Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Laver Kupa: Nagyobb tét a második játéknapon

A tenisz All Star Game-tornája, a Laver Kupa egy roppant izgalmas, eseményekkel telített első játéknap után, egy még érdekesebb folytatásra számít. Az Európa csapat 3-1-re vezeti a Világ csapatát. de mivel a szombati győzelmekért két-két pont jár, ez az előny inkább csak mentálisan számít igazán. Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Egy román mágnástól függ a budapesti ATP-torna jövője

Az hírlik, hogy a Budapesten zajló torna tulajdonosa, Ion Tiriac (aki többek között a madridi Masters-torna tulajdonosa is) kecsegtető ajánlatot kapott a verseny tulajdonjogáért és ennek elfogadásán gondolkodik. Olvasd tovább


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 10, 2019, 12:19:56
Az ütések közbeni nyögés segíthet a teniszfogadásban

Ne csak nézd, hanem fülelj is. Olvasd tovább



Na pont ezért nézek pornót! Továbbképzés, hogy a tenisz nyögéseket tudjam elemezni, igaz kicsit elhúzódik a tanulás és megfigyelés része.

Jövőre visszatér Clijsters, de már holnap is lesz a nőknél egy nagy comeback az orosz-francia Tatiana Golovin személyében.
11 éve, még 2008-ban játszotta utolsó mérkőzését, folyamatos hátproblémái miatt a visszavonulás mellett döntött. Akkor volt 20 (!) éves, legjobb helyezése a 12. volt a világranglistán. A játékára nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy a szemnek nagyon tetszetős látvány volt; szvsz a Tour mezőny egyik legjobb csaja volt akkoriban 8)

Holnap a luxemburgi selejtezőben a  nagy tehetség Kaja Juvannal mérkőzik. A szlovén még nincs 19, szép jövő előtt áll. (Idén Wimbledonban szettet lopott Serenától)

Kíváncsian várom a szorzókat, nálam ez sima Juvannak tűnik, Golovin nincs játékban és az is kétséges, hogy a teste mit fog bírni ennyi kihagyás után.

#1715 október 11, 2019, 21:38:01, butyi
ez is luxemburgban volt:




most erre számíts:

Az új ATP-rivalitás: Tsitsipas vs. Medvedev

Míg a régi nagyok (Federer, Nadal, Djokovic) még elviszik a legnagyobb díjakat, és az egymás elleni meccseik még a legnagyobb rangadók, a reflektorfény árnyékából lassan kibontakozni látszik egy új szikrázó versengés két fiatal játékos között. Olvasd tovább



Djokovic - a stílusos láb közöttiek célpontja

A szerb világelső, aki oly híres flexibilitásáról és egyensúlyérzékéről (is), a háló közeli játéka nem a legerősebb pontja, és időről időre ellenfelei be-beakasztanak egy emlékezetes láb közötti nyerő ütést neki. Párizsban Corentin Moutetnek (ATP 97.) sikerült így válasz nélkül hagynia. Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Maradona könnyekre fakasztotta Federert

El Pibe de Oro nem volt jelen a Buenos Airesben tartott bemutatómeccsen Roger Federer és Alexander Zverev között, de egy kis videóban sajátos módon üdvözölte a 20-szoros Grand Slam-bajnokot, aki láthatóan elérzékenyült. Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

El tudod hinni Nadalnak a Davis Kupában elért mutatóit?

Spanyolország hatodik Davis Kupa-győzelmét szerezte meg egy briliáns formában játszó Rafael Nadal vezetésével. Pályafutása alatt egyetlen egy alkalommal veszített egyéni meccset a tornán, de sokan már nem is emlékeznek, hogy az mikor történhetett. Akkor még más híres játékosok milyen szakaszában voltak a pályafutásaiknak? Olvasd tovább és megtudhatod!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fogadj a Federeres 20-as svájci frankkal

Roger Federer most már hivatalosan is teniszcsászár, mivel a római uralkodókhoz hasonlóan, pénzérmén jelenik meg portréja.
Ezüst 20 frankos díszérmére verték Roger portréját, és a Swissmint következő év májusban 50 frankos aranyérmét is tervez kiadni a géniusszal. Összesen csak 55.000 ezüstérme lesz a piacra dobva, ezért nagy a rajongók tolakodása. Bár 2020 január 23. a megjelenésük hivatalos dátuma, az előrendelések már elkezdődtek és a hatalmas érdeklődés miatt a Swissmint weboldala egy adott pillanatban felmondta a szolgálatot.


A cikk írásának időpontjában 1 svájci frank = 303.80 forint, tehát 20 svájci frank értéke 6.076 forint. Nézzük csak mekkora összeget nyerhetsz ha ekkora értékű téttel fogadsz a 20-szoros Grand Slam-bajnok 2020-as idény legrangosabb sikereire.

Australian Open - 6.076 x 7.00 = 42.532 Ft nyeremény
Roland Garros - 6.076 x 21.00 = 127.596 Ft nyeremény
Wimbledon - 6.076 x 5.50 = 33.418 Ft nyeremény
US Open - 6.076 x 8.00 = 48.608 Ft nyeremény


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.12.04. (09:25).


Idézetet írta: Pozzato Dátum december 10, 2019, 12:07:26
Ez most komolyan egy ITF-torna?  ;D
https://www.youtube.com/watch?v=hVK0hTArLu8

Es az volt a hir az egyik oldalon, hogy ugy nyerte meg a meccset az ellenfel, hogy pontot sem vesztett... Hat nem tudom, de szerintem egesz sokan innen a forumrol le tudnank ezt hozni  :D