van ez a #YourOdds, twitteren lehet tőlük oddszot kérni egy specielre, teszem azt Barca-Real, Messi és Cr kettőt rúg, Ramost kiállítják, adj szorzót. Teniszből még nem sok van, long termből konkrétan 5 darab  ;D De érdekesek.

Murray idén végig number 1 lesz   2.25

Kár hogy nincs lay, ha van valahol, tessék szólni. Ez egy nagyon rosszul belőtt oddsz. Ha Federer nem nyomorodik le, és Nadal hoz egy tűrhető füves és egy korrekt kemény pályás szezont, akkor az esélye nem sok. A könyöksérülés óta a szerva nem a régi, és mivel az nem jó, az önbizalom sem az igazi. Így nem jönnek a meccsek, ha nincs meccs, nincs önbizalom és kondi (RG semi). Ördögi kör ez. Ő is azt mondta hogy a meccseket nyerni kell zsinórban mint tavaly, és akkor minden a helyére kerül, de nekem ez egyelőre hasonlít arra a Murray-re amelyet a hátsérülés után láthattunk. Ráadásul innen tavaly szinte mindent nyert, elég egy-két kisebb bukta és lecsúszik.

Casper Ruud 35 éves kora előtt nyer egyéni GS-t   6.00

A norvég srácnak van rá 16 és fél éve  ;D Nagyon nagy tehetség, már most brutál a tenyerese, rendben van a szerva és gyors. Tavaly már challengert nyert, idén Rióban a Touron elődöntőzött. A norvég tv2.no oldalon szinte minden hónapban írnak róla, fel van pörögve a stábban mindenki, világelsőség nekik a minimum. Benne van hogy Zverev majd mindent besöpör, meg ott van a két kanadai, Coric is tuti bemakkol egyet, de ha pl. Cilic is tudott GS-t nyerni egy ilyen mezőnyben, akkor miért ne. Az odds elég jó.

Maldini párosban tornát nyer Aspriában    101.00

Kedvenc sztorim már most. Ez a hihetetlenül nagy legenda fogta magát és elkezdett teniszezgetni, majd pár év után az edzőjével úgy döntöttek hogy elindulnak egy kvalin. Megnyerték  :D Szóval jövő héten ő, és az egykori játékos, Landonio (együtt közel száz évesen) elindulnak ezen az olasz challengeren. Ami külön érdekesség hogy Paolo születésnapját ünnepli majd a tornán. Nyilván csak ezért nem nyeretik meg vele, de ezt nem is fogadás szempontjából írtam le, hanem mert nagy sztori.

Wimbi specials

Itt egyedül az tetszik hogy lesz egy olyan nap amit fullra elmos az eső (9.00). Meg kell nézni az időjárást az utolsó napokban, mert ebben a szorzóban van érték. Kicsit keverem hogy melyik GS-eken, de az utóbbi 4-5 évben biztos volt legalább 2-3 alkalom amikor egyáltalán nem volt játék. Pár hete Surbitonban állt majdnem két napig a játék. Most közel negyven fok van, de Angliában nem maradhat ez sokáig így  ;D

Dan Evansnak pozitiv lett a drogtesztje, kokaint mutattak ki.  :redchug:


Azért az komoly volt.  ;D  Ennyi mérkőzés után ilyenekre emlékezni.

Tegnap néztem Halleban a döntő után, hogy azért már látszódik a szemében a fáradtság egy ilyen egyhetes menetelés után. Ezután gondolkoztam el rajta, hogy vajon mennyire lehet reális az ő világelsősége idén. Persze örülnék neki, de azért ő sem fiatal már, gondolom nem fog minden Mastersen meg nagyobb 500-as tornán indulni az év hátralévő részében, hanem bőven szelektál. Azt pedig kétlem, hogy kettőből kettő GS-t behúzzon még idén (bár tényleg szép lenne).

Nem nagyon figyeltem, hogy adnak-e arra szorzót, hogy az év végén ki lesz a világelső, de Nadalnak azért erre nagyobb az esélye. Murraynél tényleg ez az ördögi kör van, meg sok a védendő pontja, bár szerintem előbb vagy utóbb, de nála is beindul a szekér, de lehet addigra már bőven veszít ebből a 9400 pontból. Nadalnak sok pontot nem kell védeni az év hátralévő részében, szóval lehet megint megcsinálja majd, hogy sérülés után visszatér és világelső lesz.

#1414 június 26, 2017, 13:00:04, alexthebest


Ki zárja az élen az évet az ATP világranglistán?


