AC_28 fociblog naploja - ebbol valogatom majd...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tegnap nem voltunk szerencsesek, nem volt benne a francia meccsben a harmadik gol. Nullan vagyunk, ami nem nagy orom, de mivel csak a otodik tipp volt, es tobb a vesztes tippunk mint a nyero, nem panaszkodunk... Ma Spagettit vacsizunk, oda tesszuk a Bolognat óverbe.. :)

18.12.2018 Bologna - AC Milan OVER 2,5 Odds: 2,02 Tet: 0,50 pts.

Sok szerencset!

Keddi olasz focink total mellefogas volt, 0:0 lett. Nem baj. Ahhoz hogy plusszba legyel nem kell mindent eltalalnod. Ma nagyon tetszik egy jo szorzoju spanyol meccs. Hazai, ket veszitett meccs utan a Girona fogadja az egeszen jol jatszo Getafe-t. Gondolom a hazaiak gyorsan vissza akarnak ulni a lora, de a vendeg elegge kemeny ehhez. meglatjuk. 2,68 szorzo erre nagyon jol fest. Oda kel tenni :)

21.12.2018 Girona - Getafe OVER 2,5 Odds: 2,68 Tet: 0,60 pts.

Sok szerencset!

Sikeres boldog  uj evet kivanok minden membernek! Nem haltam meg, csak ilyenkor unnepek alatt nem nagyon teszek oda semmit. De majd most :) Mai napra tetszik egy portugal meccs, a 13-ik Boavista varja vendegul a 11-ik Setubalt. Mig a hazaiak utoljara veszitettek a Moreirense othonaban, ugy a vendegek vegigszorfoztek a decembert harom veszteseggel. A Benfica elleni 0:1-et meg el lehetne nezni de a Santa Clara es a Portimonense-tol kikapni mar kicsit ciki... Szoval ma a Setubal oda tesz minimum egyet, de a Boavista se fog akarni vesziteni. Az oddsz szerintem nagyon nagy...

02.01.2019 Boavista - Setubal OVER 2,5 Odds: 2,78 Tet: 0,55 pt.

Sok zoldet!  :beerchug: :beerchug: :beerchug:

https://www.youtube.com/watch?v=jXJu01DvsDc
lehet táncolni 2019-ben is ;D :D
azt kívánom, mint a színvakoknak is: sok zöldet  ;D

Buek Lajos komam...  :redchug: :redchug: :redchug:   Ez itt valoban egy nagy buli... :) Boavista elment, de semmi baj... valahogy meg akarom a membereknek mutatni hogy nem kell mindent eltalani es lehet plusszban lenni... persze nem rokton :D Szoval nem megyunk el, mig szol a zene... Mi johet meg ezek utan? hat egy uj tipp.. :D portugal 18 ik helyezet Chaves a 17 ik Feirense ellen. Nem mutatkozik ez nagy tutinak, az egymas elleni meccsek se mutatnak az overre... De hat a szorzo szep, es egy ilyen meccsen a 0:0 donci senkinek se jo - szoval minel hamarebb esik egy gol annal nagyobb eselye van az overnek...

03.01.2019 Chaves - Feirense OVER 2,5 Oddsz: 2,60 Tet: 0,65 pts.

Sikeres tippelest!  :great: :great: :great:

Portugalok jatszottak egy szep golmentes dontetlent :) Ma oda teszunk egy francia meccset, hazai csapat utoljara oktober 6-an nyert  hazai palyan, es 3 veszteseg zsinorba atkiserte oket az uj evbe is. A vendegek papiron kicsit jobbak, es a mindket tavalyi kozos meccseiket is megnyertek. Szorzo magas, megprobaljuk.

08.01.2019 Amiens SC - Angers SCO OVER 2,5 Oddsz:2,70 Tet: 0,60 pts.

SOk szerencset!  :cya: :cya: :cya:

Jo hosszura sikerult mar a sikertelen seria, de mivel nagyon konzervativ a money managementunk, 6 elment meccs sorozatban nem tud kizokkenteni... Ma egy portugal meccsre vagyok kivancsi.


