OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Puskás-FTC
MK női
14:00
tipp:

4-5 15 éves játékossal a kezdőben a Puskás,  nem egy szint a két csapat

Fradi -2 Félidő AH 1.90 bet365

#4336 március 07, 2021, 10:43:30, oakland23
OSasuna-Barca

F. de Jong kaput eltaláló lövései 1+ @ 6.00
illetve 2+ @ 30.00

betclic

+ megraktam még
Pedrit illetve Destet, hogy lesz kaput eltaláló lövésük 5-ös és 6-os odds, de de Jongban látok igazán értéket

Pedri jött, de Jongnak is voltak kísérletei, talán kettő, az egyik blokkban döglött meg, a másik mellé csorgott. Meg volt egy kiugratás, amiről épphogy lekésett, szóval hiába a jó tipp, kellett volna kis mázli

Huesca-Celta
14:00

Tipp: összes lövés 20.5 felett @ 1.85 (unibet)

Legutóbb 32-őt hoztak össze, ami a LaLigában egész magas szám. Ha a focival foglalkoznak, akkor jöhet. Gondoltam foultokra is, mert ebben mindkét csapat elit, de a majom Munuera nem nagyon fújkálja a sípot, így elengedtem.

Juve-Porto
Juve labdabirtoklása 58% felett @ 1.85 unibet


A Porto a főtáblán mindig elbukta a labdabirtoklást, még a Marseille és az Olympiakos elleni meccseken is. A Juve idegenben is 60%-ot hozott labdabirtoklás terén, szerintem a meddő mezőnyfölény most is meglesz, aztán hogy ez eredménnyel párosul-e, az a tipp szempontjából másodlagos.

#4339 március 09, 2021, 15:34:57, oakland23
16:00-tól PSG-Sparta női BL-meccs

A PSG vezeti a francia bajnokságot a Lyon előtt, ami nem semmi. a Prága meg december óta nem játszott tétmeccset, végigsöpört rajtuk a Covid, kíváncsi leszek, milyen állapotban lesznek a csehek. Mondjuk 1.01 a PSG szorzója, ebből kiindulva a bukik sincsenek vakon, de hátha élőben el lehet kapni majd valami jobb szorzót.
Kár, hogy a PSG 13-án épp a Lyon ellen tol bajnokit, simán lehet, hogy ma nem szaggatják szét magukat épp emiatt.

*Az kemény, közben nézem a 2,5 over szorzóját: 1.045 Azért a Sparta nem egy ovis csapat, jól le vannak nézve szegény csehek

unibet vicces, Győr-Bietigheim meccsere a háromesélyre nem ad oddsot, de a DNB Győr 1.01-ért azért kinn van  ;D

Norvégia-Montenegró
női kézi olimpiai kvali, péntek

Norvégia DNB @ 1.15 bet365

Ugyan a meccs Montenegróban lesz, de nézők nélkül, így kb. lényegtelen. A norvég-román-montenegrói trióból kettő mehet Tokióba, és mivel ez az első meccs, így szerintem mind a románok, mind a montik a Románia-Montenegró meccsre tartalékolnak, mert szerintem ott dől el a sorsuk. Norvégia más szint, meg látjuk a Viperst, a Győrt, meg akik játszanak, minden norvég kulcsjátékos kiváló formában van, mondjuk Ofteldal picit jobb, mint Grbic, de lehetne végig menni posztról posztra, talán egyedül Radicevic az, aki elférne a norvég válogatottban is, de hát Aune is nagyot megy, szóval tudom, kis pénz, de nem nagyon látok benne rizikót.
Remélem nem járok ezzel úgy, mint legutóbb a Fradi-Barca vízilabda meccsel, de itt azért komolyabb a tét.


Despotovic ráadásul covidos. Ő nem játszik a hétvégén.

Barca-Huescához

felállás alapján kegyetlen gólzápor lesz

Alba gólpassz
Dest gólpassz

mindkettő 8.00-as odds betclicen

illetve 22beten behúztam, hogy lesz két gólt szerző játékos @ 2.15

Real Madrid-Atalanta

tipp: védő szerez gólt @ 3.16 (22bet)

A Madrid szinte biztos négy védővel kezd, ami gáz, hogy Lucas Vazquez itt nem jön számításba, mert ő alapvetően nem védő, Mendy, Varane és Ramos gólja viszont jó. Ramos ugye büntetőket, szabadrúgásokat is vállal, Varane jól fejel, Mendy meg néha elsül, mint az odavágón. Azért szerettem korábban ezt a tippet MAdrid-meccsre húzni, mert Ramos mindig gólveszélyes, tiziket ő lőtte, és ugye remekül fejel

Az Atalantánál is jó ezt húzni, mert 3 belső védő mellett két szárnyvédő is van, mondjuk egy Tolói-Romero-Palomino trió mellett jó Maehle és Gosens gólja is.

Djimsiti góljai is jók, ha játszik

22bet nem azt nézi, hogy pl. ha Lucas Vazquez védőt játszik, és gólt lő, az nekünk jó, hanem az, hogy mi az eredeti posztja. transfermarkt a mérvadó portál náluk e téren, itt lehet megnézni, hogy kinek mi a posztja. lényeg az, hogy back legyen, hogy milyen bekk, az mindegy  :)

https://www.transfermarkt.com/atalanta-bc/kader/verein/800/saison_id/2020
https://www.transfermarkt.com/real-madrid/startseite/verein/418

Szerintem jó tipp, bet365-ön pl Ramos gólja 4.00, itt meg 3.16 ez az opció, és azért Ramoson kívül lesz még kb poszt alapján 7 védőjátékos a pályán, mert ugye Lucas Vazquez itt nem számít.

Chelsea-Atletico
21:00 BL

Tipp: 2. fi. hosszabbítás 3,5 perc felett @ 1.33 (22bet)

Alapvetően egy sűrű meccsre számítok, ahol az első félidő kevesebb eseményt hoz, de a 2.-ban az Atletinek meg kjell indulni. Talán becsúszhat VAR, cserék egész biztos lesznek, amelyik csapat jól áll épp, időt biztos húz. Az egyetlen félelmem, hogy ha mondjuk az Atleti a 78. percben 1-0-ra vezet, és hosszabbításra áll a párharc, akkor Orsato nem tesz rá sokat, mondván úgyis jön még 30.

Ám visszanéztem, Orsato utolsó 7 BL meccsét (többet nem volt kedvem, meg minek az őskorig visszamenni), szinte kivétel nélkül 4 percet tett rá a 2. félidőben, akár csoportmeccs, akár selejtező, akár szoros a vége, akár eldőlt a meccs. Viszont az első félidőben rendre csak 1 percet pakol rá, akár van VAR, akár nincs, akár van csere és sérülés, akár nincs. Viszont a 2. félidőben a standard 4 percét mindig rátette ezen az uccsó 7 BL-meccsen. Meglátjuk.

Chelsea-Atletico
21:00 BL

Tipp: Chelsea foultjai 13,5 felett @ 1.85 (unibet)

"Ez a Chelsea-Atleti meccs nem lesz könnyed. Az odavágó is hozott 30 foultot, pedig azt Brych fújta, aki alapvetően többet szokott engedni, mint Orsato. Csak a Chelsea 21-szer szabálytalankodott, az tényleg nem akármilyen szám. Ez a Tuchel-féle Chelsea nem puha csapat. Madridban 12 Chelsea-játékosnak volt minimum egy foultja. Nyolc játékosnak volt minimum 2 foultja, és Marcos Alonso 3-ig jutott. Szóval nem tétlenkedtek a Chelsea játékosai. Nem fognak hazai pályán sem. Tisztán vagy se, de meg kell állítani az Atleti rohamait, amiből vélhetően több lesz, mint volt Madridban."
-fortunaweb-

Ez a fortunaweb.. :laugh:
Az infók tök jók, de mikor játszottak ezek egymás ellen Madridban?
B U K A R E S T !!!  :D

Idézetet írta: Sound Dátum március 17, 2021, 12:45:37
Ez a fortunaweb.. :laugh:
Az infók tök jók, de mikor játszottak ezek egymás ellen Madridban?
B U K A R E S T !!!  :D
köszi!
reméljük a tippelés jobban megy, mint a föci  :D

Chelsea-ATMA
1-0-nál fi-ben

6,5 kapuralövés felett @ 1.61 bet365

3 van eddig, de az Atletinek kockáztatnia kell, a Chelsea is tud majd kontrázni, és lőni