OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


két esti TV-s NFL meccsre két tipp kötésben:

Blount (Patriots) futott yardjai 65.5 felett @ 1.83
Rodgers (Packers) passzolt yardjai 256.5 felett @ 1.83

Egyik sem fix persze, de a Bengals a Dallas ellen nem tudott mit kezdeni a futásokkal. Blount megbízhatóan hozza majd a 4-5 yardokat futásonként, és ha netán egyszer kiszabadul, akkor egy play alatt hozhat 25-30 yardot is.
Rodgers yardjai meg csak jönnek, ez a Dallas D ellen illene 300 yard körül passzolni.


#3301 október 20, 2016, 11:38:15, oakland23
NFL

Packers - Bears
Érdekes kis meccs lesz az NFL-ben, a Green Bay-Chicago derbi. A Packersnél a két futó, Lacy és Starks sem játszhat, így leigazolták gyorsan Knile Davist a KC-től. Ügyes srác. De sérült Bulaga (támadófal) és Cobb (2. számú elkapó). Így a támadósorból 4 fontos ember esett ki, abból a támadóalakzatból, amely valljuk be, kurva gyenge idén. Sajnos Rogers is szar, mint a fos. Így adnak 1.27-et a Packersre, hát akkor mekkora szar a Chicago, ahol tán Hoyer irányít majd...
Várunk, hátha bővül bet365-ön a player special kínálat...
Az lesz jó ebben a meccsben, hogy annyira rossz lesz, ami már jó. Sajnos mindkét együttes pocsék idén, amire a Bearsnél lehetett tán számítani, de a Packers nagyon maga alatt van.
Kíváncsi vagyok, Davis mennyi labdát kap, de vélhetően sokat, hisz egyedül ő van RB, na meg Ripkovski, aki inkább FB, hisz a néha RB-ként funkcionáló Cobb is kidőlt.
bet365, ébredj!!!
(Bár az oddsmesterek is sötétben tapogatóznak, lehet nem is lesz több player special...)

***

Más, egy hétvégi 2/5 nagyobb szorzókkal.
Forma1 futamot befejezők száma 17.5 alatt 3.00
Valencia -Barca 4.5 felett 3.40
Real M. - Bilbao 4.5 felett 3.00
Bayern-Gladach Bayern 3.5 felett 3.25
Rostov-Győr Győr győzelem 2.75

Austinban lesz az F1-es futam hétvégén, tavaly 8-an estek ki. Nekem most 5 kieső is elég, az is 3.00-as odds, ami igazából lazán jöhet. Rögtön a célegyenes elég hosszú, elég jól felgyorsulnak a rajt után, ahol keményet kell fékezni, hátha belepukannak egymásba páran  ::)

Valencia javuló formát mutat, míg a Barcánál védőhiány van. Alba és Pique tegnap dőlt ki, nincs Roberto. Mathieu, Mascerano és Umiti meg mondjuk Gomes olyan sűrűn nem játszott együtt, és a hazaiak felszívják magukat erre a meccsre, az fix. Ugyanakkor a Vaelncia rendkívül sok gólt kap, az MSN-t pedig ismerjük... Valencia otthoni, Barca idegenbeli meccseit nézve 4-es és 4.75-ös a gólátlag. fweben 2-5-öt tippeltünk, tartom magam, szóval 2-5 lesz.

Real-Bilbao meccsen is várok pár gólt, mert miért ne. A BBC egyben van, és a BL-meccsel ellentétben lehet, hogy most CR7-nek nagy meccse lesz, és lő vagy hármat. A Bilbao is őszinte csapat, nem szokott beszarni a nagyok ellen sem. Sőt néha túl is pörög, és belenéz egy-két zakóba. Nem gondolom, hogy olyan szellős lesz a Real védekezése, mint a Legia ellen ( a lengyelek 2-3 gólt simán lőhettek volna), de azért a Real védekezése nem etalon, és akkor finom vagyok... Egy jó 4-1, 4-2, 5-1, 5-2 simán benne van, frankó kis vasárnap esti villanyfényes meccs.

