Filmek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#15 október 20, 2009, 19:48:34, jaaas
21:20
A tét az életed (am. akcióf., 2004) (16)
A műsor feliratozva is látható az RTL Klub TXT 199. oldalán.
Sonny javíthatatlan szerencsejátékos. Pénzzel tartozik egy gengszternek, aki bérgyilkosnőt fogad, hogy megölje. De amennyiben 24 órán keresztül életben tud maradni 2,4 millió dollár üti a markát.

Mocskok betesznek egy ilyen filmet, miközben a konkurens TV2 Lokizik.... :bash:

Puskás Hungary     

magyar életrajzi film, 116 perc, 2009

ma 22:05, RTL Klub

Puskás sztorija önmagában hollywoodi történet: a városszéli nyomortanyáról indulva, a szomszéd kisfiúval együtt a világ tetejére jutva, a polgári kispesti belvárosból menyasszonyt találva őrjöngve rajongott világsztár lesz, aki táviratok százait kapja minden szállodában, ahol csak pár éjszakára megszáll bárhol a világon... Olyan világsztár, aki egész életében - politikától, háborútól, társadalmi konvencióktól függetlenül - mindig csak azt csinálja, amit szeret, s amit a legjobban tud a világon: focizik.

Igazi öntörvényű művész, szikrázóan szellemes mókamester, szeretnivaló népi hős, akire ugyanakkor folyamatosan ránehezedik családjának, népének, tragikus sorsa, amelyet a maga módján cipelnie kell. Ebben benne van a sváb családjára leselkedő kitelepítés veszélye, az ötvenes évek végletes viszonyai, az emigráció lelki nyomorúsága és szorongásai, s mindez úgy, hogy ösztönös intelligenciája folytán tudja, hogy ő Mr. Magyarország, ezért mindig, minden pillanatban ennek megfelelően kell viselkednie.

"Először az volt a film címe, hogy Az igazi Puskás, aztán arra gondoltam, hogy nem vindikálom a jogot arra, hogy én mondjam meg, ki az igazi Puskás. A dokumentumfilm ugyanannyira szubjektív műfaj, mint a játékfilm. Fel kellett építeni Puskást. Nyilván annak alapján, amit kiolvastam a dokumentumokból, a leveleiből, az archív anyagokból. Összeállt személyiségének képe, életének történései, és ezt próbáltam filmes formába önteni. A filmben megjelenő Puskás, tipikus magyar - azzal együtt, hogy félig sváb származású -, kicsit svindler, átveri a hatalmaskodókat, ugyanakkor mérhetetlenül tehetséges. Puskás titka abban van, hogy ő olyan, mint amilyenek mi szeretnénk lenni. Élete során folyamatosan vált egyre jobbá, izgalmasabb személyiséggé. Jó nézni, hogy ő helyettünk is elért valamit, ráadásul sok országban. Nem is csoda, hogy imádják Spanyolországban, Görögországban, Ausztráliában és a világon mindenfelé, hiszen elfogadta szokásaikat, kultúrájukat, megtanulta nyelvüket. És mindeközben megmaradt magyarnak, és ő lett a világ legismertebb magyarja. Puskás neve jelenti Magyarországot." - Részlet egy Almási Tamással készített interjúból.

Legnagyobb 2009-es film a Másnaposok.
Mindenkink ajánlom!!!!!!

TiB, nagyon rá vagy kattanva ma a szaros dologokra!  ;D Itt is szar, az idiótaság topicban is a szar, a csacsi tippek között is a szar..  ;D  :great:

Ma ilyen szaros napja van.... ;D

#20 január 28, 2010, 09:07:37, Milan
Srácok, íme egy kötelezően ajánlott film, szerintem nagy hiba kihagyni, én már 3x néztem meg:

http://www.youtube.com/watch?v=khtBvQdxta4

The Blind Side:

A film igaz történeten alapul, Michael Oher (LT), a BAL idei első körös draftja életét mutatja be.

A tizenéves Michael Oher (Quinton Aaron) az utcán, gyakorlatilag hajléktalanként tengeti életét, amikor Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock) rátalál. Leigh Anne ráébredvén, hogy a fiú a lánya egyik osztálytársa, ragaszkodik ahhoz, hogy a rövidnadrágban és pólóban vacogó Michael nem maradhat kint a fagyos télben.

