Filmek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum december 10, 2015, 21:47:50
Már rég láttam, ezért gondoltam újra nézem a Star Wars összest, és hát azért az emlékek megszépítették a fejemben a dolgokat :D Amin nem tudom magam túltenni, hogy miért vágnak le ennyi kezet ;D illetve hogy a galaxis legnagyobb és legpusztítóbb űrhajóját ki az a hülye, aki úgy tervezi meg, hogy egyetlen, tehát egyetlen árva lövéssel porrá lehessen robbantani. Azért egész jó volt.

Első kérdésedre valószínűleg az a válasz, hogy ez így humánus, mert csak átmenetileg teszik harcképtelenné az ellenfelet, illetve ezzel támogatják a galaxis művégtaggyártó-iparát!  :)

A második felvetésedre 7:05-től van egy lehetséges válasz:
http://videa.hu/videok/film-animacio/family-guy-star-wars-magyar-csillagok-haboruja-hun-G55p5iwYDy8p68fk

További érdekes kérdéseket feszegetnek ők is:
http://indavideo.hu/video/Robot_Chicken_-_Star_Wars_Kulonkiadas_I


#286 december 28, 2015, 23:43:28, benson
Idézetet írta: TiB Dátum december 10, 2015, 21:47:50
Már rég láttam, ezért gondoltam újra nézem a Star Wars összest, és hát azért az emlékek megszépítették a fejemben a dolgokat :D Amin nem tudom magam túltenni, hogy miért vágnak le ennyi kezet ;D illetve hogy a galaxis legnagyobb és legpusztítóbb űrhajóját ki az a hülye, aki úgy tervezi meg, hogy egyetlen, tehát egyetlen árva lövéssel porrá lehessen robbantani. Azért egész jó volt.

Jaja, még a szegény fehér bundás jeti is így járt. Ami ennél is furcsább: sehol egy vércsepp! Egyik részben sem. Háborúk, vér nélkül. (Persze, értem én, hogy így a nagyobb gyerekek is megnézhetik.)

Yoda meg bottal jár, pedig kardozás közben igencsak fürgének tűnik.

Én is a napokban újra megnéztem. Nem lettem fan, de majdnem :) Jó kis sztori, mondanivalóval és szerethető szereplőkkel.

Egy pillanatra elkaptam hogy Stallone Golden Globe-ot kapott és Rockyzott valamit. Gondoltam kijött, vagy jön a Rocky 7, és én nem tudok róla. Rákerestem. Egyik első találat:

http://www.rocky.hu/dvd/mese/elsullyedt-vilagok-7

Popó, meg cici oké, de Popócici? Ez nem a Rocky lesz  ;D

Amúgy mi lett a Rocky 7-tel?

Ez lett belőle. Mond a filmben egy csomó felszínes, később jó kis nézőszámokat hozó youtube-s motivációs dolgot ;D

! No longer available

Volt pár film amit mostanság megnéztem:
Az ételművész / Burnt
www.youtube.com/watch?v=ZqA3d2_sFa0

Szóval Bradley Cooper új filmje. Másfél órás, de nekem körülbelül háromnak tűnt. Kétszer aludtam el rajta. Erőltetett és vontatott. Cooper szerintem jól játszott vele nem volt gond, inkább a többi szereplővel, illetve lehetett volna egy kicsivel komolyabb forgatókönyvet írni és talán a másik minőségi szereplőnek (Matthew Rhys) több lehetőséget adni a filmben. Összességében nálam 4/10


Beasts of no Nation
www.youtube.com/watch?v=2xb9Ty-1frw

Netflix saját gyártású filmje eléggé ütősre sikeredett. Afrikában játszódik, ahol a gyerekkatonák ölik halomra az embereket. Egyrészt a film borzalmas dolgokat mesél el, másrészről viszont kiváló alkotás, mert nem tartalmaz szokásos amcsi kliséket. Tudom Netflixes film, így nem illik Oscar jelölést adni neki (pláne mert nagy felháborodás is lett belőle, így a nagy mozis cégek nem is vetítik a művet), de szerintem Idris Elba bőven megérdemli, ha már Stallonét jelölték...  Agu a főszereplő kisfiú hatalmasat játszik benne, és ha így folytatja nagy sztár lehet belőle.
Nálam ez 8,5/10


