Hattrick

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gólt nem rúgtál; pont lesérültél, így olyan vagy mint egy múmia ;D

Valaki kihívhat egy barira  ;)

Szobi Football Club 

Játszik még valaki? A legutóbbi meccsem leirása, az utolsó bekezdés már kicsit vicces:

Megnyerem főképp a széleken lendült támadásba. 4. perc. A hazai csapat a vendégek jobb oldali védelmének hiányosságait sikerrel használta ki, és Kazimierz Piska (Megnyerem) nem hibázott. 1 - 0. 10. perc: Nem sokkal később, egy középen vezetett formás támadás után Kazimierz Piska góllal fejezte be az akciót, és tette megnyugtatóvá az iramot fölényesen diktáló Megnyerem előnyét, 2 - 0. György Országh (Megnyerem) sárga lapos figyelmeztetést kapott 27 percnyi játék után, sportemberhez méltatlan viselkedés miatt. A félidő eredménye: 2 - 0. Ez a félidő egyértelműen Megnyerem-fölényt mutatott, ugyanis 83 százalékban birtokolták a labdát.

Hatalmas hiba után a bal oldalon Kazimierz Piska indult meg a védőktől szerzett labdával, elfektette a kapust, majd az üres kapuba lőtt. Történt mindez az összecsapás 52. percében, 3 - 0 a helyzetét remekül kihasználó Megnyerem javára. Ez Kazimierz Piska harmadik gólja volt a meccsen - mesterhármas! A taktikailag kissé felkészítetlennek tűnő Megnyerem játékosai néha tanácstalanul mozogtak, egy-egy hibánál egymással veszekedtek. A csapat szervezettsége megfelelő szintre esett vissza. Az összecsapás 71. percében a türelmesen játszó Megnyerem áttört a bal oldalon, majd Stefano Arcolei a kapura lőtte a labdát, de lövése pár centivel fölé szállt. 75. perc: a középső vendégvédelem tehetetlenül nézte Stefano Arcolei akcióját, melynek végén már 4 - 0 állt az eredményjelzőn. 87. perc: András Patai (United) kénytelen volt a pálya széléről figyelni a mérkőzés hátralevő részét, ugyanis kicsavarodott a bokája. Márió Piriczki állt be helyette. Nyilvánvaló volt, hogy Megnyerem csapata a széleken támadás taktikára volt utasítva, ugyanis igyekeztek a középső támadásaikat is a széleken vezetni. 87. perc: Villámgyors bal oldali akció végén David Durel éles szögből, precízen lőtt a rövid sarokba. Ezzel 5 - 0 a helyzetet okosan kihasználó Megnyerem javára. A mérkőzés 88. percében az egyik Megnyerem-játékos, Herman Andersson sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt. Bence Dénesi sokadik pontos beadását David Durel váltotta gólra. A tetszetős akció végén lőtt Megnyerem-góllal 6 - 0 az állás. A játék képe lassan változni kezdett, mert az előnye tudatában játszó Megnyerem átadta a teret és a támadás lehetőségét az ellenfélnek. 89. perc: Megnyerem növelte előnyét, amikor Kazimierz Piska a bal szélen előretört, majd a kapus fölött a hálóba lőtte a labdát: 7 - 0. Az időről időre elbizonytalanodó Megnyerem képtelen volt az edzői utasításoknak megfelelően játszani; a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége megfelelő szintre esett vissza. A közvetett szabadrúgáshoz jutó Megnyerem játékosai tipródtak a labda körül, majd végül egy begyakorolt mozdulatsor mellett döntöttek, ami a törzsszurkolóknak ismerős lehet már az edzésekről. Egy oldalpasszal elmozdították a védőket, így David Durel bombája rést ütött a sorfalon és a kapuban kötött ki: 8 - 0 az állás, 89 perc elteltével. Ez már David Durel harmadik gólja, így mesterhármast ért el. És még hol a mérkőzés vége! Megnyerem dominált, pontosabban 89 százalékban birtokolta a labdát.

Idézetet írta: Lacapi Dátum május 13, 2012, 12:10:30
Játszik még valaki? A legutóbbi meccsem leirása, az utolsó bekezdés már kicsit vicces:

Igen; és tényleg elég vicces egy leírás; nem szoktam elolvasni ezeket :)

Én is játszom ezzel a játékkal.A csapatnevem Növényevő Cápák FC és büszkén mondom, hogy csak magyar játékosok alkotják a keretemet.Jelenleg 6.osztályban vagyok 7.helyen, tehát következő szezontól valószínűlég megint 7.osztályú leszek.Kár, mert a meccsbevételek nagyon jól hoznak.Legutóbbi hazai meccsen a jegyeladásból 20 000e folyt be.

Több napja nem tudok bejelentkezni. A főoldalt sem hozza be. A FB-oldalukon semmit se írnak Tudja valaki, hogy mi történik?