FullTiltPoker - 600$ Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



A FullTiltPoker-en most minden új játékos egy 100%-os bónuszban részesül mely akár 600$-t jelenthet.

Mit kell tenned?

1. Töltsd le a FullTiltPoker szoftvert
2. Regisztrálj a FullTiltPoker-re (ezt megteheted ide klikkelvén)
3. Játssz a világ egyik legjobb pókertermeiben

Az első befizetésedkor a FullTiltPoker egy 100%-os kezdőbónuszt ad, mely akár 600$-t is jelenthet.

A bónuszt a következő képpen szerezheted meg:

1.Ring Games:

Minden játékos, aki lapott adott ehhez a kézhez egy pontot kap minden dollárért amelyet a pot-ból szedtek ki. Részleges pontokat is kaphatsz, ha egy dollárnál kevesebb a kiszedés és kezenként maximum hármat.

Minden pont 0,6$-t ér vagyis száz kezenként 18$-t szerezhetsz.

2.Turnék és Sit&Go-k:

Minden egyes dollárért, amelyet versenydíjként fizetsz be, 7 Full Tilt Pontot kapsz. Nincs felső határ a megszerezhető pontok mennyiségében.

A bónusz értéke automatikusan jóváírásra kerül a Bónusz számládon, majd onnan a készpénz számládra kerül a kezdő befizetésed 10%-nak megfelelő összegekben vagy 20$-os tételekben, akármelyiket is szerzed meg elsőként. Vagyis ha egy 100$-os befizetést teszel le, akkor minden megszerzett 10$ (10%) azonnal jóváíródik a számládon. Tedd le a teljes 600$-os befizetést és minden megszerzett 20$ bónusz jóvá lesz írva. Kezenként három pont esetén mindegyik 20$-os növekedés megszerezhető két óránál kevesebb játékkal akár egy asztalnál is.

Az összes készpénzedet és bónusz készpénz összegedet a Pénztár ablakban tudod megnézni. A pénzgyűjtést egészen a bónusz pénzed 100%-ának megszerzéséig folytathatod. 120 nap áll a rendelkezésedre, hogy megszerezd a befizetés bónuszodat.

Ez az ajánlat csak azoknak a játékosoknak áll akik az ELSŐ befizetésüket teszik le a Full Tilt Pokeren.