AC_28 fociblog naploja - ebbol valogatom majd...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Oviedo - Albacete 3:1 FT

Docogos elso 40 perc utan a felido mar 1:1 volt, ami mar voidot jelentene, igy nyugodt tipnek nevezhetjuk. Ízyrajder Csoki...  :great:  :beerchug:

Fuenlabrada - Lugo
Spanyol Segunda Liga
16.02.2020 12:00
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,50
Tet: 1 pt. (Bank 100 pt)

Hetedik Fuenlabrada vendegul latja a Lugot, aki a kieso, 21 helyen vannak. Egyik csapat sincs jo formaban, plane a hazai Fuenlabrada, ami azer meglepo. Fuenlabrada nem nyert mar 9 meccsben. Utoljara december elsejen megvertek az ellovas Cadizt, euforia volt a meccs vegen, de utana mar semmi. Mara leestek a hetedik helyre, ami nem eleg a feljutashoz. Mai meccsben nem latjuk Jose Frant – a ketgolos csatart, aki piros lap miatt buntibe van. Lugo meglepoen jol jatszik a kikopott favoritok ellen. Utoljara dontetlenezett a hatodik Elchevel, ugyanugy csak ongollal veszitett a harmadik Huesca otthonaban. Masreszt elbaltztak az Extremadura otthonaban 1:0 vereseggel vegzodo meccsben. Szinten piros lap miatt ma nem lep  palyara Serge Leuko hatved.Szoval ma szorosabb meccset varhatunk, mint gondolnank, de annak ellenere hiszek egy golgazdag meccsben. Igaz a Fuenlabrada utolso harom hazai meccsben keptelen volt golt rugni, viszont a Lugo az utolso hat idegenbeli meccseben mindig kapott minimum egy golt. Mindket csapatnak csak a gyozelem szamit, es szerintem egy szep over is lehetne. Szorzonak van erteke – 2,45 korul adjak. Sok zoldet memberek!


Almeria - Fuenlabrada
Spanyol Segunda League
22.02.2020 16:00
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,53
Tet: 2 pt.

Spanyol masodosztaly, ahol ket csapat akik a feljutaser harcolnak de jelenleg nagyon rossz formaban vannak. A harmadik Almeira mar egy honapja nem nyert, mig a Fuenlabrada – hat azok csodaval hataros modon meg mindig nyolcadikok ugy, hogy utoljara december elsejen nyertek.
Almeria most nyeretlen 4 meccsben – 3 vereseg es egy dontetlen van a ..rovasukon". Utoljara idegenben Huescatol sikerult kikapniuk 3:2. Noha az Almeira a harmadik helyen van, csupan ket pontra az egyenes feljutashoz, ezutan a Fekete sorozat utan nyiltan elkezdodtek a vitak vajon az edzo Jose Maria ,,Guti" Gutierrez elegge kompetens e ahhoz hogy az Almeriat feljuttassa a Primeraba. A szitut nem konnyiti az se, hogy sarga lapok miatt nem lephet a palyara Ivan Martos hatved, de erdekesseg – az edzo Guti sem. O meg a Huesca utani meccsen kapott pirosat miutan vitatkozott a birokkal.
Fuenlabrada meg kimondottan keserves helyzetben van jelenleg. Nem nyertek mar majdnem harom honapja, utoljara sikerult kiakpniuk hazai nezok elott a gyenge Lugo csapataval. Meg ha eros elso felidot jatszottak, erett a gol, nem sikerult betalalniuk. Igy Lugo egy 75 úercben lott gollal nyerte meg a meccset. Hat a foci nem mindig igazsagos.
Szerintem itt erdemes kiprobalni az overt, meg akkor is, ha a bookiek az ellenkezojet preferaljak. A mai tippem: OVER 2,5 gol eleg szep oddsal ami 2,50 korul mozog. Sok zoldet memberek!