Rostov-Győr női kézi, 2.75-ért többek szerint van érték a Győr győzelmében. Többet nem is nagyon akarok hozzátenni, reméljük, bejön, de már most megmondom, rábiztosítok 8.00-as oddson az ikszre!

A Bayern min. 4 gólja a kombi tán legneccesebb eleme, de
-ez a Gladbach idén valahogy nem az igazi. Ok, a Bréma ellen gálázott otthon, de azért csak sikerült kikapni 4-0-ra a Schalke ellen. A Man. City is 4-et gurított a Gladbachnak, de úgy, hogy ha visszaemlékszünk, az lehetett volna 5-6 bekapott gólos meccs, és akkor megint finom vagyok. Van sérült a Gladbach védelmében, Skóciában is játszottak BL-meccsen, fáradt lehet a csapat. Idegenben amúgy sem faktor sajnos a Borussia. Ha még Favre lenne a mester, akkor ő kitalálhatna valami focigyilkos taktikát, Schuberttel szerintem a Gladbach megint rotyogni fog. A Bayern a PSV ellen visszatért a helyes útra, lőtt négy gólt, voltak helyzetek, űzék, hajtották. Ismét otthon, saját közönség előtt lehet focizni, és bár remek csapat a Gladbach, azért a Schalke és a City ellen is láthattuk, szét tud esni. Ha kijön a lépés Lewáéknak, összejöhet a négy bajor gól. A Bayern siker nem kérdés, itt talán egy -pontosan 3 gólt lő a Bayern- tippel lehet 'biztosítani'.

(Ha kettő bejön, nagyjából pici veszteség mellett csak a tét jön vissza. Nagyon bízom benne, hogy minimum két tipp jön, de bevallom, csalódott lennék, ha legalább három nem akadna de. Igazából nem is tudom, melyik tippet tartom a legerősebbnek. Két spanyolból egy remélem min. lejön, Bízom a Győrben, bízom az F1-es tippben, és igazából a Bayernben is, de talán az a leggyengébb eleme a kombinak, aztán persze lehet, ohgy végül az lesz a legsimább...)

Packers - Chicago

Knile Davis TD-t szerez @ 3.10
Aaron Ripkowski TD-t szerez @ 6.50

Davis lesz a kezdő RB, ami kb biztos, hisz nincs más  :) Szóval etetni fogják, hisz a Packers amennyire kreatív volt évekkel ezelőtt, most annyira kiszámítható. Első két játék futás, aztán passz harmadikra. Kb. szinte mindig... Haragszom is rájuk...
Szerintem azért otthon többször járnak majd a red zone-ban, Rodhers mélységi célpontja, Cobb sincs elvileg, és mélyeket nem fog passzolni. A West Coast offense lesz a divat, apró kis passzok, aztán ha közel lesznek az end zone-hoz, úgyis odaadják Davisnek.
Mellesleg Davis el is kaphat TD-t, nekünk a tipphez az is jó.

De érdemes tenni egy kis aprót Ripkowski TD-jére is, hisz ő is kaphat labdát az 1-2 yardos vonal környékén, amolyan Kuhn-klónként.
Én 3000-et tettem Davis TD-jére, és egy ezrest Ripkowski TD-jére. Remélem, min az egyik jön  :)

Forma 1

Nem ér célba mindkét Haas - Ferrari @ 2.75

Nem ér célba mindkét Renault @ 2.20

Szóval a Haas autóinak hátul a diffúzor egyes kivezető elemei a pár kanyar rázóköveinél leértek, és törtek, mint a ropi. Ezzel mondjuk lehet versenyezni, de úgy alapvetően sem feltétlenül a legstabilabb kocsik, és mondjuk a pilóták sem. Gutierezznek mondjuk nincs szerződése, és ha sokat akar a szarka, nem bírja a ...

