Október 30, 2020, 08:12:28 am CET

Szerző Téma: Sportfogadók Kocsmája  (Megtekintve 90921 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető HT

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #750 Dátum: Augusztus 18, 2020, 15:47:21 pm CEST »
@HT : szuper dolgokat írtál, és milyen jó lenne ha többen is megosztanák gondolataikat, néha.  ;)

Köszönjük, hogy már 5 éve erősíted a Sportfogadas.org közösségét.

A pénzbeli jutalékot/nyereményeket sok helyen azért is kerülik szerintem, mert ugyebár az "extra jövedelem". Ezért is preferálják inkább a tárgyi nyereményeket. Köszönjük az elismerő szavakat.

Ami pedig a kérdéseidet illeti, én a következőket oszthatom meg veled:
- egy teljes csapat dolgozik a háttérben (egy páran közülük főállásban), akik nyilván meg vannak fizetve  :D , és ők készítenek majdnem mindent, ami látható az oldalon
- ami a fogadóirodákat illeti, ők exkluzív ajánlatokkal támogatják a weboldalt, s annak látogatóit, illetve bizonyos esetekben sor kerül 1-1 tippjátékra, vagy egyéb lebonyolítású akcióra, ahol ők biztosítják a bónuszokat, ingyenes fogadásokat stb.  :cya:

Köszi Milan a soraid és az infókat.
Természetesen nem akartam olyan dolgokban vájkálni, amik nem tartoznak rám, de már így is okosabb vagyok, mint egy hete.  ;D
Remélem, hogy újabb öt év múlva még több belső kulisszatitkot tudok majd meg.  ;D

Az elismerő szavak pedig nem udvariassági formulák akartak lenni (úgysem lenne belőle semmi hasznom), úgyhogy ha jóleső dolgokat hallottatok tőlem, akkor az kizárólag a saját érdemeitek.

 :beerchug:

Nem elérhető Milan

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #751 Dátum: Augusztus 18, 2020, 15:55:04 pm CEST »
Remélem, hogy újabb öt év múlva még több belső kulisszatitkot tudok majd meg.  ;D

Várom majd a kérdéseidet.  ;D

Én meg majd úgy kb. 20 év múlva írok egy könyvet, s leírom a nagy titkokat.  :D

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető grof19

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #752 Dátum: Augusztus 19, 2020, 10:44:05 am CEST »
Jövő héten lesz öt éve, hogy regisztráltam az oldalon.
Tudom, hogy ez nem nagy szám, hiszen van olyan, aki már tíz-tizenöt éve boldogítja a többieket és növeli a jelenlétével az oldal fényét.
Én viszont úgy döntöttem, hogy eme jeles alkalomból tartok egy kis 5 éves “évértékelőt”, és megosztok egy-két olyan gondolatot, amikről az elmúlt években nem nagyon esett szó, de engem azért foglalkoztatott.

1. Társaság
Már nem is tudom, hogy annak idején hogyan keveredtem ide, de azt tudom, hogy elég hamar megbarátkoztam az oldallal. Nem vagyok az a harsány, sokat beszélő ember (a fenét nem), úgyhogy évekig csak a fogadásokkal és a játékokkal törődtem, a fórumot nagyon ritkán használtam, és beszélgetni sem nagyon kezdtem senkivel. Erre a legjobb bizonyíték, hogy öt év kellett ahhoz, hogy elérjem az 500 hozzászólást (rossz nyelvek szerint ebből is legalább 450 köszönetnyilvánítás volt). Az utóbbi egy évben azonban egyre inkább kezdtem komfortosan érezni itt magam, megjött a kedvem is mindenhez, és többször is kifejtettem a véleményem a cikkeknél (még ha valószínűleg olykor nagy baromság is volt, amit írtam), de a legnagyobb változás akkor történt, amikor beindult az “SPF – Csapatok Harca” játék, itt ugyanis akarva-akaratlan meg kellett ismerkedni három (addig számomra ismeretlen) emberrel, és napi szinten kellett kommunikálni velük. Nem tudom, hogy ezen az oldalon minden ember tényleg ennyire jó fej, vagy csak nekem volt szerencsém, de sunik29, Powell és Winger személyében három olyan embert ismertem meg (a többieknél kicsit jobban), akik emberileg és játékfelfogásban is felülmúlták minden várakozásomat.
(Zárójelben itt azért elejtenék egy kis önreklámot: annyira kiváló lett a csapatunk, hogy márciusban megnyertük az utolsó fordulót, és azóta sem tudott senki legyőzni minket.)
Ezt követően jött “A nap tippje” játék, ahol eleinte elég zavarosan zajlottak az események és a tippadások, de amióta fogadást is kell kötni az adott tippre, azóta leszűkült a létszám, és azt a pár embert, aki itt maradt, azokat is egyre jobban kezdem megismerni. Vagyis öt év elteltével egyre inkább kezdek meggyőződni arról, hogy jó közösségbe tévedtem.

