OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: oakland23 Dátum január 18, 2018, 21:50:00
Szombaton a csajoknál 10 km-es egyéni indításos verseny lesz (sífutás), klasszikus stílusban 10 km-t futnak.

A tippem, hogy Kalla nyeri (2.60, bet365)

Ő elsősorban szabad stílusban erős, az Olimpián a 10 km szabadstílus legnagyobb favoritja ő, és persze Björgen.

Viszont a 10km egyéni fekszik neki klasszikusban is, legutóbb ilyen típusú versenyen 2. lett Björgen mögött, de most Björgen nem indul. Igazából két riválisa lehet normális körülmények között, Parmakoski és Weng. Viszont Parma és Weng is részt vett a Tour de Ski-n, így szerintem ők nincsenek most olyan állapotban, hogy ezt a versenyt behúzzák, ráadásul Parma és Weng oda fogja tenni magát az előző napi sprintnél is, míg Kalla ott elvileg el sem indul. Kalla szerintem az Olimpia előtt még ki akarja próbálni magát versenykörülmények között, és abban is biztos vagyok, hogy 100%-ot belead majd, aminek elégnek kell lenni. Azért a TdS az nagyon sokat kivehetett Parmából és Wengből, míg Kalla önigazolást szeretne, ezért nyerni fog, ha tetszik, ha nem  :)

Ami még mellette szól, hogy Kalla idén az Olimpiával foglalkozik csak, világkupa sem nagyon foglalkoztatja, TdS-t is kihagyta, szóval ő tuti nem csak edzeni akar egy jót, mert ha edzeni akarna, akkor nem lenne itt, el sem jött volna ide.

Sokáig vezetett, de a táv utolsó harmadában Parmakoski jobb volt. Kalla erősen kezdett, ami a végén visszaütött. Viszont az erős kezdés legalább arra jó volt, hogy 7.00-es oddson lehetett élőben tenni Parmakoski győzelmére, aki végül 3 másodperccel nyert. Weng -ahogy gondoltam- most nem volt ellenfele Kallának, arra viszont nem számítottam, hogy Parmakoski ilyet megy. Viszont Kallára nézve bíztató, mert az olimpián szabad stílusban futnak majd egyéni 10 km-t, és abban ő jobb, míg Parma gyengébb, csak hát ki tudja, hogy áll a felkészüléssel a formával Björgen, aki rég nem versenyzett.

Pyeongchang 2018

Hamarosan kezdődik a Téli Olimpia. Nézegettem a kínálatot, és megtetszett, hogy Norvégia nyeri a legtöbb érmet. 3.50 volt az odds, mire átnéztem mindent, amit akartam, lement 2.50-re.

A másik opciót, amit kinéztem, az sokkal rizikósabb. Franciaország aranyérmek száma 4 vagy kevesebb @ 9.00

Itt egy oldal, ami kiindulásnak jó: http://sportsdemo1.gracenote.com/documentation/vmt

Szóval a szakértők 9-9-4 érmet várnak a galloktól, 9 arany, 9 ezüst és 4 bronz.

Én viszont kevesebbet várok, méghozzá sokkal. A kulcs szerintem a biathlon lesz, méghozzá a férfi része. A csajoknál a sílövészetben max egy meglepetés váltó aranyat tudok elképzelni, de bízom a németekben. Férfiaknál egyébként itt a linkelt oldalon 3 aranyat jósolnak Fourcade-nak, de Boe kirobbanó formában volt és van, kérdés, hogy a formája meddig tart ki. Mert ő mondott olyat, hogy még nincs csúcsformában, aztán futásban így is kegyetlen tempót ment. Utsó üldözéses versenyén 5-ször rontott, de hát inkább a világkupán, mint az Olimpián.

Szóval a tervem, hogy ha Boe megnyeri a sprintet, és netán Fourcade ott ront, akkor Boe valószínűleg megnyeri az üldözésest is, mint a legutóbbi vk állomáson. Ha Boe nyeri a sprintet, akkor valószínűleg az üldözésest is, ami persze nem garancia, de nagy rá a sansz. Na meg akkor már Fourcade-re lehet tenni tétet biztosításként.
Tömegrajtos meg szintén kétesélyes, pláne, hogy Shipulin nem indul az Olimpián. De legutóbb Boe úgy is nagyot ment, hogy ötször rontott, ami azért odabasz.

Sífutásnál Magnificat a 15 km szabadstílus favoritja, de ott azért Sundby, Cologna is nyerhet, szintén lehet majd tenni közel 3.00-as oddson Magnificat győzelmére.

Amihez nem értek, de semmilyen szinten, az a Jégtánc, itt valami francia páros a favorit, de azért ázsiai olimpia, ott nem biztos, hogy pontozásos sportágban európai páros nyer majd, de ehhez kurvára nem értek.

