OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


15:30-tól, de már live felület
bwin
Cluj-Rosengard
női foci, BL
Első félidő eredménye: minden más @ 81.00  500 Ft

Igazából minden benne van, a 0-0-tól a 0-5 ig. Nem biztos, hogy a svédek idegenben erőltetni fogják, de ha komolyan veszik, hát fene sem tudja, nem lehet-e közte 5 félidőre...
Mondjuk a Rosengard azért nem a legerősebb kezdővel áll fel, de azért Mittag ott van, Seger ott van, szóval nem is annyira rossz az.

Szia Oak
Hétvégére, készítesz valami giga kombit?
üdv
Lali

p.s.: olasz gólok szépen hoztak, köszi

Szia!

Nem terveztem, ezeket a válogatott meccseket nem igazán szeretem. Ettől függetlenül holnap átnézem a kínálatot, valamit biztos húzok, de tervben semmi sincs. Holnap délelőtt beírom, ha valami megtetszik, ha nem írok be semmit, akkor semmi sem tetszik  :)

Sydney-Melbourne Victory
még nem kezdték, de már live  :D

első fi 2.5 felett @ 9.00   500 Ft
5.5 gól felett @ 19.00   500 Ft


Idézetet írta: peshark Dátum október 10, 2017, 15:24:00
Mindenhol azt olvasom, hogy az argentínoknak kötelező a győzelem, ha kint akarnak lenni a vb-n. Igazából nem.. Egy olyan forgatókönyv is benne van, hogy HA Kolumbia megveri Perut, Paraguay meccsen maximum döntetlen születik, akkor az argentínok a többi meccstől függetlenül egy X-el felcsúsznak az 5. pótselejtezős helyre, ami után pedig Új-Zélandot elkenik, és már kint is vannak a vb-n.

Peru - Kolumbia V 2.87
Paraguay - Venezuela X2 3.20
Ecuador - Argentína X 4.75

Ennél szebb 44-es összodds nem is kell a nyugodt éjszakai alváshoz..  ;)

Amúgy, aki tutira akar menni, az szerintem rak egy Chile X2-t, braziloknak édes mindegy, ha meg még egy chilei pontszerzéssel segíthetik, hogy az argentínok ne legyenek a vb-n, akkor azt szerintem megteszik.. De ha nem is engedik magukat, akkor is bőven jó lehet egy X-re Chile még Vidal nélkül is.

Én behúztam, pluszba rátettem a Chile vagy iksz tippet is, aztán meg is durrantottam 100 Ft-tal, amiből 9000 Ft jöhet.  ;D Ez az argentin tipp tényleg olyan tutinak tűnik, hogy vagy elmegy, vagy nyernek vagy hattal Messiék.

Még a Feröer vagy iksz opciót néztem ki mára, de azt inkább tippjátékokban 'kamatoztatom'  :)

#3575 október 11, 2017, 11:42:49, oakland23
22-4-nél fi-ben
Kuban 2 - Rostov 3

tipp: 2. félidő rostov 3 ér el először 3 gólt @ 17.00

kis téttel belefér, hátha alapon
*az elsőt a Rostov dobta, de aztán kapott hármat, így a tipp bukó

Atleti-Barca szombaton
Legutóbbi meccsek, sporik és lapok szempontjából, legfelül a legfrissebb:

Lahoz: 6 sárga
Jesús Gil: 11 sárga, 3 piros
Burgos: 7 sárga
Borbalán: 6 sárga
Rizzoli: 8 sárga (BL)
Brych: 11 sárga, 1 piros (BL)
Mallenco: 5 sárga, 2 piros
Lahoz: 4 sárga
Mallenco: 8 sárga
Jesús Gil: 13 sárga, 2 piros
José Gonzalez 6 sárga
Mallenco: 9 sárga
...

Elsőre rögtön megtetszett a 6 lap felett AH bet365-ön 1.75-ért. Most is tetszik. Megnéztem, Mateu Lahoz vezeti, elsőre ez is nagyon tetszett, de valószínűleg nem véletlenül küldték őt. Legutóbb hat sárgával lehozta az Atleti-Barcát, azelőtt pedig volt, hogy 4 sárgával sikerült lehozni ezt a párosítást, ami igazi bravúr. Azért azt látni, hogy elég sűrűn hoz lapesőt a Barca és az Atleti meccse. Jesús Gil az igazi mókamester, de most Lahoz maradt nekünk. Ugye van ez a spanyol-katalán ellentét is, kíváncsi leszek, milyen meccs lesz. A legutóbbi 12 meccsük közül csak egy nem hozott minimum 6 lapot, így én most is azt mondom, hogy hat lap felett AH @ 1.75

Biztosan megpróbálja majd lapok nélkül vezetni a meccset egy ideig, de ha nem ad lapot az elején, akkor könnyen elszabadulhatnak az indulatok, hisz joggal hiszik majd a játékosok, hogy lehet ütni-vágni, hisz Lahoz úgysem ad lapot. Igen ám, de egy idő után jön majd a lap, és aztán jön mindenért. Ha meg rögtön az elején próbálja lapokkal megfogni a meccset, az sosem baj, mert ha vannak kori lapok, lesznek késői lapok is. Én feszült meccsre számítok, nem nyer a Barca, de nem is tartozik ide. Ide az tartozik, hogy hat lap felett AH @ 1.75, bet365

