AC_28 fociblog naploja - ebbol valogatom majd...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hoppa, vissza ugrunk a naplomba.

Getafe - Real Sociedad
Spanyol LaLiga 1
29.06.2020 22:00
Tipp: OVER 2,5 gól
Odds: 2,64 (Erteke van 2,40 ig)
Tet: 1 pont.

Ez itt egy erdekes meccs - kupa pozicio vadaszat a hatodik Getafe es a hetedik Real Sociedad kozott. Getafe nem jatszik jol az ujraindulas utan. Veszteseg es harom dontetlen sorra gyengebb csapatokkal. Teny mindig tudtak rugni golt, masreszt mindig kaptak is. Kiveve a hazai meccsuket a kieso Espanyol ellen, ami szegyenletes  0:0 dontetlen lett. Hazai palyan nagyon gyenge a goleffektivitasuk. Az utolso 4 meccsbol otthon haromban nem sikerult golt rugniuk. Ezen mar okvetlen valtoztatniuk kell. Sarga lapok miatt ma nem lep a palyara  Djene Dakoman hatved. Serultek: a harmadik kapus Filip Manojlovic, de o nem kulcsfontossagu jatekos. Kerdeses az Erick Cabaco hatved es  Oghenekar Etebo kozeppalyas indulasa. San Sebastian meg csunyabb downtrenben van. Az 1:1 Osasuna elleni dontetlen utan jott harom vereseg. Real Madridtol meg varhato volt, meg talan a Celtatol is, aki vegre meg akart szabadulni a kieso pozicioktol, de kikapni egy Alavestol. Az mar nem melto egy olyan csapathoz aki meg a megszakitas elott a negyedik (!) pozicion alt, BL-rol almodhatott... Most sincs veszve semmi, de nagyon nehez lesz. Kulonben is idegenben pocsekol dolgozik a defenzivajuk. 9 idegenbeli meccsbol nyolcban kaptak golt. Sarga lapok miatt nem jatszhat Asier Illarramendi kozeppalyas, serultek Ander Barrenetxea Muguruza csatar, Ander Guevara es Luca Sangalli kozeppalyasok. Tul fontos meccs ez, foleg pszihikai szempontbol. Mindket csapatnak szuksege lenne a gyozelemre. Getafe mint mindig defenziven probal majd jatszani, de 1:0 hazaira jatszani, az veszelyes jatek a tuzzel. Raadasul ugy erzem az otthon megpofozott San Sebastian is ma golt fog tudni lonni. Ezer OVER 2,5 gol. Sok szerencset memberek!


Huesca - Las Palmas
Spanyol Segunda Liga
02.07.2020 19:30
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,35 (Erteke van 2,20 ig)
Tet: 2 pt.

Negyedik Huesca vilagos motivacioval indul a meccsbe. Jo formaban vannak, megvertek a Zaragozat 0:1 re, igy most bizonyitani kell hazai palyan is. Annal inkabb, hogy ami regebben a hazai bastyat jelentette a Huescanak, az utobbi meccsekben meginogott. Kikaptak otthon a Mirandestol, dontetleneztek a gyenge Extremaduraval, es a Cadizzal is. Otodik sarga utan ma nem jatszik Juan Carlos kozeppalyasuk. Dani Raba csataruk serult. Las Palmas egy brutal defenziv csapat, a segunda ujraindulas utan veretlen mar ot meccsben, ugy, hogy csak egyetlen golt kaptak. Egyetlen problemajuk az, hogy offenziv erejuk nem tul eros. Nem csoda, az egesz munka a 39 eves Ruben Castro veteran csataruk vallan van. Serultek: Tana kozeppalyas. Sarga lapok miatt nem jatszik csataruk Pedri. Huesca ma felugorhat a masodik helyre, persze a Girona - Zaragoza meccstol is fugg. Huesca 15 hazaibol 14 ben tudott golt rugni. Ha netan a Las Palmas is tudna egyet rugni, jo lenne a tippunknek. Sok zoldet memberek!

Frosinone - Spezia
Olasz Seria B
03.07.2020 21:00
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,59 (Erteke van 2,40 ig)
Tet: 1 pont

Mindket csapat a feljutaser harcol, mindket csapat rosszul teljesit. Frosinone az utolso ot meccsbol csupan ket pontot tudott szerezni, igy voltak mar buntetesek es kirugasok a csapatbol. Az edzojuk Alessandro Nesta a szezon vegeig kapott meg eselyt. Serules utan ket hatved visszakerul a csapatba: Alessandro Salvi es Lorenzo Ariaudo. Serultek: Alessio Tribuzzi es Andrea Tabanelli kozeppalyasok. Spezia kicsit jobban menetel, de az utolso hazai meccset elveszitettek. Teny hogy Pisa ellen megszereztek a vezetest, de a vendegek meg tudtak forditani a meccset. Giuseppe Mastinu kozeppalyas az otodik sarga lap utan ma nem jatszhat. Serultek: Ricci ikrek - Federico es Matteo (csatar, ill kozeppalyas), Reinhart es Di Gaudio csatarok. Ma szinten nem latjuk Soufiane Bidaoui-t a marokkoi csatarukat, akivel nem hosszabbitottak meg a szerzodest. Hazaiak ket meccset veszitettek, ugyanugy a ket hazai meccsuket is elveszitettek. Viszont Spezia meg mindig a masodik helyrol almodik, raadasul idegenben egeszen sok golt rugnak, igy szerintem egy OVER nem rossz tipp. SOk szerencset memberek!