13.01.2019 Nacional - Belenenses OVER 2,5 Odds: 2,12 Tét:0,9 pt.

Tegnapi meccs elment, a gol keson jott, igy maradt a 0:1 vendeggyozelem. Ami ebbol a legfontosabb az az, hogy 7 meccsunk elment, es mi 3,8% veszitettunk a bankbol... szoval no stressz, no para... Ma oda teszunk egy francia Ligue 2 meccset. Hazai Red Star kicsit beindult, egy meccset nyert, egy meccset ikszelt, mig a favorit a Lens veszitett otthon, ikszelt idegenben, es kezd lemaradni a sima feljutast jelento 2 helyrol. Szoval ma szerintem hajtani fognak mindketten, es ha szerencsenk lesz - sok gol eshet...

14.01.2019 Red Star - Lens OVER 2,5 Odds: 2,49 Tét: 0,70 pt.

Sok zoldet!  :great: :great: :great:

Amilyen jol kezdodott a Red Star meccs, olyan rossz vege lett... Sebaj... megyunk tovabb... Ma is francia meccs, jo oddsz az overre...

16.01.2019 Guingamp - Rennes OVER 2,5 Odds: 2,41 Tet: 0,70 pt.

:beerchug: :beerchug: :beerchug:

Vegre osszejott egy over. Guingampnak sikerult gyoznije 2:1 re. Ma is maradunk franciaorszagban - Lorient - GFC Ajaccio-t szemeltem ki ma. Lorient a papirfavorit, de nem megy nekik tul jol. Teny hogy az elozo korben nyertek, de elotte a sok sok dontetlen. 4 utolso hazai meccsben mindig kaptak minimum egy golt. GFC harcol a bentmaradaser, de nem megy tul jol a szeker. utoljara otthon kikaptak - Auxerre 4-0 tomte meg a hazaiakat. GFC orulhet neki hogy a kozvetlen ellenfelek is rosszul menetelnek mostanaban. Tavalyi ket meccs overrel vegzodott, igy azt hiszem ma is over lehetne.

18.01.2019 Lorient - GFC Ajaccio OVER 2,5 Oddsz: 2,35 Tet: 1,20 pt.

:great: :great: :great: :great:

Cso memberek, eldontottem, hogy a 2020 tipjeim sportfogadason is vezetem. :) Ezek mar elles tippek, remellem nem torik bele a bicskam :)

Bidvest Wits - Bloem Celtic
Del Afrika ABSA Premier League
15.01.2020 18:30
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,45
Tét: 1 pt. (Bank min. 100 pt)

Elismerem, nem tul jo meccsel nyitom az evet. Az odds miatt. Reggel amikor felraktam, es bekuldtem a multiba meg siman jatszottam az over 2 golos azsiai hendit 2,15 szorzoval. Mostanra mar esik a szorzo ezerrel, de a over 2,5 golra meg mindig jo szorzo van. Normalis esetben a tipjeim szorzoja nem nagyon esik meg akkor se, ha kirakom free. Akkor most egy rovidke indoklas es johet a meccs.

Bidvest utoljara kikapott a CAF Confederation Cup-ban 2:1 re a libiai Al Nasr ellen. Kupaban nem menetelnek fenyesen, igy nem is titkoljak a hazai bajnoksagra fokuszalnak. Es hogy nincsenek rossz helyzetben az biztos. Igaz a negyedik helyen vannak, de mivel kupa miatt 4 meccsel kevesebbet jatszottak a hazai bajnoksagban. Igy ha minden tokeletesen klappol behozzak az elso Kaizer Chiefs-t ket pontra.
Bloem Celtic most jo formaban van - ketszer gyoztek zsinorban - igaz gyenge Black Leopards es a Stellenbosch ellen. (15 ill 11 hely.) Hat pont jot tesz a onbizalomnak, es muszaj elismerni hogy nagyon gol eros csapat a Bloem - 27 gollal 17 meccsben masodik legjobb offenzivajuk van. Egyedul csak a Kaizer Chiefs jobb 36 gollal.
Ket csapat mindig elegge nekifeszul egymasnak. Az utolso ket meccsben a Bidvest otthonaban voltak piros lapok is, plussz erdekesseg hogy az utolso 15 kozos meccsben csak egyetlen egyszer szuletett dontetlen (0:0 a 2015 szezonban). Nyolcszor nyert a Bidvest es hatszor a Celtic. De ma szerintem oda kell tenni az overt. A szorzo volt sokkal jobb is, de meg mindig megeri. Sok szerencset memberek!