2. Pénz
Van két mondás, amivel ki lehet kergetni a világból: “A pénz nem boldogít” és “A részvétel a fontos, nem a győzelem”. Főleg ez utóbbitól tudok a falra mászni.
Mindezt csak azért jegyeztem meg, hogy nagyjából látható legyen, hogy én olyan ember vagyok, aki szeret nyerni, és még inkább szeret pénzt nyerni. (A közvélemény-kutatók szerint ezzel most kb. 2 millió rajongót veszítettem el itt az oldalon, de ez van.) Persze ez nem azért van, mert a munka helyett inkább itt próbálok meggazdagodni (hiszen két főállásom is van, úgyhogy éppen eleget dolgozok nap mint nap, még hétvégeken is), hanem egyszerűen csak ilyen a természetem.
Nem tudom, hogy hányan vannak, akik esetleg néha belegondolnak abba, hogy ez az oldal mennyire fantasztikus és mennyire egyedülálló. Az évek alatt a legtöbb embernek már megszokottá válik, hogy feljön, lead egy jó tippet, majd nyer, és pár nap múlva érkezik is a pénz a számlájára. Pedig ez egyáltalán nem annyira egyértelmű és természetes (vagy csak nekem nem az). Nem tudok ugyanis még egy olyan oldalt említeni, ahol az ember kizárólag csak nyerhet, veszíteni pedig nem lehet. Bármelyik fogadóirodánál a saját pénzed teszed kockára, itt pedig “játékpénzzel” játszol, de ha nyersz, akkor igazi pénz üti a markodat. Ha esetleg nem mondtam volna még ezt az elmúlt öt évben, akkor most megteszem: Köszönöm ezt a szuper lehetőséget mindenkinek, aki ehhez bármivel is hozzájárul.

3. Kérdések
Hiába vagyok itt öt éve, a mai napig rengeteg mindent nem tudok az oldallal kapcsolatban, és mivel alapvetően kíváncsi természetű ember vagyok, így még inkább érdekelnek olyan dolgok is, amikkel esetleg más nem foglalkozik. Éppen ezért az elmúlt két-három hónapban elkezdtem olvasgatni a fórumon régebbi (sok-sok évvel korábbi) bejegyzéseket is, hátha abból megtudok olyan apróságokat, “titkokat”, amik engem érdekelnek. Sajnos nem így lett. De ez lehet, hogy azért volt csak, mert rossz helyen keresgéltem. Pedig mindig is nagyon érdekeltek volna olyan egyszerű dolgok, mint például hogy akik az oldallal foglalkoznak, azok főállásban csinálják ezt, vagy csak munka melletti kiegészítés ez részükről, és hogy kapnak-e érte honoráriumot, és ha igen, akkor kitől (vagyis ki egyáltalán az oldal üzemeltetője). Aztán arra is nagyon kíváncsi voltam mindig is (bár ezek valószínűleg belső titkok), hogy a fogadóirodák mennyivel támogatják az oldalt havi vagy éves szinten. A szakmámból kifolyólag érdekelt volna, hogy például az oldal külalakját, a grafikákat, a cikkekhez az illusztrációkat ki készíti, és még lehetne sorolni a kérdéseket. Persze tudom, hogy ezek egy része nem publikus, de ha én évek óta ott vagyok valahol, akkor szeretem minél jobban megismerni azt a közeget.

Nem is akarom tovább feltartani azokat, akik vették a fáradságot, és eddig is elolvasták a soraim (még ha néha bele is aludtak), úgyhogy azzal zárnám 5 éves “évértékelőmet”, hogy továbbra is köszönök mindenkinek (a játékostársaknak is) minden segítséget, támogatást, és rettegjetek, mert öt év múlva újra jelentkezem!  :beerchug:

Szia HT! Nagyon jó volt olvasni az első ötéves idaszakodról írt cikket.Én Márciusban volt egy éve,hogy itt vagyok az oldalon de nagyon jól érzem magam itt a közösségben.Éppen keresgéltem foci infók után mikor rátaláltam az oldalra ami már most igen jó érzés számomra,hogy egy ilyen jó közzösségnek vagyok a tagja.Remélem ötödik évemben én is sok jót tudok megírni de már most is sok jó részem volt az oldalon.Nagyon jó a közzösség és az oldal szerkeztőjei is nagyon frappásan csinálják dolgukat!Sok jó eredményeket sikeres éveket kívánok mindenkinek az oldalon!

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető Knapp

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #753 Dátum: Augusztus 21, 2020, 23:11:26 pm CEST »
A Gumiszobát keresném, de jobb híján a Kocsmában kötöttem ki...   :)

Mostanában ritkán játszom, a játékokat sem követem igazából, így csak a meccs előtti percekben vettem észre az EL tippjátékot.
Már nem volt időm megtenni a fogadást és beküldeni a "mindkét csapat szerez gólt az 1. félidőben" tippemet.
Így jártam. Jobban kéne figyelni.