Las Palmas - Ponferradina
Spanyol Segunda Liga
05.07.2020 19:30
Tipp: OVER 2,5 gól
Odds: 2,82 (Erteke van 2,60 ig)
Tet: 3 pont.

Feltunest elkerulo meccs ez, a 14 Las Palmas a 13 Ponferradina ellen. Mindket csapat elveszitette az elozo meccsuket, es ma igazabol arra megy ki a jatek, hogy a tuti benmaradast pecsetelje meg az, aki ma gyozni tud. Las Palmas veszitett Huesca ellen idegenben es igy megszakadt az otmeccses szeria vereseg nelkul. A mai meccsbe szinte teljes erovel lepnek serulesek utan vissza varjak Dani Castellano es Álvaro Lemos hatvedeket. Szinten jatszhat mar Pedri csataruk. Csataruk, Martin Mantovani Huescaban piros lapot latott, igy ma nem jatszhat. Ponferradina  ketszer is kikapott zsinorban, eloszor idegenben La Corunatol, majd otthon szegyenletesen 0:3 Fuenlabradatol. Ma egyedul serult hatveduk Russo hianyzik. A brazil csataruk Yuri csupan egy golra van attol, hogy tortenelmet irjon -  Ponferradina legeredmenyesebb jatekosa legyen. 50 pont az a hatar amit a Segundaba definitivumnak, azaz benmaradast jelento hatarnak nevezik, igy mindket csapat motivalt ma. Elvileg persze letezik matematikai esely a feljutashoz is, de ez tenyleg inkabb csak szerencses korulmenyek kozt eshet meg. Igy a motivacio mellett nincs nagy stressz, talan jo meccset latunk. Ha a Ponferradina tudna oda tenni egyet, valoszinu lenne az OVER. SOk szerencset memberek!



Thespa Kusatsu – Tochigi
Japan J2 League
29.07.2020 12:00
Tip: OVER 2,5 gol
Odds: 2,68 (Fair odds kb 2,40)
Tét: 1 pt.


Oita Trinita - Kashima Antlers
Japan J1 League
01.08.2020 12:00
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,15 (Êrteke van 2,00 ig)
Tet: 1 pt.

Tizeneggyedik Oita az utolso Kashima ellen. A tabella kicsit csal, de az oddszok nem. Mig az Oita tavaly, es az iden is egy kozepcsapat lesz, addig a Kashima a tavaly harmadik helyen vegezte a szezont.
Oita harom meccset veszitett zsinorban, ezekben 9 golt kaptak. Borzaszto a vedelmuk. Az utolso korben az utolso elotti Shimizu S-Pulse otthonaban mar 4:0 volt az allas, de az utolso percekben sikerult az Oitanak ket golt rugniuk. Serultek: Kaoru Takayama  Yamato Machida a Ryosuke Maeda kozeppalyasok.
Kashima a szezon elso negy meccset elveszitette, raadasul egy borzaszto 1:8 golarannyal. Otodik probalkozas mar sikeres volt, negy golt sikerult lonniuk es megverni az attlagos Yokohama Marinost. Am a Yokohama is tudott nekik ket golt rugni.Javulast otthon, az eros FC Tokyoval mutattak - igaz csak egy pontot szereztek 2:2 dontetlener, de latszott a javulas - osszesen 21 probalkozasuk volt golt lonni. Serultek: Ayase Ueda csatar.
Oita gyenge vedelemmel a javulo Kashima ellen. Bookiek persze a vendegeket favorizaljak, de nekem megis jobban tetszik egy overrel probalkozni. OVER 2,5 gol ertekes 2,15 oddsz mellett. Sok zoldet memberek!


Tochigi – Albirex Niigata
Japan J2 League
02.08.2020 11:00
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,45 (Êrteke van 2,20 ig)
Tet: 2 pt.

Matsumoto Yamaga – Giravanz Kitakyushu
Japan J2 League
02.08.2020 11:00
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,39 (Êrteke van 2,20 ig)
Tet: 1 pt.

Tochigi – Albirex Niigata 0:0 FT


Matsumoto Yamaga – Giravanz Kitakyushu 1:2 FT

Cerezo Osaka - FC Tokyo
Japan J1 League
09.08.2020 12:00
Tip: OVER 2,5 gol
Odds: 2,32 (Fair odds kb 2,10)
Tét: 1 pt.


Machida Zelvia - JEF Chiba
Japan J2 League
09.08.2020 12:00
Tip: OVER 2,5 gol
Odds: 2,36 (Fair odd kb. 2,10)
Tét: 1 pt.

Cerezo Osaka - FC Tokyo 0:0 FT

Machida Zelvia - JEF Chiba 0:2 FT

Machida Zelvia – Tokushima Vortis
Japan J2 League
12.08.2020 12:00
Tip: OVER 2,5 gól
Odds: 2,28 (Fair odds cca 2,10)
Tét: 2 pts.