Betsson Póker - Új Szoftver

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


[bs]Betsson Póker - Új Szoftver[/bs]

Június 15-én a [bs]Betsson[/bs] Pókeren egy új szoftver került fel. A fejlesztéseknek köszönhetően a legjobb szoftvert ajánlják neked. Próbáld ki az új lehetőségeket.

Poker P5
A P5 rendszerre történő átállásra június 9 és 21 között kerül sor, ezalatt a játék egyes szegmensei és a tornák működésében helyenként zavar keletkezhet, illetve kevesebb torna lesz elérhető. A kellemetlenségért elnézésetek kérik. Automatikusan a P5 szoftveren keresztül történik belépésed június 15-től.


Új tournament lobby:
Több információ, a lobby elhagyása nélkül.


Új design és animáció:
Fejlesztett osztás és zseton grafika. Vadonat új avatarok. Mindent megtesznek, hogy remekül szórakozz!


Méretezhető asztalok:
Alakítsd Texas Hold´em asztalod kedved szerint.


Cash game reload:
Cash game asztaloknál kiülés nélkül kérhetsz reload-ot. Akár játék közben is megteheted ezt, így egyetlen kört se kell kihagynod!


Cash game előnézet és direkt ültetés:
Minden asztal a játékkal egyidőben megtekinthető a póker lobbyban, így a helyedet az asztal megnyitása előtt lefoglalhatod.


Állítható szövegpanel:
Mostantól te döntöd el, milyen szövegpaneleket akarsz látni az oldalon. Praktikus póker információ, aktuális játékok vagy a chat, kizárólag te döntöd el!


Személyes filter:
Te döntöd el melyik tornákat akarod látni a lobbyban. A beállításokat megváltoztathatod és elmentheted, így mindig a kedvenc tornáidat tudod megjeleníteni.


Mac:
Letölthető verzió Mac felhasználóknak is.


Egyenleg:
A póker egyenleged csak akkor látszik, ha rákattintasz, így akkor frissíted, amikor csak akarod.


Ante:
Felpörgeti a játék ritmusát és jobban felépített játékot biztosít. Az Ante-k kötelező tétek, melyeket minden játékosnak be kell tennie a nagy és kis vaktól függetlenül.


Torna regisztráció:
Egyszerűsített regisztráció a multi-asztalokhoz és a sit and go tornákhoz egyaránt. Ez, és a személyes filter kombinációja az új lobby leglényegesebb változtatásai.


Újdonságok a kliens torna infóban:
Könnyebben kezelhető információk és jobb átláthatóság. Játékos rangsorok, nyeremények kifizetése, előnézet funkció és egy gyors gomb, hogy könnyebben megtaláld a kívánt asztalt, mind-mind az új, fejlesztett lobby szolgáltatásai.

S az új szoftver alkalmából a [bs]Betsson Póker[/bs] egy Freeroll versenyt szervez, melyett megtalálsz a Lobby-ban, a Welcome P5 név alatt. A verseny összdijazása: $2000

Mit kell tenned, hogy részt vehess?

1. ha még nincs [bs]Bettsonos[/bs] számlád, akkor nyitnod kell egyet (ezt megteheted [bs]ide[/bs] klikkelvén)

2. ezután lépj be a [bs]Betsson Póker[/bs] kliensbe

3. menj a 'Scheduled Tournaments' lobbyra

4. az 'All Tournaments' legördülő menüből válaszd a 'Special' menüpontot

5. regisztrálj a tornára

Mindenkinek sok sikert kivánunk.  :great: