Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Murray is lemondta Cincy-t is  ;D Sztem igy kuka a US Open is, onnan meg megint mire bemelegszik... Djokovic es Wawrinka mar alapbol out, szep lesz igy. Akik visszasirtak a retrot amikor volt osszvissz ket ertelmes teniszezo a mezonyben, azoknak a Karacsony folytatodik, akik meg szeretik az izgalmas meccseket - mint en - innen nyergelhetnek at a WTA -ra  :redchug: :D :D

Wimbledon - Százhetvenöt millió fontos fejlesztés az All England Tennis Clubban

Pietsch Judit, az MTI különtudósítója jelenti:
    London, 2017. augusztus 15., kedd (MTI) - Százhetvenöt millió fontból (58,36 milliárd forintból) fejlesztik a wimbledoni teniszbajnokság helyszínét, az All England Tennis Clubot.


    A munkálatok részeként 71 millió fontból (23,7 milliárd forintból) építenek behúzható tetőt a második számú stadion, az 1-es pálya fölé. A centerpályát már 2009-re befedhetővé tették a gyakori esőzések miatt, az 1-es pálya behúzható teteje 2019-re készül el.
    A felújítási tervek között szerepel a füves pályás bajnokságra érkező játékosokat és a sajtó munkatársait egyaránt kiszolgáló Millennium Building rendbe hozatala, valamint új salak- és fedett keménypályák építése is.
    Az All England Tennis Club éves beszámolójából idézve a The Times című brit lap kedden arról írt, hogy a létesítménynek minden bizonnyal nem lesznek nehézségei a 175 millió fontos hitel visszafizetésével. Az HSBC bankkal kötött megállapodás 2023. július 31-én jár le.
    A klub üzemeltetői 33,2 millió font nyereséget könyvelhettek el az elmúlt évben, annak ellenére is, hogy 12,6 millió fontot elbuktak külföldi fizetőeszközökben kötött szerződéseken, és 34 millió fontot be kellett fizetniük a brit teniszszövetségnek.
    Az All England Tennis Club öt év alatt 125 millió font (41,7 milliárd forint) bevételre számít csak a legjobb jegyek eladásából. Az úgynevezett "debenture seats" kifejezés a center- és az 1-es pálya legjobb helyeit jelöli. Egész napra érvényesek, tulajdonosaik a külső pályákat is látogathatják velük és ezek az egyedüliek, amelyeket már a torna kezdete előtt meg lehet vásárolni. A 125 millió fontot teljes egészében a hitel visszafizetésére fordítják, kiegészítve a televíziós közvetítések jogdíjaiból és az általános jegybevételből származó összegek, valamint a sponzorpénzek egy részével.
    A teniszklub nagyszabású fejlesztésének első szakasza 2015-ben zárult le annak a 75 millió fontos hitelnek a visszafizetésével, amelyből többek között befedhetővé tették a centerpályát.
    A következő, 132. wimbledoni teniszbajnokságot 2018. július 2. és 15. között rendezik.

Djokovic es Wawrinka mar biztosan nem jatszik iden (Stant ma lattam twitteren, integet a korhazi agybol mutet utan), es most mar Nishikori is tuti out. Es akkor nem beszelve a tobbi serult top tizesrol mint Murray, Raonic, Cilic. Nesze neked World Tour Finals, lesz ott nivo ilyen Bautistakkal...  :redchug:

Majd Querrey meg Sock lesz ott.  ;D


Dolgopolov meccs, betfairen, ez általában annak a jele, hogy valaki jelentős összeggel fogadott az esélytelenebbnek tartott játékosra. A gyanús változásokat látva egyébként több bukméker már a találkozót megelőzően megszüntette a fogadást.


Hova írjam? Tök mindegy. Vegyes páros US OPEN elődöntő. Vannak 100-an???

A focit megutáltam, a tenisz egy fos, .... :( :'(

Belenéztem a többi meccsbe-- akár a magyar foci.  :'( :'( :'(

Nem nagyon nézek női teniszt, de ma olvastam, hogy Muguruza a világelső, nem kellett nagy tudás, hogy megtippeljem, hogy Halep a második és 100-200 ponton belül van.  ;D Mintha átok ülne rajta.

A ferfiaknal szinte az a tema hogy lesz-e top tizes a vb-n, addig a noknel lesz izgalom ev vegeig. Negyen is 500 ponton belul vannak, barki lehet meg vilagelso, akar hatrebbrol is.

Kozben a top parosok kozul egyedul Timiek indulnak el a heten, de kell is, mert alig van elonyuk a 8. helyen. Mondjuk nem tudom mi lesz Safarovaval, aki messze a legjobb parost alkotja Matekkal, csak az lerokkant. Nem tudom mi a szabaly, valaszt masik part? Mindegy, tutira kell menni, ha mar a Marina Bay Sands Hotel meg a leteritett voros szonyeg annyira bejott Timinek, Szingapurban a helye iden is.  :ok:

Murray indul még az év hátralévő részében valahol? Vagy már ő is inkább elengedi? Az lesz még szép, mikor Querrey top10-es lesz.


#1453 szeptember 15, 2017, 23:51:01, dynand
https://streamable.com/s/1vf43/sigqxa

Olivo szerva  ;D Ez pont olyan köcsögség, mint fociban a Panenka tizenegyes

Amúgy ez volt Olivo utolsó adogatópontja, mert Taro Daniel 30-ra brékelte, utána meg kiszerválta a meccset, szóval a tenisz istene nem igazán kedveli az ilyen trükközést  :D

"Do I look like I have a coach?" - Tennys Sandgren, a született teniszjátékos.

https://youtu.be/0grV1fa12rE?t=1m30s