A másik, hogy a két Renault közül legalább az egyik idő előtt kiszáll. Grosjean 100 versenyét futja, murphy törvénye, hogy nem megy végig, de tán két futammal ez előtt olyan állapotban volt a kocsija, hogy el sem tudott indulni.
Palmer meg mindkét szabadedzésen kicsúszott, és bár van itt bukótér, de az ördög nem alszik. És akkor nem számoltunk azzal, hogy önhibájukon kívül is kieshetnek, a Renault sem túl stabil.

De jó tippnek tartom továbbra is a helyezett pilták száma 17.5 undert 3.00-as odds mellett, vagy a 18.5 undert 1.85-ért.

Magas rázókövek, több pilótának lassan kockáztatnia kell, szerződésért, jobb helyekért, és itt adény végén olyan is szokott lenne, hogy ha már nem nagyon lehet büntetlenül motort csrélni, vagy mit tudom én mit, és nincs esély a pontszerzésre, egyszerűen kihívják a versenyzőt időt előtt, mert akkor az nem számít teljesített futamnak, és így valamilyen előnyhöz jutnak. Pontosan én sem vágom, de a tipp jó  ;)

A 17.5 under egy (pár hsz-szel ez előtti) kombiban már benne van, de be fogom hőzni a 18.5 undert is. Austinban legalább 4 pilóta ki fog esti, és ez ténykérdés  :D

https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_IIHF_Continental_Cup

Csak egy link, de több annál.

Tegnap véletlenül akadtam rá a Jaca - Nottingham meccsre, húztam az overeket élőben, mint egy megbolondult majom. Ilyen 2-5 ezer közötti tétekkel, negyedekre vetítve, meccsre vetítve, aztán jöttek is a gólok becsülettel. Cahs innel nagyot lehetett kaszálni, elég lassan reagáltak az oddsok arra, ohgy kegyetlen ütemben jönnek a gólok. 2-13- lett tán, utolsó negyedben nem volt nagy játék, de addigra meg lehetett szedni magát az embernek, így a végén egy pici bukó sem volt zavaró!
de a többi meccsen is volt gól, azt látni

Pl. nem is tudom melyik meccsen, tán a Lieapaja 2. negyedében a Liepaja 34-et ütött kapura, ami azért nem egy gyenge szám, meccsenként szokott annyi lenni  :)

Nézni kell, mit tesz ki esetleg live-ba a bet365, és hátha lehet fogni szuper szorzókat. Persze a téttel mindenki úgy sáfárkodik, ahogy vérmérséklete engedi  ;)

A Nottingham és a Liepaja meccsén lehet fesztivál, de a DVTK is jól megverheti a Galatit, ahogy a GKS a Jesenicét.

Galati szerintem jól leadja a meccsét a DVTK-nak, és szerintem ezzel mindkét fél jól jár, de hát ez csak találgatás, viszont az tény, hogy ebben a 'sorozatban' van pénz, csak legyen live is  ;D

3-0,
3-2,
5-1,
5-1,
4-1,
5-1,
3-1,
5-0,
4-2.

Az utolsó 9 Madrid-Bilbao (bajnoki) meccs végeredménye, amit a Bernabeuban játszottak. Azért az nem gyenge széria, hogy sorozatban 9 bajnoki óta a Bilbao legalább hármat nyel be a Blancók ellen, de az sem, hogy a 9-ből hatszor legalább négyet kapott a baszk együttes.
Ha azt nézzük, hogy nincs Modric és Casemiro, középen lehet kettévágni a Madridot, de a MAdridnál van Carvajal és Marcelo, így Bale és CR7 megkapja a supportot, én azt mondom, ez megint gála lesz, ahol a hazaiak 4-5 gólt lőhetnek, de a Bilbao is bevisz majd 1-2 ütést. Kinéz egy 4-1, 5-1.

megint a számok ...

Este Depor-Valencia, amit J. L. G. Gonzalez vezet. Ez a spori az idei szezonban 5 meccset kapott. Ebben az öt meccsben közös, hogy mind az öt találkozón, amit fújt, mindkét csapat lő gólt. Egyébként ha a tavalyi szezont is nézzük, 12 meccses sorozatban van ez a spori, hogy ha ő vezet, akkor mindkét csapat betalál. 12 bajnoki zsinórban, az már nem rövid széria!
Ha csak az idei öt meccsét nézzük: 6-4, 2-3, 1-1, 3-1 és 3-2-es meccseken fújt. A meccs/gól átlag 5.2-es!