Aztán elkezdődött a meccs, az Inter vezetése után megraktam játszásiból 17-es szorzóval, hogy a Sevilla nyeri az 1. félidőt.
1:1 után el kellett kapcsolnom "családi okokból" a tévét, a gépen meg ment ugyan az eredménykövetés, de levettem a hangot és így későn vettem észre a Sevilla vezető gólját. Annyira későn, hogy addigra már az Inter egyenlített, így lemaradtam a cashoutról...
Így jártam, aki pénzt akar keresni, az ne kapcsolgasson a lánya kedvéért sem.

Aztán olyasmire fogadtam, amire talán még soha: 23-as odds-szal tettem meg, hogy az 5. gól öngól lesz. (a sok szélről belőtt labda miatt és persze a magas odds miatt tűnt vonzónak)
Lukaku hamarosan be is bombázta a saját kapujába, de a tippem vesztes, mert nem öngólnak írta az UEFA, hanem Diego Carlosnak adták.   ::)
Asszem én vagyok az egyetlen az univerzumban, aki elvenné az ollózásos gólt a Sevilla játékostól...  :P
Így jártam, nem szabad hagyni, hogy az UEFA befolyásolhassa az életünket.

Persze ezek csak pár száz forintos tétek voltak, de még így is benne maradt ebben a napban néhány tízezer forint.
Így most sajnos nem tudok fizetni egy kört...   ;D

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető SPF Admin

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #754 Dátum: Augusztus 21, 2020, 23:16:50 pm CEST »
Fel a fejjel Knapp. Visszajön majd a BL-döntőn. :)

Nem elérhető csabax

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #755 Dátum: Augusztus 21, 2020, 23:40:14 pm CEST »
Ami elvész a vámon, bejön a réven.

Elérhető SPF Admin

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #756 Dátum: Augusztus 25, 2020, 10:58:48 am CEST »
Szerezd meg ezt a Red Bull Leipzig csapata által dedikált mezt!

Gézengúz sportnapra és jótékonysági labdarúgó tornára kerül sor szeptember 5-én, Győrben.


A sportnap keretein belül egy árverést is indítottak, mely szeptember 5. 21:30-kor zárul, s ahol egy eredeti, a játékosok által dedikált Red Bull Leipzig mezre licitálhatunk. Az aláírások között természetesen ott szerepel Gulácsi Péter, illetve Willi Orban nyoma is.


Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Sportfogadas.org

Exkluzív!
« Válasz #756 Dátum: Augusztus 25, 2020, 10:58:48 am CEST »

Nem elérhető Chan

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #757 Dátum: Szeptember 07, 2020, 17:19:57 pm CEST »
40 üzletben járt az 5 millió dolláros sorsjegyet keresve, végül megtalálta!

Volt egy megérzése, pár óra múlva megváltozott az élete.

Olvasd tovább

Nem elérhető SPF Előzetes

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #758 Dátum: Szeptember 22, 2020, 14:37:54 pm CEST »

Nem elérhető Chan

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #759 Dátum: Október 01, 2020, 14:59:18 pm CEST »
Orbán Viktor fogadott, a honfitársak meg reagáltak

Magyarország miniszterelnöke egy Tippmix szelvényt lebegtettet kedd délután közösségi oldalán. Kapott érte hideget, meleget. Olvasd tovább

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető SPF Admin

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #760 Dátum: Október 16, 2020, 13:43:37 pm CEST »
Érkezik a Magyar Telekom legújabb digitális tüneménye: kiszínezett, digitálisan felújított változatban nézhetjük meg a legendás 6:3 góljait

Unokákat és nagyapákat ültet a képernyők elé a Magyar Telekom, hogy végre együtt is megnézhessék az Aranycsapat londoni győzelmét, a magyar futballtörténelem egyik legnagyobb diadalmenetét. A nemzeti labdarúgó-válogatott csúcsteljesítményéről készült kópia digitálisan felújított verziójának premierje a mérkőzés 67. évfordulója alkalmából, november 25-én lesz a Super TV2-n. Olvasd tovább

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető TiB

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #761 Dátum: Október 19, 2020, 23:25:53 pm CEST »
A kimaxolt élőfogadás a kutyát nem érdekli. Mármint szó szerint.

Nem elérhető bitang

Re:Sportfogadók Kocsmája
« Válasz #762 Dátum: Október 20, 2020, 17:45:34 pm CEST »
A kimaxolt élőfogadás a kutyát nem érdekli. Mármint szó szerint.


Szerintem a lábszagtól alélt el.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #762 Dátum: Október 20, 2020, 17:45:34 pm CEST »