Már lepergett egy fél év az ATP 2017-es szezonjának naptárában és a teniszvilágban egyre égetőbb a kérdés, hogy ki lesz majd az év végén a világranglista élén? Főleg azért, mert talán a világ legközkedveltebb játékosai, Roger Federer és Rafael Nadal hatalmas sikerekkel tértek vissza. Olvasd tovább

Indult egy szavazás is.  :beerchug:

Mekkorat valtozik a vilag, az utobbi ket ev ket messze legjobb jatekosa, Djokovic es Murray egy deka szavazatot nem kapott, inkabb valaki behuzta hogy a top 5-on kivul mas  :) Persze ez a realis, en is ikszeltem Nadalt, es kozben varom a WH-tol a szorzot hogy Murray nem lesz top kettoben ev vegen.

Ketten jeloltek Stant is, ide a bokot hogy Irtis es Ghastly volt  :D

Idézetet írta: alexthebest Dátum június 28, 2017, 23:25:13
Ketten jeloltek Stant is, ide a bokot hogy Irtis es Ghastly volt  :D

Az egyik én voltam :D Nadalra akartam először nyomni, de gyanítottam, hogy rá fognak a legtöbben szavazni, túl észszerű választás. Még ha kicsi is rá a sansz, én Stannek szurkolok, hogy megcsinálja. (sajnos nem fogja...)

Idézetet írta: alexthebest Dátum június 28, 2017, 23:25:13
Ketten jeloltek Stant is, ide a bokot hogy Irtis es Ghastly volt  :D

Eltaláltad!  :D
Tudom, hogy a GS-eken kívül a többit leszarja, és a US Openen sok pontot is véd, de elvben akkor is jó esélye lehet(ne). Úgy is mondhatnám, hogy vagy megcsinálja most, vagy soha nem lesz már világelső. Djokó és Murray biztos, hogy összekapja magát előbb-utóbb, ilyen lehetőség nem lesz több. Hajrá Stan!

Idézetet írta: Irtis Dátum június 29, 2017, 11:34:23
Eltaláltad!  :D
Tudom, hogy a GS-eken kívül a többit leszarja, és a US Openen sok pontot is véd, de elvben akkor is jó esélye lehet(ne). Úgy is mondhatnám, hogy vagy megcsinálja most, vagy soha nem lesz már világelső. Djokó és Murray biztos, hogy összekapja magát előbb-utóbb, ilyen lehetőség nem lesz több. Hajrá Stan!

Hat nem tudom, sok helyen irjak hogy milyen veres versenyfutas lesz, meg ujra nagy negyes a top spotert stb, de jo ha ketszereplos lesz a parharc. Djoko abszolut padlon, Murray-nek megint egeszsegugyi gondjai vannak es innen kb mindent nyert tavaly, szoval sztem eselytelenek. Wawrinka matematikailag lehetne (ha mar magyarok vagyunk) , de Wimbledonban soha nem jo, US Openen cimvedo, szerintem inkabb ott veszit mint mashol nyer a tavalyi pontokhoz kepest. Esetleg egy-ket 500-ast nyer extraban, de ennyi. Vilagelsoseghez eltokeltseg, profizmus es kiegyensulyozottsag kell, ezeket pedig nem szoktuk Stanhez tarsitani. Kivulrol nem hinnem, Zverev vagy Thiem egy-ket tornan mutatott formaja alapjan lehetne, de meg biztos nem kepesek ra.

Szoval nalam vagy Federer vagy Nadal. Roger nem sziporkazik az eredmenyek ellenere sem, csak a Miami-IW kombon volt megallithatatlan. Full versenynaptarral a faradtsag is faktor lehet, sztem most abban van a sikerek kulcsa hogy okosan osztja be az erejet (mindig is ebben volt amugy). Nadalnak is szinte semmi megvedendo pontja, es a salakszezon olyan szinten helyretette az egojat hogy meglepodnek ha nem erne fel megint a csucsra. Meg is erdemli, soha nem birtam (sot), de ha peldakepet kellene mondani a mai teniszbol, vagy barmilyen sportbol, biztosan ot mondanam, nincs olyan szakadek ahonnan ne maszna ki meg erosebben. Egy jo Wimbledonnal mar Murray nyakan ulne.

Számomra már az meglepő, hogy a róka top5-ben van. Nem érzem azt, hogy ott lenne a helye.
Djokovicnál kemény gondok vannak mostanság, Nadal fő esélyes, Federer szerintem már nem erőlteti, de ha már választani kellene, akkor tényleg legyen STAN!  ;D

Unibeten lehet fogadni arra, hogy Murray nem nyeri meg az idei Wimbledont. A szorzó: 1.17

Teljesen jó, figyelembe véve az utóbbi periódusát.

Idézetet írta: Milan Dátum június 29, 2017, 13:30:25
Unibeten lehet fogadni arra, hogy Murray nem nyeri meg az idei Wimbledont. A szorzó: 1.17

Teljesen jó, figyelembe véve az utóbbi periódusát.
főleg így, hogy már az indulása is kétséges