Bidvest Wits - Bloem Celtic 3:2 FT

szep kis meccs volt. ma se lett dontetlen, 1:0 rol forditott Celtic 1:2 re, utana Bidvest visszaforditott 3:2 re... Jol kezdtuk az evet :) GL!

St. Johnstone - Kilmarnock
Skót Premier League
25.01.2020 16:00
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,64
Tet: 1 pt. (Bank 100 pt)

Egy jo skot meccs a 23 forduloban. A kilencedik St. Johnstone fogadja vendegul a hetedik Kilmarnockot. Mindket csapat nagyon motivalt, hazaiak jo formajukat akarnak folytatni, mig a vendegek megszakitani egy nagyon rossz idoszakot. St. Johnstone utoljara kikapott a Livingstone otthonaban 1:0 ra es igy megszakadt egy otmeccses veretlen szeria. Mivel a hazaiaknak ket meccsel kevesebb van igy nagy a motivacio elerjek a top 6 helyezest. Ha minden igaz a csapatba visszater Matty Kennedy a haromgolos kozeppalyas aki utoljara hianyzott. Kilmarnock egy borzaszto hatmeccses vesztes szeriaban van, utoljara kikaptak otthon a Celtic ellen 1:3. Ez a rossz meneteles mar kikerte az elso aldozatot, mar egy honapja kirugtak Angelo Alessio eddzot akit  Alex Dyer valtott fel. A mai meccsen csak Innes Cameron kozeppalyas fog hianyozni, serult. Egy erdekes debutnek voltunk egy hete tanui - a fiatal csatar Nicke Kabamba szep fejesgollal debutalt a Celtic hallojaba. Meglatjuk mit tud majd kezdeni holnap. Pedig ha tudna egyet netan tobbet rugni ma is, akkor jo lenne a tippunknek, ami nem mas mint OVER 2,5 gol. A szorzonak van erteke - kb 2,60 adnak erte. Sok zoldet memberek!

St. Johnstone - Kilmarnock 2:1 FT

Jol sikerult elso felido utan kicsit izgultunk egesz 83 percig. Minden jo, ha a vege jo. GL memberek!

Oviedo - Albacete
Spanyol Segunda Liga
02.02.2020 20:30
Tipp: Over 2 gol ahc
Odds: 2.07
Tet: 1 pt.

Spanyol sereghajtok talalkoznak a 26 forduloban. A huszadik Oviedo es a 18 Albacete ma egy fontos merkozes ele neznek.Oviedo rossz passzban van - negy dontetlen es ket vereseg. Igaz hogy golt lonni tudnak, de szinte mindig kapnak is. Utolso 10 meccsbol kilencben kaptak minimum egy golt. Javi Rozado edzonek ma kiesett ket jatekosa: Simone Grippo hatved, es Edu Cortina kozeppalyas. Albacete annak ellenere hogy ket hellyel az Oviedo felett van, meg rosszabb idoszakban van. Ot vereseg es harom dontetlen. Nyilt titok, hogy az Albacete ma a edzoje fejeert kuzd. Ramis edzo optimista, nyerni akar ma. Albacete defenziv sora se valami elbuvolo - 8 meccsbol hetben kaptak golt. Oktoberi elso merkozest Albacete otthonaban Oviedo nyerte 1:2 re, es ez is nagy motivacio a vendegeknek. Szoval ma oda tennem ovatosabban az Over 2 golt. Szorzoja meg jo, van erteke 2.05 korul. Sok szerencset memberek!