Rövid hezitálás után a nő meghívja saját családjához Michael-t, hogy töltse velük az éjszakát. Ami aztán eleinte csupán egy pillanatnyi jószándéknak indul, valami egészen többé lesz, ahogyan Michael végül az életstílus és a származásbeli különbségek ellenére a Tuohy család részévé válik.

Michaelt élete az új környezetben teljesen új kihívások elé állítja. És ahogyan a család segít Michaelnek kiteljesíteni lehetőségeit a focipályán belül és azon túl, a hétköznapok minden szegmensében, a fiú jelenléte visszahat a Tuohy família egészére, hogy átértékelhessék saját életüket is.

Michael Lewis könyvéből John Lee Hancock írt és rendezett az emberi értékekre épülő drámát Sandra Bullockkal a főszerepben.



Szerintem hatalmas film...

Idézetet írta: TiB Dátum január 29, 2010, 21:01:43
Nem tudom, hogy szoktatok-e sorozatokat nézni, de valaki ajánlhatna egy, a Misfitshez hasonló angol sorozatot.

Felirat nélkül nézted vagy van hozzá? Junkie alapján Heroes horrornak tűnik.

Idézetet írta: TiB Dátum január 30, 2010, 00:36:18
Felirattal néztem, a Heroesból egy részt sem láttam még, de végül is olyasmi, csak ebben elég vastagon van angol humor. Csak 6 részes volt egyébként, de nekem tetszett.

Mivel most rövid sorozatra vadászok, ezért lekapom encorról, azután megmondom mi hasonlíthat hozzá, de biztos nem a Dr. House :)

Idézetet írta: TiB Dátum január 30, 2010, 00:46:17
Na nem mintha bele akarnék szólni a dolgaidba, de ne rombold az arányod enkoron, hanem kapd le külföldi torrentről, például KickAssről, onnan is elég gyorsan jön. :)

Igazad van, csak mindig elfelejtem ezt :)  Arány: 0.841 Fel: 479.14 GB Le: 569.82 GB.  Mióta nincs szuper kolis net azóta keveset töltök, így belefér. Vissza kéne tenni a cheater azureust, csak lusta vok elmenni emiatt haverhoz :D
ha van vmi érdemesnek tartott sorozat, akkor ne hagyd magadban. Most csak Dexter S3-an és Friday Night Lightson élek.

Bírom a brit humort: Angolkák (több mint beteg), Fekete vipera (klasszikus), IT Crowd (kockulni jó :)), Skins (nem gondolom, h csak ifiknek való, nekem nagyon bejött az első két évad) Most hirtelen ezek jutnak eszembe.

Bár nem angol és nem is minisorozat, de szerintem nagyon jó a Californication (Kaliforgia) mind a 3 évada.

Idézetet írta: Hud Dátum január 30, 2010, 12:02:12
Bár nem angol és nem is minisorozat, de szerintem nagyon jó a Californication (Kaliforgia) mind a 3 évada.

Jaja, Mulder ügynök hatalmasat alakít benne :)

Mulder ügynökről jut eszembe, a héten lett meg az X-Akták összes évadja, már az első évad felénél járok. Mondjuk van, olyan rész amit már láttam min. 5ször életemben(pl. Gumiember), de azért megnéztem azt is megint. 8) Még az angol humorhoz annyit, hogy szerintem a Fekete Vipera a legnagyobb, ááá azt bármikor meg tudom nézni, főleg a világháborús évadot az hatalmas :D

We are Marshall (Több mint sport)   10/10

Az amerikai foci nem a gyengék sportja: kíméletlenül a földbe döngöl. Az élet kegyetlen csapást mért a Huntington-i Marshall Egyetem focicsapatára: egy repülőgép-szerencsétlenség végzett az iskola teljes futballcsapatával. Sokan úgy vélik, innen nincs visszaút, de Jack Lengyel más véleményen van. Elvállalja azt a feladatot, amit senki más nem mert volna: újjászervezi a Marshall Egyetem futballcsapatát.

A megtörtént esetet feldolgozó film a futball gyógyító erejéről mesél, amely több mint sport: maga az élet..


http://www.youtube.com/watch?v=ocOiIdnlsjw

Ip Man (2008) Egy legendás wing tsun mester története. Donnie Yen a főszereplő. Eredeti hang és angol felirattal néztem meg. Azoknak ajánlom, akik kedvelik a harcművész filmeket.


http://www.youtube.com/watch?v=lt34aHAFkV8