Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Murray felig-meddig visszater, Feliciano Lopezzel fog parost jatszani Queensben. Erdekes hogy a teso is pont most valt majd  partnert.

https://www.theguardian.com/sport/2019/jun/03/andy-murray-doubles-queens-feliciano-lopez-tennis

DelPo megint muteten fog atesni, a jobb terdkalacsa tort el.. :(

#1667 június 20, 2019, 15:24:48, butyi
Idézetet írta: peshark Dátum június 20, 2019, 15:10:21
DelPo megint muteten fog atesni, a jobb terdkalacsa tort el.. :(
a múltkor is a jobb térdében volt törés...
túl korán tért vissza, vagy már menthetetlen?

Itt serult meg, de ezutan meg jatszott, hogy lett ebbol tores?  :'(
https://twitter.com/MattRacquet/status/1141695099417632768

En se nagyon ertem, lehet, hogy a multkori meg nem volt teljesen terhelheto allapotban csak ez nem latszott kivulrol... Mert maskepp egy ilyen csuszastol vagy mi volt ez nem torik az embernek el az emberben semmi..

Én törést sehol nem olvastam, csak hogy fájt neki meg bevizesedett... Mondjuk az épp elég ok  :'(

De jo Murray-t egeszsegesnek latni, ahogy jon a come on egy jo pont utan, meg amikor szidja magat egy rossz utan. Voltak bizonytalankodasai, de osszesegeben nagyon jol mozgott, es jatszott, a breket kb egyedul csinalta meg ritorn nyerokkel, necces helyzetben huzott aszt, utolso game -ben amit megoldott 0-15 -nel. Elsore pazar :beerchug:

Ostapenko 5 meccslabdarol kaphat ki. Ha jol tudom 31 kettos hiba a rekord (Kurnyikova), mar csak 13 kell a lettnek, van ra majdnem egy szettje  ;D

#1673 június 21, 2019, 16:28:06, alexthebest
Wimbledonban Murray Herbert oldalan indul, az egesz jol nez ki.
Vegyesben is elindul, de egyelore tobben, koztuk Barty is visszautasitotta a felkerest. Azota bejelentkezett nala Strycova (az realis es utos lenne), Broady, aki a testveret hagyna ott Murray-ert, Vandeweghe aki amugy meg serult ( ;D), Dellacqua visszavonulasabol terne vissza, de a legaranyosabb Billie Jean King tweetje, aki 75 evesen, 11 vegyesparos GS cimmel jelezte hogy raerne  ;D

Ilyet meg nem lattam. Par game maradt a Lopez/Murray - Evans/Skupski meccsbol, letoltak, majd Lopez es Murray leult a padra es kivarta azt az 5 percet amig megjott a kovetkezo ellenfel  :redchug:
Lopez elott amugy le a kalappal, csavo az egesz napot a centeren toltotte, harom szettes FAA ellen, egy paros befejezese, plusz a szinten hosszu paros elodonto, mindezt 37 evesen, madridi tornaigazgatokent, idei jatekat tekintve felig-meddig visszavonulva.



Hat nem lehetett egyszeru az biztos, kivancsi leszek milyen allapotban lesz ma a ket dontore.. ???

A meccs vegi interjuban mondta hogy faradt, de rendben lesz holnapra. Azert az o jateka, meg eleve a fuves tenisz szerencsere nem vesz ki annyit az emberbol. Egyebkent azt hittem, azzal hogy dontobe jut, dobja a parost, ertheto lett volna, talan ha nem Murray a parja, el is dobja. Remelem ma nyeri mindket dontot, megdolgozott erte.

Tundermese! Nem szoktam par oranal tovabb orulni egy-egy kedvenc sportolom, vagy klubom sikerenek, de ez most nagyon ut. Visszaemlekezve a januari interjura es Murray akkori helyzetere... Legenda.
Lopez hete szinten meseszeru, erre meg o sem szamitott, duplazik egy 500-ason. Amit lenyomott a heten, elkepeszto. Amit pedig ma jatszott a ket donto szett tb-ben, clutch a kobon, foghatatlan. Es 37 eves, visszavonuloban levo tornaigazgato...

A wimbledoni torna után visszavonul a teniszező Markosz Bagdatisz

A wimbledoni tenisztorna után visszavonul a profi tenisztől a ciprusi Markosz Bagdatisz.


A 34 éves játékos hétfőn közösségi oldalán közölte a döntését.

"Nagyon hálás vagyok a wimbledoni szervezőknek, hogy szabadkártyát kaptam, és megadták az esélyt a búcsúzásra a sporttól, amely nagy szerepet játszott életem elmúlt több mint harminc évében" - írta Bagdatisz.

A ciprusi teniszező 8. is volt a világranglistán, a legjobb éve 2006 volt, amikor az ausztrál nyílt teniszbajnokságon döntőt játszott, Wimbledonban pedig az elődöntőig jutott. Négy ATP-tornát nyert, sorozatban 12 szezonon keresztül volt a top 100 tagja.

forrás: MTI

Azt hogy egy játékos jól adogat milyen stat/statok alapján tudom a leginkább megállaíptani? magas százalékban megnyert első szervák, ászok? Továbbá ha magas valaki, az általában előnyös adogatás szempontjából, nem?