OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Villarreal-Sevilla
06.22. 19:30

Tipp: szabálytalanságok száma 26,5 felett @ 1.73 (22bet)

JMSM fújja a meccset, lapok, foultok számát illetőn élmezőnyben van. A Sevilla és a Villarreal fontos meccset játszik, 'sűrű' találkozóra számítok, egy volt csapata ellen játsszó Iborra, egy Banega, egy tarthatatlan Ocampos és formában lévő Munir, másik oldalon Chukwueze, akit csak felrúgni lehet, rohangáló szélsők, lesz itt ok a sípot fújkálni. Egyébként a Villarreal nagyon megkeményedett a kényszerszünet alatt, és előtte sem volt puhapöcsűek gyülekezete, de az elmúlt három meccsen a foultjaik száma 14; 19 és 16 volt, szóval ha a számokat nézzük, ez egy jó tipp. A spori ideális, ha lesz ambíció a csapatokban, hogy győzelemre játszanak, ez egy sima tipp. Reméljük, hogy nem a 0-0-t dajkálják majd.

Kevésbé acélos tipp a Banega sárga, 2.30-ért mérik, ő azért ha kezd, simán felpörög arra a szintre, amikor Martinez villant neki, legutóbb amikor Martinez a SEvillának vezetett, és Banega játszott, az utsó 3 meccsből kétszer kapott lapot az argentin ettől a sporitól, legutóbb mindössze 15 perc kellett, hogy Banega megkapja a maga lapját. Ha kezd, Lopetegui 60-70 percig biztosan játszatja, de szerintem Banegának simán elég egy félidő, hogy valakit alaposan bokánrúgjon

City - Burnley

Tipp: Hivatalos hosszabbítás a 2. félidőben 4,5 perc alatt @ 1.70 (22bet)

A City az ilyen WHU, meg Burnley féle csapatok simáén szokta elintézni, nem hiszem, hogy 90 perc alatt 3-4 nem lesz közte. Tudom, hogy ivószünet van, meg cserék raklapszám, de ha sima a meccs, ilyen 3-0 4-0 körüli, nem fogja őkat MArriner szopatni még további 5-6 percig, talán még VARozás és sérülés esetén sem. Szóval én itt a 2. félidőben maximum 2-3 perc ráadásra számítok, vagy egye fene, legyen 4 az ivószünet miatt, de ennyire, s nem többre. Sajna az odds és a feltehető tét sem túl vaskos, de azért nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól

Én egyébként egy 6 gól felett AH tippet is húztam 9,90-es oddson a 22beten. Nem mondom, hogy tuti, mert nem az, de a Burnley szerintem inkább a hozható hazai meccseire fókuszál, itt simán benne van, hogy kap jópár gólt, de az is, hogy a City is ki-kikapcsol, és a nagy labdaszopogatás közepette a Burnley mondjuk két helyzetből kettőt vált gólra.

Nem ment egyik tippre sem nagy pénz, mondjuk a hosszabbításos opcióra nem is enged 18K-nál többet, de talán most jól is van ez így.

#3947 június 22, 2020, 12:15:34, oakland23
live 5. perc
22bet
Neman-Vitebsk
U19

Tipp: hazai csapat 4,5 felett @ 8,5 (22bet)

Egész komolyan bekezdett a hazai csapat, hátha kitert a lendület

*spori is benne van a bundában, 13. percben jött a kamutizi  ;D

#3948 június 22, 2020, 12:53:34, oakland23
Idézetet írta: oakland23 Dátum június 22, 2020, 12:07:42
live 5. perc
22bet
Neman-Vitebsk
U19

Tipp: hazai csapat 4,5 felett @ 8,5 (22bet)

Egész komolyan bekezdett a hazai csapat, hátha kitert a lendület

*spori is benne van a bundában, 13. percben jött a kamutizi  ;D

hazai 4,5 overt már 1,89-ért lehet is visszabiztosítani, már aki nagyobb pénzzel tette

**Ez szépen befagyott 1-2-nél a 13. percben, úgy voltam vele, mire megebédelek, már jön is a tipp, de nagyon úgy néz ki, hogy jó ötlet volt visszafogni. Sőt van 4 hazai sárga, sanszos még a hazai piros is, akkor meg az X2 most 2.90-ért egész jó lehet, de hagyom én már a fenébe.

