Neteller

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Valoszinuleg az utolso tranzakcional a par nappal kesobbi elkonyvelesnel rosszabb volt az arfolyam a konverzional

Nekem volt hasonló.

Sot olyan is hogy amikor negativba volt a skrillen, a netellert se tudtam használni, azt irtak ugyanaz a ceg, igy hogy feloldjak a netelleres restrictiont, nullazzam ki a skrillt.

#571 április 26, 2021, 23:35:43, csacsi1899
Jó korrekt, hogy április 22-én küldenek mailt, hogy április 27-től felemelik a money transfert 4,49%-ra!  :o  :o  :o

Persze ha letöltöd az appot, meg befizetsz bankszámláról, meg verifájolod a kutyádat is, akkor ingyen lesz , de ha a feltöltést nem csinálod meg, akkor június 26-tól 2,99%.

Ez azért elég nagy lehúzás.


Idézetet írta: csacsi1899 Dátum április 26, 2021, 23:28:24
Jó korrekt, hogy április 22-én küldenek mailt, hogy április 27-től felemelik a money transfert 4,49%-ra!  :o  :o  :o

Persze ha letöltöd az appot, meg befizetsz bankszámláról, meg verifájolod a kutyádat is, akkor ingyen lesz , de ha a feltöltést nem csinálod meg, akkor június 26-tól 2,99%.

Ez azért elég nagy lehúzás.

Ez már több a soknál már így nem is érdemes használni ezeket hogy a számládra kiutaljanak mert sokat levonnak, és lehet még ennél többet emelnek

Sziasztok.Nem tudjàtok véletlenül ha kimegyek külföldre nyaralni jelen esetben erdélybe ott tudom készpénzfelvételre hasznàlni a neteller kàrtyàmat??Vagy tudtok dobni egy support e-mail cìmet hogy megkérdezzem?Ez utòbbit hiàba keresem nem talàlom.Elöre is köszönöm a segìtségeteket.

Én ukrajnában használtam legutóbb, semmi gond nem volt :ok:

Természetesen lehet használni. A világ összes országában használható ahol amúgy bármilyen MC kartyat elfogadnak.

Van egy nagy problémám urak!
Regisztrálni akartam egy Neteller fiókot, de a telefonszám megadásánál kiderült, egy másik acc már regisztrálva lett vele. Nem emlékszem, hogy bohó fiatalságomban regisztráltam volna a netellerre, de ha igen, akkor sem használtam soha, ez fix! Mit lehet ilyenkor csinálni? Ha igazolom a személyazonosságomat akkor meg lehet oldani, hogy törlöm az accountot és újat hozok létre? Gondolom a supportnak kéne írnom az ügyben, de még a kapcsolati email címet sem találom....

Bocsi a kérdésért, megoldottam a dolgot! :cya:

Most nemigen van időm végigolvasni a hozzászólásokat.Ki tudja esetleg:eurós Netellerről Neteller kártyával eurós automatából tudok kinyerni eurót?Illetve mi a költsége?(Nem váltogatnak forintra át meg vissza?OTP-s az illető automata.).

Tudsz. A koltsege elvileg csak az alap neteller koltseg lesz, 0 konverzios koltseggel.

Korábban regisztráltam Neteller fiókot, amit ma szerettem volna használni. Valamiért nem engedett be a jelszavammal és a jelszóemlékeztető sem érkezett meg (volt regisztrációm, de lehet nem volt teljes mértékben verifikálva a számla). Kíváncsiságból regisztráltam egy újat, ugyanazzal az e-mail címmel és csinált nekem egy új számlát. Valaki járt már így?

Nem. De ez esetben nem lehet gondod.

Bár emailt nem kaptam de netelleren is van ugyanaz a refund ami skrillen.

Elkövettem azt a hibát hogy a netellerről a rossz kártyámra kértem a kifizetést(le lett tiltva 1lve új van), természetesen nem is jött meg.

Van valakinek ötlete mit tegyek?

Bankot felhívtam, felvettek panaszt de hát szerintem ezt gyorsabban meg lehet oldani mint 15munkanap.

Sziasztok!
Tervezem Neteller számla nyitását, melyik bankszámlát kérik majd ellenőrizni?
Vagy ajánlanátok ?

a magyar OTP számlát, bankkártyát
vagy az egy hete nyitott Wise számlát, bankkártyát ?