A kezdő / The Intern
www.youtube.com/watch?v=yMOt8GPOt_E

Nehéz erről a filmről mit írni, mert az első fele eléggé jóra sikeredett, viszont a második része borzasztó és untató. Két órás én ebből lazán lecsippentettem volna 30-40 percet. Az elején pörgős volt, jöttek a poénok, de aztán fokozatosan fogyott el a film. Egyértelműen látszik, hogy Robert de Niro már nem tud elvinni a hátán egy filmet és Anne Hathaway pedig eléggé gyenguska volt a szerepre.
5/10, de csak az első fele miatt

Múlt héten nekem is megvolt a Beasts Of No Nation. A végén az ember elgondolkodik, hogy, bár nekünk is megvannak a magunk bajai, azért születhettünk volna durvább helyekre is ezen a bolygón. Idris és a főszereplő srác tényleg nagyot alakítanak. :ok: 8/10

A másik, amire időt szakítottam az a Straight Outta Compton volt. Az NWA (Niggaz With Attitudes) történetét dolgozza fel, a megalakulástól egészen Eazy-E haláláig. Ez a formáció volt a nyugati parti gangsta-rap egyik legelső és legjelentősebb képviselője, olyan tagokkal, mint Eazy-E, Dr. Dre, vagy Ice Cube. Dre és Cube (filmben a saját fia alakítja) eddig is nagy kedvencek voltak, jó volt látni, kb. honnan is indultak. Egy picit valószínűleg elfogult vagyok, de aki szereti a hip-hop-ot, annak kötelező darab. 8,5/10

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a "Mentőexpedíció" kajakra bejött. Nem azt mondom, hogy filmtörténeti alkotás, de engem valahogy megfogott mind a sztori alapötlete, illetve a film hangulata. Az ember azt várná, hogy kb Leonardo di Caprio-s szenvedés órákon keresztül, erre meg egy viszonylag vidámabb hangulatú film, mint azt vártam volna. A témában utóbbi években kijött langyos fosok mellett (Europa rejtély, Mars - Utolsó napok stb) nekem ez végre egy üde színfolt! :)


Idézetet írta: rabona Dátum február 21, 2016, 20:24:35
A könyv még jobb! Érdemes elolvasni film előtt és/vagy után is. :ok:

Tervben van! Bánom is kicsit, hogy nem előtte szakítottam rá időt...de 1000%,hogy elolvasom a közeljövőben!  :ok:

Így van, ahogy Rabona is írta, szerintem is jobban jártál, hogy előbb a filmet láttad. :) Én is olvastam, és utána néztem meg, és nekem hiányérzetem volt a film után. Hiányzott a sok geek szöveg, amit nyomott közben, attól volt az egész különleges. :)

Friss mozis élmény: Deadpool


Megérte a pénzét. Imdb-n nagyon magasra értékelik, és egyet tudok érteni ezzel a pontszámmal. Volt bennem egy kis félsz, mert eléggé sajátos a humorérzékem, nem tud akármi megnevettetni, de jók voltak a poénok!  :ok: Abszolút nem veszi magát komolyan a film, az egyik legszórakoztatóbb szuperhős antihős mozi.

Tegnap este néztük meg. Hát pár masszív házibuli nekem is adódott az életemben, de még mindig nem tudom azt elhinni, hogy ez így egy az egyben megtörtént Amerikában  ;D Ha pedig igen, akkor most az egyszer bánom, hogy nem amcsinak születtem és lehettem ott én is  :D


Annyira adta magát a Visszatérő és Bear Grylls párhuzama, hogy egymás mellé raktam őket. Egészen hasonló jelenetek.

Nyers húst esznek, szóval gyenge gyomorral ne katt ide.