Ha azt nézzük, hogy JLGG spori meccsein mindkét csapat lő gólt, akkor alap az 1-1. De ha megnézzük, Prandellivel a nyerhető meccseit (Barca és Atleti nem tartozik ide szerintem) 2-1-re nyerte kivétel nélkül a VCF. Az Alavés, a Leganés és a Gijón ellenit is 2-1-re nyerte.

Ezek után mi más lehet a tipp az esti meccsre, mint 2-1-es Valencia győzelem?!

forrás: fortunaweb.hu

Russel Westbrook MVP címe az unibeten még mindig 5.00-ás oddson van kinn!

Nagyjából a piacon a legértékesebb odds, és most tekintsünk el attól, hogy közbejöhet sérülés.
Este megint egy bődületes tripla-duplát pakolt oda, és én azt hiszem ez a srác fejébe vette, hogy tripla-duplát fog átlagolni.
És az benne a vicc, hogy ez nem vicc  ;D

Westbrook úgy egoista, hogy közben mégsem.

http://www.espn.com/nba/team/stats/_/name/okc/oklahoma-city-thunder

És ami még vicc, hogy közben a csapata is nyer, mert akárhogy is nézzük, eddig 3/3 a Thunder mérlege. Az unibet nem nagyon reagál a történésekre, de úgy kell nekik. Ha emlékezetem jól csal, Westbrook eddig 2 tripla-duplát csinált 3 meccs alatt, ami azért jelez ezt-azt.

LBJ-t nem érdekli az MVP cím, és nem is fog annyi játékpercet kapni, hogy brutál statjai legyenek. Curry és Durant egymást gyengíti, Leonard nem MVP kaliber. Harden meg Davis lehet még MVP, de Davisnél sokkal jobban benne van a sérülés, Hardennek meg lesznek brutál meccsei, de azért Westbrook szerintem jobb játékos.

Aki 5.00-ös oddson nem tesz pénzt Rusty MVP címére, az vagy nem olvassa ezt a hsz-t, vagy bolond. De már valamikor nyáron is írtunk erről, itt is, a fortunaweben is, többet én nem tehetek hozzá  :D

9:50-től élőben:
Melbourne V. - Weliington P.

Tipp: Gólok száma 5.5 fölött @ 10.00

Igazából statok alapján szar tipp, de van egy olyan megérzésem, hogy a hazai csapat egyedül megrúgja a hatot.  :redchug:

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 31, 2016, 09:32:17
Russel Westbrook MVP címe az unibeten még mindig 5.00-ás oddson van kinn!

Nagyjából a piacon a legértékesebb odds, és most tekintsünk el attól, hogy közbejöhet sérülés.
Este megint egy bődületes tripla-duplát pakolt oda, és én azt hiszem ez a srác fejébe vette, hogy tripla-duplát fog átlagolni.
És az benne a vicc, hogy ez nem vicc  ;D

Westbrook úgy egoista, hogy közben mégsem.

http://www.espn.com/nba/team/stats/_/name/okc/oklahoma-city-thunder

És ami még vicc, hogy közben a csapata is nyer, mert akárhogy is nézzük, eddig 3/3 a Thunder mérlege. Az unibet nem nagyon reagál a történésekre, de úgy kell nekik. Ha emlékezetem jól csal, Westbrook eddig 2 tripla-duplát csinált 3 meccs alatt, ami azért jelez ezt-azt.

LBJ-t nem érdekli az MVP cím, és nem is fog annyi játékpercet kapni, hogy brutál statjai legyenek. Curry és Durant egymást gyengíti, Leonard nem MVP kaliber. Harden meg Davis lehet még MVP, de Davisnél sokkal jobban benne van a sérülés, Hardennek meg lesznek brutál meccsei, de azért Westbrook szerintem jobb játékos.