#3949 június 23, 2020, 16:21:01, oakland23
Barca-Bilbao
22:00

Messi mellett nem könnyű az élet, Neymar JR és Coutinho után Griezmann sem bírja, és szezon végén megy a picsába. Gondolom én innen, aztán majd kiderül, mi lesz. Közben bajnokságot kéne nyerni, de nem nagyon megy a játék, a Sevilla sem nyílt ki, szerintem az Athletic ezt fogja kopírozni, és csakis kontrákra bazírozik, főleg Inaki révén. Nem számítok egy túl szép meccsre, aztán hátha pozitívan csalódok. Manzano vezeti, őt sem annyira csípem, én nem igazán tudom őt kiszámítani, benne van, hogy 2-3 sárgával lehozza a meccset, de lehet kiszór 8-10-et.

Ami tény, a Barca most mentálisan nem lehet épp a toppon, ez a feszkó nem feltétlenül tesz jót a csapatnak. Ugyanakkor a sajtó ezt képes felfújni, fogalmam sincs mi igaz ebből, majd ma meglátjuk, kihozzák-e a feszkót a pályára, már ha van. Nekem is volt összeszólalkozásom csapattárssal edzőmeccsen, edzésen, aztán utána lehiggadtunk, és még erősebb volt a játékkapcsolat kettőnk között, mint előtte.

Tippek a 22betről:
Lesz 11-es vagy kiállítás @ 2.04
-egész jónak tűnik, spanyol meccseken azért egyik sem ritka. Aztán ha a Bilbao sokáig tartja a 0-0-t, meg Garcia felidegesíti Messiéket, a hazai spílerek közül is elszakadhat a cérna valakinél. A tizi meg mindig benne van, Manzano ráadásul elég jó százalékkal bír a büntetőket illetően.

középpályás gólt szerez @ 1.85
védő gólt szerez @ 3.36
-ezt a két opciót mindig együtt húzom, mert jók. Remélem, Raul Garcia kezdő lesz, Bilbaónál szerintem ő lőné a tizit, de bármelyik középpályás betalálhat bármelyik oldalról, Vidal egész gólérzékeny például. A védő gólt szerez még inkább value, jó az odds, és a bilbao 3 belső védővel játszik (ez még nem tuti, de szerintem így lesz), plusz két szélső védő, így csak a vendégeknél 5, a hazaiaknál 4 védő kezd. Bárki fejelhet egy gólt, pontrúgásoknál általában a védők szerzik a gólt, aztán nekem mindeg, hogy a Pique-Lenglet páros egyik tagja, vagy egy bilbaói bólint gólt

fejesgól @ 3.00
kicsit kapcsolódik az előző tipphez, jó odds ez, nem hagyjuk ott

betclicről tippek:
hazai csapat első félidő büntetőpontok
2 @ 6.00
3+ @ 24.00
-A Barca járatja majd a labdát, amikor viszont a Bilbao kontrázni kezd, nem marad más hátra, mint Inakit felrúgni, visszahúzni, amiért villan majd a lap. Hátha kettőt begyűjt a Barca félidőig, és ha már kettőt begyűjt, miért ne gyűjthetne hármat. Piros 2 pontot ér, egy sárga-sárga=piros kombóval már meg is lennék.

1. félidő figyelmeztetések
4, 5, 6+
hátha olyan napja lesz Manzanónak, amikor minden szarra lapot ad. Nála nem lehet tudni, szóval ez rizikózásrészemről. Meg ha a Barcánál tényleg van egy kis belső feszkó, annak lehet hatása akár a lapokra is. Sőt!

figyelmeztetések száma:
9, 10, 11, 12+
mind a négy opcióra pakoltam jó szorzók, és tényleg rizikós tippek, de jó szorzók. Manzanónak a korábbi idényekben voltak 10+ -os meccsei lapokat illetően, idén még nem. Hátha most összekapnak valamin a felek, ha lesz egy kis feszkó a meccsben, és ha Manzano partner lesz, akkor lehetnek lapok. Ehhez az opcióhoz kellene mondjuk a piros is, ami duplán fizet.

Lényeg a lényeg, hogy a komolyabb tippek a büntető vagy piros lap opció 2.04-ért, illetve a középpályás és védő gól, főleg a védő gólt szerez opció tetszik, hátha bólint egyet valaki 'hátulról'.

akkor szopok, ha megint 0-0-t játszik a Barca, de ilyesmi csak nem fordul elő.

u.i.:
amiket még nem tudtam otthagyni, szintén 22bet
lesz kihagyott tizi @ 9.00
mindkét csapatból lesz kiállítás @ 34.00

-ezek ilyen kisebb tétes opciók, de hátha beakad valamelyik. Messi egyébként is nagy tizipazarló, aztán ha most tényleg nem tiszta a feje, simán elkúrhatja

Real Madrid - Mallorca

Tipp: cserejátékos gólt szerez @ 2.83 (22bet)