Leixoes - Covilha
Portugal, Segunda Liga
23.02.2020 12:00
Tipp: OVER 2 gol ahc
Odds: 2,07
Tet: 1 pont

Ma egy portugal meccset neztem ki magamnak – a Segunda Liga 22 fordulojabol. 11 ik Leixoes otthon varja vendegul a hetedik Covilhat. Mindket csapat motivalt – gyozni kell, es megszakitani a rossz sorozatot.
Leixoes meg tudta verni az utolsoelotti forduloban a nyolcadik Varzimot, es ez volt az egyetlen gyozelmuk az utolso 11 forduloban. Lehet mondani ez a gyozelem mar az uj edzonek koszonheto – Manuel  Cajuda januar vegen erkezett es a masik meccseben sikerult gyoznie.
Covilha elveszitette az utolso ket meccset – eloszor a 16 ik Vilafranquense verte meg oket idegenben 1:0 ra majd otthon is kikaptak – a kilencedik Academico Viseu ellen 0:1. Az utolso 5 forduloban 3 vereseg, egy dontetlen es egy gyozelem a merleguk. 3 golt rugtak, hatot kaptak, igy elegedettsegre ok nincs.
Uj edzo, optimizmus es a hazai palya –ez a Leixoes devizaja, mig a Covilha csak meglepit okozhat azutan ahogy otthon kaptak egy motivacios pofont egy elveszitett meccs utan. Ha sikerul Covilhanak betalalni, jot tesz a tippunknek. Azsia golhendit ajanlom OVER 2 gol amiert 2,05 oddsot adnak. Sok zoldet memberek!

Leixoes - Covilha 0:0 FT
Almeria - Fuenlabrada 0:0 FT.

Benfica B - Leixoes
Portugal, Segunda Liga
28.02.2020 17:00
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,16
Tet: 2 pont

Ido keves, igy csak gyors rovid indoklas. Bernfica B jobb formaban van, plane a hazai palyan jol menetelnek - Igaz gyenge ellenfelek ellen, de sima gyozelmeket ertek el. ketszer 4:0, amikor meg dontetleneztek, akkor is overesen 3:3 illetve 2:2. Szoval van gol potencial. Leixoes meg a forditottja - uj edzojuk van, sikerult sovanyan megverni a hatodik Varzimot, de a multheti fontos meccset a Covilha ellen csak 0:0 lett. Manuel Cajuda edzo nagyon elegedetlen volt - sok loves ellen nem sikerult kapuba talalniuk. Igy kilenc meccsben pusztan ket golt tudtak rugni. Papiron eselyesebb a hazai csapat, de ha a Leixoes tudna lonni egy golt, az jot tenne a tippunknek, ami nem mas mint OVER 2,5 gol. Sok zoldet memberek!


Fuenlabrada - Alcorcon
Spanyol Sgunda Liga
01.03.2020 18:15
Tipp: OVER 2 gol ahc
Odds: 2,26
Tet: 4 pt.


Leixoes - Farense
Portugal Segunda Liga
09.03.2020 20:45
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,45
Tet: 4 pt.

A tizeneggyedik Leixoes ma vendegul fogadja a masodik Farenset. Erdekes meccs lesz, mivel a hazaiak kezdenek beindulni, es a vendegek is jol menetelnek. Leixoes utoljara a Benfica B csapatat verte meg idegenben 0:1. Manuel Cajudo munkaja mar erik, jo konszolidalt csapatot akar csinalni a Leixoesbol. Szukseg van a pontokra, es foleg a hazai palyan kellene javulniuk. Nem jelentenek serulteket, se buntetett jatekosokat. Farense megy mint a jol olajozott gepezet. Harom meccset zsinorba nyertek, mindharomban harom golt rugtak, utoljara Viseu ellen meccset forditottak. A skot kozeppalyas Ryan Gauld mesterharmast ert el, es ma is ott lesz a palyan. Farense szinten teljes eroben van, serultek nincsenek.  Ha ma Leixoes tudna gyozni felugornanak a nyolcadik helyre, de oszinten, a vendegek nagyon nehez dio lesznek. Farense tartja a lepest az elso Nacional Madeiraval, es ha ma a vendegek gyoznenek, akkor attvehetik a vezetest. Megprobalom az overt - 2,45 szorzot adnak erte. Szerintem van erteke. Sok zoldet memberek!