Aki 5.00-ös oddson nem tesz pénzt Rusty MVP címére, az vagy nem olvassa ezt a hsz-t, vagy bolond. De már valamikor nyáron is írtunk erről, itt is, a fortunaweben is, többet én nem tehetek hozzá  :D

Én még azóta se értem az oddsot.  ;D
Az irodák néztek be valamit, vagy ők tudnak valami olyan dolgot, amit mi nem? Mert reálisan 2.00 max 3.00 körül kéne lennie...

#3310 október 31, 2016, 11:39:11, oakland23
Idézetet írta: oakland23 Dátum október 31, 2016, 09:47:11
9:50-től élőben:
Melbourne V. - Weliington P.

Tipp: Gólok száma 5.5 fölött @ 10.00

Igazából statok alapján szar tipp, de van egy olyan megérzésem, hogy a hazai csapat egyedül megrúgja a hatot.  :redchug:

*4-1-nél a 77. percben 5-szörös pénzzel kiszálltam, jobb a békesség alapon  :)

**ahogy cash in után lenni szokott, pár percre jött a 6. gól. De elég pénz volt rajta, így azért nem bánkódom egy másodpercig sem  :P

Amúgy fasza meccs, még nincs vége, de van hat gól, 3 tizi, 17 szögi, 1 piri, meg 6 sárga. Ha nem lenne 5-1, és nem dőlt volna el, sérülések miatt 6-7 perc extra time is lehetne

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 31, 2016, 11:32:31
*4-1-nél a 77. percben 5-szörös pénzzel kiszálltam, jobb a békesség alapon  :)

**ahogy cash in után lenni szokott, pár percre jött a 6. gól. De elég pénz volt rajta, így azért nem bánkódom egy másodpercig sem  :P

Amúgy fasza meccs, még nincs vége, de van hat gól, 3 tizi, 17 szögi, 1 piri, meg 6 sárga. Ha nem lenne 5-1, és nem dőlt volna el, sérülések miatt 6-7 perc extra time is lehetne

Annyira tipikus...Na de mindegy, gyönyörű tipp volt gratula! A kenguruktól mindig ilyen beteg meccseket szoktam várni, úgyhogy veled tartottam, pedig aztán tényleg nem sok minden utalt erre :)

#3312 október 31, 2016, 15:50:44, oakland23
Magyar-lett ffi kézi EB-selejtező
1.03 a magyar győzelem oddsa, ami igazából semmi, mégis van benne érték  ;D
A letteknél elvileg egy profi játékos van, aki a francia II-ben játszik. Nem lesz a benga Kristopans sem a Brestből. Nálunk nem lesz Nagy Laci, de azért így is összehasonlíthatatlanul jobb a magyar válogatott. Hazai pályán, Nyíregyházán azért a közte 10 nem irreális elvárás. Bővíthetnék a kínálatot a bet365-nél, de NEM szokásuk elkapkodni...  ;D

Idézetet írta: Pozzato Dátum október 31, 2016, 09:55:24
Én még azóta se értem az oddsot.  ;D
Az irodák néztek be valamit, vagy ők tudnak valami olyan dolgot, amit mi nem? Mert reálisan 2.00 max 3.00 körül kéne lennie...
Pedig nem fog az OKC a nyugati első helyek közelében se lenni, ergo Mvp címet se fognak odaadni.

Idézetet írta: stdavid Dátum október 31, 2016, 16:14:40
Pedig nem fog az OKC a nyugati első helyek közelében se lenni, ergo Mvp címet se fognak odaadni.
Igen, vagy erre vagy a sérülésre apellálnak az irodák. Mondjuk három abszolút nyerhető meccsel kezdtek, szóval ez eddig annyira nem mérvadó. Bár az sem értem, hogy aki tripladuplát átlagol és mondjuk rájátszásba jut a csapatával és egyértelmű vezér, annak miért nem lehet odaadni az alapszakasz MVP-címet.