Ezt én minden Real meccsre húzom a restart után. Ugye 5-5 csere van az edzők főleg előrefelé cserélnek, vagy szélső védőt, de a Madridnál mindenki gólképes. Annyi potens gólszerzője van a csapatnak, hogy meg sem lehet számolni, jöhet Mariano, Asensio, Bale, Rodrygo, Vinicius, ha épp nem kezd, Benzema szerintem lehet egy félidőt játszik.
Zidane előre fog cserélni, ha nagyon vezet a csapat, akkor azért, ha meg nem vezet, akkor azért. Az Eibar elleni meccs után meg lebaszta a srácokat, hogy illet volna a 2. félidőt is megnyomni, ezért is jó tipp. Legutóbb nem lőtt gólt Madrid meccsen csere, mondjuk Mariano ajtó-ablak ziccert rontott, de ez jó tipp. Ráadásul jól tűri a nagy tétet a 22bet, lehet bikázni bátran.
Meg a Mallorca is úgy lesz vele, 5-0 vagy 6-0, nem számít, inkább a 30-ai Celta elleni kiesési derbire pihennek rá. Meg az sem kizárt, hogy egy színesbőrű mallorcai csereember ugrik meg, és lő gólt, ha mondjuk 3-4 góllal vezet a Madrid, akkor Varane-ék sem úgy koncentrálnak, jó példa az Eibar elleni meccs

Nálam ez az opció ilyen 1,85-ért lenne kinn, szerintem ez full 50/50-es tipp, nem 2.83-as. Főleg nem egy RM meccsen

UTE - ZTE
Tipp: 4,5 gól felett @ 5,75 (Betclic)

Tetszik a két kezdő. Szerintem Radóék csak arra mennek, hogy gólokat lőjenek, de közben majd kapnak is becsülettel. Szerintem egy jó 4-2 körül lesz a vége, de majd kiderül.

15:30
burundiban zár a bajnokság, tegnap 4 meccsből 3 volt 5,5-ös liner mellett overes, ma is előfordulhat egy-két bolond over, mondjuk nagy kár, hogy az irodák egymás után szedik ki a meccseket... de élőben hátha kilökik valahol

19:30
Sociedad-Celta, avagy előjáték a Real-Mallorca előtt

-Lesz 11-es vagy piros lap @ 2.06 (22bet)
-sok lap lesz@ ... bárhol, bármilyen line mellett

Jó kis csörte lesz reményeim szerint, reméljük, nem tévedek. A Sociedad 2 meccset bukott, oda kéne pirítani, mert könnyen úszhat a BL. A Celta pedig az Alavés elleni 6-0-ás győzelem után tutira fel van pörögve, de nem szabad megállni, hisz a kiesés réme még masszívan fenyeget.

Érdekes lehet a spori személye, E. Prieto Igelsias élete első Celtának vezett meccsén nyert a Vigói csapat, aztán ezzel a sporival élvonalban azóta sem. Pedig megnéztem, mindössze egy Barca elleni meccs volt, ahol az ellenfél komoly volt, a többi simán hozható találkozónak tűnt. 10 meccse nyeretlen bajnokin ezzel a sporival a Celta, és ez még hagyján, mert a legutóbbi kettőn csak a Celta kapott ettől a sporitól 6-6 lapot!
A Granada elleni bajnokin már a félidőre két Celta játékost lezavart (amúgy jogosan, arra emlékszem), és ezt követően még egy meccsen fújt a Celtának a Levante ellen, azt is elbukták Aspasék, ott 6 sárgát szedtek össze.

Szóval a Celta aligha örül a sporinak. Közel sem biztos, hogy jól érzem a meccset, de valami azt súgja, itt lesz esemény. Ráadásul Iglesias spori azért barátja a lapok mellett a meszes pontnak is, az előző bajnokságban konkrétan a legtöbb büntetőt ítélte átlagban, és idén is azért kb minden 2 meccsén befúj egyet. Szóval lehet ez jó meccs.

Büntetőről ennyit, aztán a lapokat meg csak úgy, a Celtának szereti szórni, ha lesz tempó, és nem a Sociedad-féle (mostanában elég meddő) labdatartás lesz, akkor akár extrém magas is lehet a lapok száma.

