bestpoker.com

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ezt kaptam emailben:

Most jött el a megfelelő alkalom, hogy elkezd valódi pókeres karriered a Bestpoker.com oldalon!

Lehetséges, hogy már értesültél róla - március 1-től a leghíresebb magyar póker játékos *Breeth*, a szárnyai alá vette *Dévényi Tibi bácsit*, és *Harsányi Leventét*, azzal az elhatározással, hogy megtanítja őket az online póker rejtelmeire, és megpróbál belőlük nyerő játékosokat faragni, bevezetni őket a profi pókeresek világába!

Bízunk benne, hogy a blogokat olvasva, Breeth tanácsait megfogadva Téged is el tudunk indítani a sikeres játékosok útján, amihez most egy teljesen egyedi, *NÉVRESZÓLÓ ajánlattal kedveskedünk Neked:*

Amennyiben 2009. április 1-ig befizetsz minimum 25 USD (dollár) értékben a Bestpoker.com oldalon, akkor egy *NÉVRESZÓLÓ Bestpokeres baseball sapkát* küldünk Neked postán!

Ezen felül:

Hogyha játszol a pénzes asztalainknál, és szerzel 50 PP pontot (2009. április 30. 23:59 percig - azaz 50 nap alatt), a sapka mellé egy *fekete*, *pamut galléros pólót is küldünk Neked, szintén a SAJÁT NEVEDDEL meghímezve!*

Legyél a Bestpoker profi csapatának tagja, vedd fel a legjobb pókerarcod, és nézz ki úgy, mint a legnagyobb profik!

Amennyiben a befizetésed megtörtént, vagy elérted az 50 PP pontot - nem kell mást tenned, mint egy emailt küldeni nekünk a Felhasználói neveddel és postai címeddel plusz galléros póló esetén a kívánt mérettel a hu.support@bestpoker.com címre. Ezt követően napokon belül postázzuk Neked a baseball sapkát, vagy a pólót! Az ajánlatunk az első 100 befizető erejéig érvényes - reméljük Te is köztük leszel.

Kövesd a tréningünket, legyél Te is nyerő póker játékos!

A Bestpoker ebben segít Neked, hisz számunkra a Játékosaink a legfontosabbak! A név mindent elárul!

Üdvözlettel,

Bestpoker.com Csapat