Freestyle sí és snowboard az, amihez még nincs közöm, de nézegettem a világkupa versenyeket, azért közel sem olyan biztos ott egyik francia arany sem, pláne nem, mert akadt állomás, ahol az amcsik, kanadaiak nem is voltak ott, úgy meg könnyebb volt jó eredményt elérni a franciáknak, európaiaknak.

ezüstöt jósolnak kétszer is alpesi sínél Pinteraultnak, de néztem legutóbb Hirschert és Kristofersent, mindketten jobbak, és ha az egyikőjük ront, még ott a másik, szóval a francia versenyző talán bronzra odaér. Worley sem nyer szerintem aranyat a csajoknál, ott is vannak jobbak, Vonn Shiffrin, Goggia stb., de igazából ehhez sem konyítok, csak mostanában megnéztem egy két lesikló versenyt.

Biathlon váltó ffi és női szinten is lehet aranyérmes, de csajoknál németország nyer, ha nincs nagyobb rontás, férfiaknál meg norvégia.

Igazából az a 4 arany vagy kevesebb azért tetszik, mert bár a jóslás alapján 9+9+4 érmmel kell kalkulálni, azért egyik sem tuti.

Biathlonnál boe tényleg bomba formában versenyzett mostanában, míg Fourcade futásban visszaesett. Lövészetben jobb, de az mindig lutri.

Szóval megteszem, hogy a francia aranyak száma 4 vagy kevesebb 9-es oddson, aztán szépen sorban lehet visszabiztosítani.

Pl. tenni 10 egységet a 4 vagy kevesebb aranyra, és akkor vagy 10 egységet rászánni biztosításra.
Pl. 2.50-ért lehet tenni, hogy Fourcade nyeri a biathlon sprintet, ha netán bejön, akkor 1.5 egységet már visszanyertünk. Ha nyerne kisebb előnnyel Boe előtt, akkor lehetne tenni kb 2.-es oddson szintén Fourcade győzelmére. Magnificat 3-as odds sífutásban, szóval így apránként ha nem is teljes tétet, de úgy a 60-70%-át jó eséllyel vissza lehetne hozni, ha azt a pár kulcstippet behúzzuk biztosításként.

Szóval azt írják, hogy a gallok 9 aranyat nyernek, hát én azt mondom, hogy nem nagyon lesz abból kilenc. Ha netán Boenek kijön a lépés biathlonban, amire van sansz formája alapján, akkor máris más a helyzet. Magnificat, meg a freestyle sí, snowboard érmek sem tutik, és ott is lehet biztosítani jó szorzókkal, ahogy a biathlonváltóknál is.

szóval bwin, francia aranyak száma 4 vagy kevesebb @ 9.00

első biztosításként tett tipp pedig az kell legyen, hogy a biathlon sprintet Fourcade nyeri @ 2.50


Az előző hsz-hez kapcsolódva, most már konkrétan:
Téli olimpia: Franciaország aranyérmeinek száma 4 vagy kevesebb @ 9.00 (bwin)
Tét: 11.000 Ft

Ez tehát megtéve, 9000 Ft-ot pedig biztosításra szánok. Továbbra is tartom, hogy a biathlon és a Fourcade-Boe párharc lesz a kulcs. A schedule-t néztem, nagyjából, ha jól okoskodom, legrosszabb esetben 60-70%-át vissza tudom hozni a tétnek. Hülyén hangzik, de legrosszabb esetben olyan 3-4 ezret szeretnék bukni maximum, ami talán megéri.
Ha a biathlon sprintet netán Fourcade nyeri, ez tán a 2. vagy 3. napon lesz, akkor onnantól kisebb csoda kell, hogy a gallok nem nyerjenek legalább öt aranyat, de ezt tuti biztosítom elsőnek 2-3 Ft körüli összeggel.

Őszinte leszek, mivel nagyon bízom ebben a tippben, így valószínűleg kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban, szóval lehet az oddsok rendben vannak, de ha már kitaláltam, be is húztam.

Külön versenyszámokra nem nagyon akarok majd pénzt tenni, mert azt hiszem magamról, hogy értek ezekhez a téli sportokhoz, de sokkal inkább csak szívesen nézem. Azért remélem, egy-két jó kis odds beakad majd, de nem szeretnék nagy téttel játszani már, inkább csak fun, a játék kedvéért, és szurkolok majd a franciák ellen  :D

Szia oak,

mi ez a dvtk meccs amit írtál, a barátságos foci 11től?

jaja, de úgy néz ki, másra gondoltak, mint én  ;D

Na de szopásból sosem elég, ahogy Michele Wild mondta

Van egy megérzésem, miszerint az Espanyol már az első félidőben sokkolja a Leganést. Meg szerintem nem lesz ez szar meccs, szóval 4-5 gól is összejöhet, amit előzetesen nem nagyon lehet elképzelni, mégis úgy érzem, párszor zörögni fognak a hálók.