Szia Oak
Hétvégére, készítesz valami hyper kombit?
üdv
Lali

#3578 október 14, 2017, 12:00:20, oakland23
1. perc. live
rugby
Krasny-Stade France

tipp: Stade F 5.5 cél felett @ 2.10 6500 Ft bet365

24-24-nél 4200-at kivettem
Nagyon bundaszagú meccs, ráadásul már 29-24... Tyűűű  ::)
-2300

Atleti-Barca 6 lap felett AH
FTC-Larvik Fradi eljut min. 30 gólig
Kielce-Veszprém mindkét cs. eljut min 25 gólig
Dunaújváros-HCM (EHF kupa, női) Dunaújváros nyer
Getafe-Real Madrid Real Madrid nyer
Bayern-Freiburg Bayern 2.5 gól felett

@ 9.10
1200 Ft
kb 10.000 jön, ha jön.

Igazából szíven ütött, hogy nem jött a rögbis tipp. Pedig nagyon faszának tűnt, ráadásul jól is indult, 11 perc alatt már két cél megvolt, erre paff... Nem is -2300 Ft dühít, hanem az, hogy ennek lazán jönni kellett volna. Kicsit úgy érzem, mintha nem 2300, hanem 23000 ment volna el.

Futsalt néztem még, Chrudim-Győr meccs lesz, ahol a cseheknek elég az iksz, a Győrnek nyerni kéne a továbbjutáshoz. Mivel a Chrudimnak jó az iksz, így erőltetni nem fogja a góllövést, a Győr meg két meccsen (igaz erős csapatok ellen) gólt sem lőtt. Az 5.5 underben látok fantáziát, ráadásul a cseh csapatnak sem volt gólgazdag az első két meccse. Elég nagy a tét, konkrétan a továbbjutás, szóval nem várok nyílt játékot, ráadásul a Győr jól meg lett szórva az első két meccsen, így illene jobban figyelni a védekezésre.

Szeged-Veszprém
13:30-tól
bet365
Tipp: Mindkét csapat elér 25 gólt a meccsen @ 2.00

Egész korrekt odds, én a monkeybetnél 1.50-el adnám. Vendégeknél nincs Nagy Laci, aki sokkal inkább hiányzik majd védekezésben, mint támadásban, legalábbis szerintem. Szegednél is vannak most jó lövők, sőt talán jobbak, mint a Veszprémnél, így, hogy nincs Laci, de Vranjes azt szereti, ha van tempó, szóval Lékaiék azért ha hibázgatnak is, azért 25-ig szerintem eljutnak.
Nagy meccs meg minden, de azért nem ez lesz a legnagyobb téttel bíró összecsapás a két együttes történelmében, még azt sem tartom kizártnak. Max a korai időpont ellensége a góloknak, 13:30-kor azért ritkán szoktak ilyen meccseket játszani, de szerintem egyik oldalon sem lesz baj azzal, hogy 25 jussanak.


ami még tetszik mára:
Bayern siker a Hamburg ellen, ami csak 1.20, de lesz vagy 0-4
Gladbach szerintem megszopatja a Leverkusent, amely idegenben még nem nyert. sima hazai 2.70, egyikszben 1.55
Valencia-Sevilla, szerintem hazai, sok oka van, hogy miért, de egyet sem mondok. ami még tetszik lapok száma 6.5 felett, parázs kis meccs lesz, SEvilla nem hozza le piros nélkül
Darren Till-Cerrone UFC meccs nem megy végig. Én azt hiszem, egy menet sem megy végig. Ez igazából megérzés. Ha nem megy végig, 1.53-as odds



Utólagos engedélyetekkel a katalán témát áthelyeztem ide:
https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,15000.0.html

Szia Oak
Lesz valami hétvégi okosság?
Lali

15:30-as NBI-es meccsek
3/5-ben minden meccset 3.5 overre 50 Ft-os alaptéttel
2/5-ben minden meccset 4.5 overre 100 Ft-os alaptéttel
2/5-ben minden meccset 5.5 overre 50 Ft-os alaptéttel

ez így össze-vissza 2000 Ft

Hátha lejön két meccsen a 4.5 over. A balmaz-kispestben meg az ute-vidiben bízom, de hátha megvadulnak mondjuk szombathelyen is, ahol őszintén szólva egy jó 1-1 is gólgazdag meccsnek számítana nekem...

ill a hoffi-gladbach meg a liverpool meccs tűnik még overesnek mára

ill megint lesz sok kézi meccs, barátságos bohóckodás, mindet ikszre húzom, egy-kettő csak az lesz jelszóval ;D

óvatosabb duhajként 2,5 overeket is megcsináltam, fagyi rontotta csak el az összképet
jó tippek votlak, ha lesz valami azt megköszönöm