Gondoltam még egy Aspas lapra, nem nagyon tűri a dumát Prieto, és Aspas folyton magyaráz, de ilyen 2.30 az odds Aspas lapjára, az már tényleg a nem éri meg kategória. Akkor már inkább egy kis apróval Aspas piros lapjára tennék 41.00-es oddson, de nem hiszem, hogy eldurrana az agya, az Alavés ellen nagyon egyben volt a csapat

Ami még tetszik, az a betclicen RAfinha kaput eltaláló lövése (@ 3.00), az alavés ellen kb 2 perc alatt lőtt kettőt, szerintem a lövőkedvét az a meccs meghozta. Ha kezdő lesz akkor 60-65 percet biztos kap, ha célba veszi a Sociedad kapuját, onnantól már kb 50%, hogy el is találja, és az odds 3.00. Szerintem a hétvégi dupla ellen 1-2 lövést tuti megereszt. 3.00-ért nekem tetszik, csak kezdjen. Ha nem kezd, tét visszajön, szóval nem gáz

Idézetet írta: oakland23 Dátum június 24, 2020, 14:23:20
15:30
burundiban zár a bajnokság, tegnap 4 meccsből 3 volt 5,5-ös liner mellett overes, ma is előfordulhat egy-két bolond over, mondjuk nagy kár, hogy az irodák egymás után szedik ki a meccseket... de élőben hátha kilökik valahol
jelenleg 2,5 overre is jól fizet, több irodánál is fent van az élők között

Oak, mi a véleményed egy Rodrigo első gólról?

Grodno II - Brest II
live
most kezdik
6 felett AH @ 5.50

Megszórják még egymást a felek, mert miért ne!

Tikka-EspooII

19:00-tól kis finn foci, reméljük, nagyobb mákom/mákunk lesz vele, mint a fehérorosszal.

Első félidő EspooII 1,5 felett 2.70
és
gólok száma 6,5 felett

A Tikka egy vad 7-6-os meccsel kezdett, a 20. percben már 5-0-ra égett, aztán az ellenfélnél jött egy piros, ekkor elkezdett gólokat lőni, de még emberhátrányban kettőt lenyelt a gólból. Az EspooII egy elég jó csapat korrekt eredményekkel, ha a Tikka az előző körben 20 perc alatt kapott 5-öt, most 45 alatt csak kap kettőt. Erre 41 ezret engedett a 22bet apránként, a 6,5 over kétszer tudtam leerőszakolni 8900 Ft-os téttel a 22bet torkán, aztán több tétet nem engedett. Ha élőben kipakolják, és épp nem épp a pályán leszek, biztosan lökök még rá egy picit.

A pénteki nap kész csőd volt minden szinten, hátha a szombat jobb lesz.

Amit néztem, hogy a LaLigában ezek a derék hispánok 10 bajnoki óta nem játszottak overes meccset, már ha 2 gól összejött, kész csoda volt, szar 1-0-ák meg 0-0-ák. Talán a Barca mai meccsét kivéve a többi is ilyen max 1-2 gólosnak tűnik, pályán a focigyilkosok, Bilbao, Alavés, Atleti, Leganés, de kijön belőlem a majom, és csináltam a bet365-ön egy overes kombit mind a 4 mai meccsre behúztam 3,5 overtől 5,5 overig minden meccset kettes kötésekben, így az alaptét 54-szeresét kéri el. Ahogy számoltam, kell minimum egy meccs, ahol lesz minimum 4 gól, és kell egy, ahol minimum öt. Na mármost tegyük fel, a Barca meg a Celta gólgazdag lesz, meg a másik háromból egy átmegy overbe 3,5-ös line mellett, akkor vagyok csak a pénzemnél. Nem tűnik ésszerű tervnek, de bassza meg, 10 ilyen ótvar meccs után már csak a nagy számok törvénye alapján is jönni kéne a góloknak. Ha mégsem, akkor szopás van.

Teljesen logikus, én adom az ilyen ötleteket. Kösz @oakland23:great:

Idézetet írta: oakland23 Dátum június 27, 2020, 12:05:12
A pénteki nap kész csőd volt minden szinten, hátha a szombat jobb lesz.

Amit néztem, hogy a LaLigában ezek a derék hispánok 10 bajnoki óta nem játszottak overes meccset, már ha 2 gól összejött, kész csoda volt, szar 1-0-ák meg 0-0-ák. Talán a Barca mai meccsét kivéve a többi is ilyen max 1-2 gólosnak tűnik, pályán a focigyilkosok, Bilbao, Alavés, Atleti, Leganés, de kijön belőlem a majom, és csináltam a bet365-ön egy overes kombit mind a 4 mai meccsre behúztam 3,5 overtől 5,5 overig minden meccset kettes kötésekben, így az alaptét 54-szeresét kéri el. Ahogy számoltam, kell minimum egy meccs, ahol lesz minimum 4 gól, és kell egy, ahol minimum öt. Na mármost tegyük fel, a Barca meg a Celta gólgazdag lesz, meg a másik háromból egy átmegy overbe 3,5-ös line mellett, akkor vagyok csak a pénzemnél. Nem tűnik ésszerű tervnek, de bassza meg, 10 ilyen ótvar meccs után már csak a nagy számok törvénye alapján is jönni kéne a góloknak. Ha mégsem, akkor szopás van.