ja meg bwinen lehet tenni, hogy a 15. percig lesz min. egy sárga, 4.10-ért egy ezrest megért. Ez a spori általában a 2. félidőben szokta mutogatni, de hátha most hamarabb előveszi  :D

na, félidő végén cak jött a DVTK gól, de szerintem még jön majd pár a 2. félidőben. Szlovák csapatnak öt cseréje van, abból gondolom egy-kettő kapus, míg a DVTK-nál vannak a padon pengés focisták, akik be fognak valószínűleg, miközben nem hiszem, hogy szlovákok olyan jó erőben lennének a felk. ezen szakaszában

Svédország nyer (kézi eb finélé) 3.25 bwin

tök jó odds, nem is néztem egész nap, de ezt nem hagyom ki

16:00-tól lesz egy szlovén felk. meccs Sencur vs Mura (foci), így elsőre elég gólzápororsnak tűnik. Bwin-en lehet rá tenni ezt-azt, egy kis pénzt én szétszórtam, hátha megfial.
pl. 3.50-ért a félidei hazai gól nekem elég jónak tűnik, de remélem a vendégek is ontják majd
Meglátjuk :)

#3653 január 31, 2018, 14:29:38, oakland23
bwin, live rész
14:00
Tiszakécske-Kecskemét

Tipp: Tiszakécske góljai 2.5 felett @ 2.05

Igaz, hogy a Kecsó előző edzőmeccsén csak 1-0-ra kapott ki a Pécstől, ami azért nem kis teljesítmény, de úgy érzem, most azért legalább hármat le fog nyelni. Nagy tétet azért nem teszek rá, de egy patront megér

0-3 a 29. percben, az mondjuk nem kicsit fura, de hát na, az lenne fura, ha egy ilyen meccs nem lenne fura  :D

84.perc 5-3..

Ekkora ordas nagy bundát is már rég láttam..

De a tipp nagyon szép volt, gratula  :great:

Tuti kis forgatókönyve volt a meccsnek, 0-3-as félidő után 5-3  ;D 

#3656 február 03, 2018, 11:46:41, oakland23
10:00-től ismét pályán a Tiszakécske!
Múltkor 0-3-as fi után verték 5-3-ra az alacsonyabb osztályú, ám elég jó erőkből álló Kecsót. Most a Dunaharaszti ellen játszik, ahol a 'haraszti odds 3.80, a Dunaharaszti félidei gólja 2.25 bwinen. Múltkor a Kecsó ellen félidőig hármat is sikerült benyelni...

Jó kérdés, mire készülnek a srácok, lehet, hogy most már semmire, de egy kis pénzt ide-oda szét lehet lökni ezen a meccsen, bwinen elég sok opció van, kis tét-nagy odds jelszóval hátha csorog valami, ha más nem, akkor az eső
*félidő 0-0  :redchug:
**Végeredmény: 0-0

konklúzió: Ilyen szutyok időben még bundázni sem volt kedvük, de hogy faszán megfázott mindkét csapat, még akkor is, ha amúgy iksz lett, az egészen biztos.

1. perc, live 0-0-nál
Rodez-Paris Fc
francia női foci

első félidő Paris FC min 3 gólt lő 8.25 (bwin)
kis téttel, hátha alapon

#3658 február 04, 2018, 13:33:37, oakland23
na, kicsit komolyabb téttel, egészen pontosan 2500-2500 Ft-tal
Hammam-CO Transports
0-2-nél félidőben
bwin

-hazai csapat góljai 1.5 felett @ 2.50
-vendég csapat góljai 2.5 felett @ 3.00

tunéziai kupameccs, erőviszonyokról fogalmam sincs. viszont van 1-1 piros lap, meg még pár sárga, szóval várok még eseményt a 2. félidőre. 0-2 után kis grafika szerint megy a hazai csapat a gólokért, ezt jelzi az 5-0-ás szögletarány is. viszont kettővel kevesebb ember van pályán, ilyenkor azért egy kontrát is könnyebb végigvinni. számításom az, hogy minimum az egyik tipp jön, és akkor már pluszban zárok, optimális esetben persze mindkettő jön.

Ha egyik sem jön, akkor én megyek

#3659 február 07, 2018, 19:00:12, oakland23
szeged-bordány 19:00-tól
sportingbet, bwin

szerintem sok gól lesz, két megyei csapat edzőmeccsére lehet fogadni, ez már önmagában gyanús  ;D

FK szeged 1899 fb oldalán 3 komment van a meccshez, hát naná, hogy a sportfogadás és a bunda jön szóba


(szintén 19:00, Ceilandia-Avai, brazil foci, szerintem itt is sok gól lesz az oddsok ellenére)