Cso SPF! Remellem minden member rendben van, csaladostol, baratostol anyosostol, mindenki! Ma megprobalom a rendszerem aplikalni a Feherorosz meccsekre, es ma ezt a meccset dobta ki:

Gorodeja - FC Minsk
Feherorosz Vyshaya Liga
08.05.2020 18:00
Tipp: OVER 2,5 gól
Odds: 2,35
Tét: 1 pont.

Kozepmezo csapatai, de mindketto egy kellemetlen downtrendben vannak. Gorodeja jol kezdte az aprilist, 3 meccset zsinorban nyart, ebbol kettot idegenben, sikerult harom pontot rabolni a negyetik Energetik BGU othonabol. Utana meg jott egy hazai vereseg 0:2 BATE ellen, es utoljara meg pontot hoztak a tizeneggyedik Rukh Brest otthonabol. Gorodeja nagyon gyenge a hazai palyalyukon. Harom vereseg, egy gyozelem az utolso negy hazai meccsben. Ezekben a harom meccsben minimum ket golt kaptak. Fontos nekik a mai hazai mecss, kell a gyozelem mint a so. FC Minsk meg obol negyet veszitett. Jo hir, hogy az utolso ket meccsben javult a tamado erejuk. 5 golt rugtak. Baj az hogy amikor otthon ket golt rugtak, BATE oda tett nekik egy otost. Szoval jo hir az effektivebb tamadas, de ugyanolyan gyenge vedelem. Kiproballom overbe ma. Sok szerencset!

Torpedo Zhodino - Gorodeja
Feherorosz Vyshaya Liga
15.05.2020 17:00
Tipp: OVER 2,5 gól
Odds: 2,65
Tét: 2 pont.

Feherorosz nyitomeccs ma, 9 forduloban a Torpedo Zhodino (3 hely) es Gorodeja (11 hely) kozt. Torpedo sokkal jobban teljesit mint a szezon elott vartak volna. Merleguk 4-3-1 9:4 golarany mellet. Eros vedekezessel, egyedul Sachtor Soligorsk kapott kevesebb golt iden – harmat. De ha a tamadast nezzuk, itt mar nem olyan jol festenek a dolgok. Ha eltekintunk a bolondos 2:5 idegengyozelmuket FC Minsk ellen, Torpedo az utolso 4 meccsben haromszor nem volt kepes golt lonni. Szerencsere a kozvetlen ellenfelek Isloch es az Energetik BGU sincs sokkal jobb formaban mostanaban. Ma a Torpedo szerintem a tamadasuk javitasan fognak dolgozni. Gorodeja is hasonlo helyzetben van – igaz szinte minden meccsben kepes golt rugni, de sajnos sok golt kapnak is. Ket hete otthon a BATE ellen kikapott 0:2 re, mig mult heten a 12-ik FC Minsk ellen is elbaltaztak a hazai meccset. Szinten kaptak egy golt, igaz felidoig tudtak egyenliteni, de a masodik felidoben mar nem tudtak belonni a gyozelmet jelento golt. Underes meccset varnak a bookiek, es ugy is vannak beallitva az oddsok. Ellenuk megyek, foleg azer is, mert a Gorodeja az utolso 3 idegenbeli meccsben golt tudott lonni. Igy azt gondolom, ma a hazaiaknak akik eselyesek a papiron i snem lesz eleg 1:0 ra jatszani. Tippem: OVER 2,5 gol. Sok szerencset memberek!