Sportvilág és nem csak > Kézilabda fogadások

Kézi-Aréna

(1/416) > >>

Milan:
Ebben a témában kézilabdával kapcsolatos infókat, hireket lehet közölni, illetve megvitatni.

Milan:
Változás a férfi Bajnokok Ligájában:

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHHF) az Európa-bajnokság egyik helyszínén, Szkopjében bejelentette: a 2009–2010-es szezontól 24 csapatos lesz a férfi Bajnokok Ligája.

A végleges döntésről az áprilisi elnökgyülésen kerül majd sor, az biztos, hogy a terv a kosárlabdához hasonló final-four bevezetése.

Pisti1987:

--- Idézetet írta: TiB86 - Január 14, 2009, 16:39:22 pm CET ---A Slagelse-vel mi történt ? Két éve bajnokok voltak, veretlenül végig rájátszásban is. De tavaly is eljutottak rájátszásba, idén viszont tökutolsók. Igazából elverik őket mint a rongyot. Ma is a hetedikkel játszanak, és 18-as odds van rájuk.

--- Idézet vége ---
A Slagelse gyakorlatilag egy ifi csapat lett, mivel Anja Andersen magával vitte az összes komoly játékost Koppenhágába az FCK-hoz, így a mostani Slagelse saját nevelésű fiatalokkal töltötte fel keretét, amivel nem ütik meg a dán 1. osztály szintjét. Így igazából a 2 évvel ezelőtti Slagelse most FCK néven fut kiegészülve még pár klasszissal. :)

Milan:
A Slagelse a csőd küszöbén:

A dán Slagelse, aki az utóbbi 5-ben 3-szor is megnyerte a női kézilabda BL-t hatalmas gondban van. A csapatnak pénzproblémái vannak, s a csőd szélén jár jelenleg a dán egyesület.
A Slagelse az EHF kupában is szerepel, s ezen a hétvégén a spanyol SD Itxako ellen kellene játszaniuk idegenben, viszont nincs meg a megfelelő pénz, hogy elutazhassanak a mérközésre.

A Slagelse szurkolói egy kampányt inditanak, melyben pénz probálnak összegyüjteni, hogy a csapat eljutthason Spanyolországba.

Most kérdés: Hogyha egy ekkora szuper csapatnak, mint a dán Slagelse-nek pénzügyi problémái vannak, akkor mi várható Magyarországon? Lehetséges, hogy odakerülünk, hogy 2-3 csapat fog játszani a bajnokságban, vagy majd közös bajnokságot szervez Ausztria, Magyarország és Szlovákia...szomoru.. :-\

Latzka:
Tragédia: szíven szúrták az MKB Veszprém román beállósát

Egy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban halálosan megsebesítették Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának és a román kézilabda-válogatottnak a játékosát.

A 26 éves sportolót szíven szúrták, és a kórházba szállítását követően vesztette életét.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése