Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: frnky4fngrs Dátum február 02, 2011, 16:23:55
Sziasztok!

Bocs, h félbeszakítom a csevejt, a ma esti Vác-Győri ETO meccsről mik a meglátásai az uraknak?

Köszi
F4F
Szerintem is sima lesz, de valószínűleg a 40. perctől már a cseresor fog játszani, mert szombaton fontos BL meccsük lesz. Gondolom az oroszok elleni taktikát fogja próbálgatni ma a Győr.

A Győr legújabb szerzeménye a jobbszélső, Jovanka Radicevic a Budnucostból:
http://www.youtube.com/watch?v=aXofpCfixbs
Állítólag nagyon biztos kezű és gyors játékos.

Idézetet írta: Botika Dátum február 02, 2011, 16:39:33
A Győr legújabb szerzeménye a jobbszélső, Jovanka Radicevic a Budnucostból:
http://www.youtube.com/watch?v=aXofpCfixbs
Állítólag nagyon biztos kezű és gyors játékos.
Vele is jól jár a Győr. :)  Nascimentoért túl sokat kért a Hypo, Manaharova meg inkább a Valceát választotta Pidpalováék miatt, de így sem maradt minőségi szélső nélkül az ETO.

Köszi, jött!  :)

Idézetet írta: Botika Dátum február 02, 2011, 16:33:29
Szia! Szerintem sima ETO győzelem fog születni. Egyedül Orbán Adri fog hiányozni, a többiek ott lesznek a csapatban.
A bajnokság jelenlegi állása:
1. Győri Audi ETO KC 32 (100%-os mutató)   2. DVSC-Korvex 26    3. FTC 25     4. SYMA Váci NKSE 24     5. Dunaújvárosi REK 19

Idézetet írta: frnky4fngrs Dátum február 02, 2011, 23:33:04
Köszi, jött!  :)

Örülök, hogy segíthettem egy keveset!
Az ETO egyébként a nagyobbak elleni meccset komolyabban szokta venni(DVSC,FTC,Vác). Ezek jönnek is mindig. Egyedül a kiscsapatok ellen szokott bajnokságonként 1-1 furcsa eredmény kialakulni.

#155 február 04, 2011, 23:27:40, Fradika
Jó estét!

Első hozzászólásomat  nem kioktatásnak szánom, de...
Nem tisztem megvédeni, de azért nagyon pipa vagyok, ha valakit kikezdetek. Tomori a budapesti Nagy Lajos - Erzsébet királyné utca sarkán lévő új házban lakik, amióta a Fradiban kézizik.  Napi 2 edzés mellett ugyan hogy utazna naponta oda-vissza 130 km-t?
Az, hogy látni Győrben nem véletlen fél rokonságága győri, ott laknak a barátai.
Egyébként meg szeretjük Tomorit.  Kinek mi köze van a pályán kívüli életéhez.
Ha drogozna, már régen felfüggesztette volna a játékjogát a WADA. A válogatottakat szinte havonta szűrik.

Elek nyilatkozata róla:  Nagyon gyenge védekezéssel hoztuk a kötelezőt. Most látszik, hogy Tomori mit jelent nekünk.
(Megjegyzem 14:4 volt az első 15 percben - ekkor sérült meg -  majd  a végeredmény FTC–UKSE SZEKSZÁRD 44–33

Görbiczről pedig. Igen, megengedheti magának, mert akkor is zseni, ha nem edz. Simán eldönt egy meccset.  Az ETO Konkollyal volt BL döntős és nem Róthtal. Vérten pesti, ő  Vasas nevelés, felnőttként került Győrbe.
Róthot nem kell sajnálni: komoly havi fixe van ott, segge alatt Audi. (ugye tanárként alig 100-150 nettót vinne haza). Saját maga mondott le. A  fél csapattal összerúgta a port. Éppen Görbicz próbálta visszaédesgetni.

Dohányzásról. A játékosok 50 %-a dohányzik. Csak pár nagyot említek: Ferling, Lovász, Mravikova, Pigniczky, Juhász Gabi stb ....  Ugye milyen fura?  Ők miért nem kerülnek szóba? Róluk nem szól a fáma.

Hajrá Fradi! Egy nagy kalappal holnapra (is)!

Nem vitatom, hogy persze valamivel jobban képbe vagy a magyar kézilabdában, mint én, viszont...

Pigniczkiről ne nagyon beszéljünk, mert ő szomszédom volt 2 évig mikor Győrben játszott. Elég sokat láttam tehát, át is járkált hozzánk, Sydneyből például elég sok ajándékot hozott nekem és egyszer sem láttam cigizni. Ettől, függetlenül lehet, hogy azóta elkezdte.

Tomoriról annyit, hogy akármit mondassz, ő mindenhol kutyaütő volt. Szekszárd ellen lehet, hogy jó a dromedár méreteivel és testalkatával, de nagyobb csapatok ellen semmit sem ér. Egyáltalán nem való válogatottba, Győrbe pedig főleg nem volt való. Nem akarom leszólni a Ferencvárost, de úgy Fradi szinten még úgy ahogy megél. Azért azt el kell ismerned, hogy a Győr fényévekkel lepipálja a Fradit és nemzetközi kupákban nem nagyon brillírozna a Fradi, de én lennék a legboldogabb, ha esetleg jövőre ezt megcáfolnák.

A Győr-Budapest közötti 122 kilómétert talán még egy óra alatt is be lehet járni gyorsan haladva. Viszont természetesen elhiszem neked, hogy ott lakik Budapesten. Nem is voltam biztos abban, hogy együtt laknak Vértennel itt Győrben, ezért oda is írtam kommentemben az állítólag szót. Szerintem azt viszont ne nagyon zárjuk ki, hogy míg az ETO-ban tolta Tomori, addig együtt laktak Vértennel. A drogozásban tényleg igazad lehet, eléggé szűrik a lányokat.

Róthról pedig annyit, hogy megérdemli a pénzt, amit keres. Sokakat kinevelt, de elég ha egyetlen nevet írok. Görbicz Anita többek között neki köszönheti, hogy idáig jutott. Ő volt a nevelőedzője Anitának. Róth Tavaly nyáron a Junior EB-n 2.helyezést ért el a magyar válogatottal. Amire a nagycsapat jelen pillanatban nem nagyon lenne képes. A csapat magját ő nevelte ki. A Győri utánpótlás mérkőzéseken 15-20 gólokkal szokott győzni csapata, amely szerintem megmutatja, mennyire jó edző. Az pedig hogy ő mondott le, nem jelent semmit. Én több helyen is azt hallottam, hogy a játékosok kicsinálták, hiszen ő kevésbé olyan arogáns személy, mint például Konkoly Csaba. Ettől függetlenül lehetséges, hogy mivel Görbicz a legnagyobb név a csapatban, így őt szúrták ki legnagyobb hibásnak Róth ügyében itt Győrben. De ezt a véleményt több embertől hallottam, általában mindenki azt mondta, hogy a kettőjük közötti konfliktust az jelentette, hogy Görbicz nem nagyon edzegetett, Róth pedig megszólta játékosát. Azt hiszem ezt egyedül a játékosok tudnák pontosan elmondani, mi zajlott le a lányok és Róth között az öltözőben. Az viszont biztos, hogy Konkoly jóval keményebben bánik a lányokkal és talán így is kell velük bánni. Viszont szerintem Róth jobb szakember. Konkolyról még annyit, hogy azt hallottam, hogy Tomorit ő maga is többször le lezbizte és többek között ezért is került el Tomori a csapattól. Róth pedig tényleg nem vezette BL döntőig az ETO-t, ebben igazad van.

Az oldalon pedig továbbra is várjuk hozzászólásaid, szerintem nagyban tudnál segíteni sok fogadónak kézilabda terén.


Női KEK, Nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:

VIBORG-FTC-RAIL CARGO HUNGARIA   34-33 (19-18)
Viborg, játékvezetők: Sitsi, Heinla (észtek).

Gólszerzők később.


Azt hiszem mindenképpen dicséret illeti a lányokat, ezért a nagyon szoros eredményért. :)

Leszbik, vagy nem leszbik grat a fradis lányoknak! :great: Még ha ez már nem is az utóbbi években látott bivaly erős Viborg, de akkor is nagy erény Dániában így megszorongatni őket. :great:

Ne általánosítsunk :laugh: Egyedül Tomori leszbi :laugh:
Viszont nagyon örülök, hogy már idén, sőt... egy nappal a kommentem után sikerült bebizonyítani, hogy igenis erős csapat a Fradi! Csak gratulálni tudok!

,,A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem, hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László."

Idézetet írta: Lufu Dátum február 10, 2011, 15:31:45
,,A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem, hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László."

Pff...erre jutott,miután látta a vb szereplést???
Remélem a Barcelonán kívül sehol sem látjuk ezek után.
Kicsit olyan ő nekem ,mint Bodrogi Laci,de legalább ő nyert még nekünk érmet magyar színekben.

Az én véleményem kb 90%-ban ugyanez: http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/10/Vaya_con_dios_muchachos/
Pár apróságot leszámítva.
Én csak azt sajnálom, hogy a szövetség hagyta húzódni a dolgot. Egy évvel ezelőtt azt kellett volna mondani neki, hogy "nem szükséges döntést hoznia, mert nem látjuk többé szívesen a válogatottban"!
Amiket kért azokat el tudom fogadni, bár a válogatottba nem a megélhetés miatt megy az ember... De nyilvánvalóvá vált, hogy neki más céljai vannak.

Idézetet írta: szumos Dátum február 10, 2011, 16:12:26
Az én véleményem kb 90%-ban ugyanez: http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/10/Vaya_con_dios_muchachos/
Pár apróságot leszámítva.
Én csak azt sajnálom, hogy a szövetség hagyta húzódni a dolgot. Egy évvel ezelőtt azt kellett volna mondani neki, hogy "nem szükséges döntést hoznia, mert nem látjuk többé szívesen a válogatottban"!
Amiket kért azokat el tudom fogadni, bár a válogatottba nem a megélhetés miatt megy az ember... De nyilvánvalóvá vált, hogy neki más céljai vannak.

Ezt nagyon jól megfogalmazták:
Élj ott, Lacika, legyél nagyon boldog a családoddal, mert megérdemled. Beszéljék akcentussal a magyart a csimotáid, belefér ez is. Ne gyere haza, csak karácsonykor, meg augusztus 20-án. Tök sima. De a válogatottat ne mond le, (#13) mert nemcsak egykori csapattársaidat köpöd szembe vele, de a kézilabdáért rajongó szurkolókat, és a hazádat is, ami felnevelt.

A címeres mezt nem lehet csak úgy eldobni!

Tényleg nagyon jó a belinkelt cikk, és különösen az a része, amelyet Vinny is kiemelt. Minden érdekelt fél ködösít, és a teljes igazságot sohasem fogjuk megtudni, más esetekhez hasonlóan. Az is egyértelmű, hogy ebből Nagí Laci jól nem tud kijönni, és már megkezdődött az alázása a különböző olvasói kommentekben.......