Elmúlt napokban egy betegségnek "hála" volt időm filmezni, mert körülbelül csak feküdtem végig. Szóval jó pár filmet láttam. Volt olyan amit újranéztem és volt amit először láttam.

Aljas nyolcas
El akartam menni rá a moziba, de végül nem jutott rá idő. Lehet jobban is jártam. Ezt kicsit túltolta Tarantino. Na jó, nem is olyan kicsit. Érthetetlen és feleslegesen erőltetett jelenetek (Jackson "sztorija", mielőtt megöli az öreget, vagy a csomó niggerezés, de még lehetne sorolni).  Színészi játék szerintem jó volt, a sztárok hozták a kötelezőt azzal nem volt gond. Zene nem hiába kapott Oscart, de a rendezés.... A sztori még úgy ahogy jó volt, de biztos, hogy soha többet nem nézem meg. Lehet elég lett volna, ha a csak a forgatókönyvet írja Tarantino (bár abban is voltak kivetnivalók). Ami biztos, hogy rohadt hosszú és ha ezt moziba nézem, akkor a., elalszom  b., kijövök a vetítésről.


A (sz)ex az oka mindennek
Nem igazán értem miért kínzom magam ilyen "vígjátékokkal". Várom a csodát, hogy hátha egy újabb életrevalók, vagy másnaposokba botlok teljesen véletlenül, mint anno. Na ennél ez nem jött össze. Vállalhatatlan szar az egész. Szegény Jason Sudeikis még próbálja egy két poénnal feldobni a filmet, de ehhez még ő is kevés (pedig benne amúgy lenne potenciál színészkedés terén). Körülbelül 2-3 jó poén volt, de azért nem éri meg végignézni a filmet.


In Bruges
Emlékszem, hogy láttam ezt a filmet mikor még kijött anno, de elfelejtettem a poénokat. Szóval két bérgyilkos elküldenek szabira Brugesbe, hogy kipihenjék magukat. Nem igazán sikerül nekik. Nem spoilerezek, viszont itt van pár olyan humorosabb rész amiért érdemes megnézni a filmet. Semmi nagy életbölcsesség nincs benne, ettől függetlenül adnék rá egy 10ből 7-et. Másik két film nem üti meg az ötöt sem.


Circle
Nem tudom mennyien hallottatok erről a filmről, de gondolom nem túl sokan. Nem egy hatalmas költségvetésű film, viszont 2015-ös és jó. Szerintem megdöbbentően jó. Ha egy valamit meg akartok nézni az unalmasabb estéken, akkor ez legyen az. A sztori annyi, hogy főhőseink (kb 50-en) fölkelnek egy szobában/körben és bizonyos időnként meghal egy ember közülük. Először azt hiszik teljesen véletlenszerűen, de kiderül, hogy a résztvevőknek eléggé sok közük van, hogy ki haljon meg közülük. Emberi döntésekről és a meggyőzésről szól a film. Félig horror, félig dráma. Régen láttam már ilyen kis költségvetésű filmet, ami így megfog. Nincsenek benne szupersztárok, egy két ismertebb ember lehet számotokra (ha sok filmet és sorozatot néztek), de ez ne tántorítson el a filmtől, mert a szereplők jól játszanak. Lehet nem mindenkinek fog tetszeni a film, de érdemes végignézni mert jó a vége is. Nálam simán megér egy 8-ast a film, de lehet 8,5 is.

Twitteren írják hogy a hivatalos előzetest már többen látták mint a legújabb Star Warsét  :P (Ha igaz persze) meg tudom érteni  :ok:

! No longer available


Más:

Más is keveri Emily Browningot és Jennifer Lawrence-t? Megint megnéztem az Uninvited című filmet, és az a baj hogy folyamatosan azon törtem a fejem: ez most melyik...  ;D

Idézetet írta: alexthebest Dátum március 16, 2016, 16:56:21
Más is keveri Emily Browningot és Jennifer Lawrence-t? Megint megnéztem az Uninvited című filmet, és az a baj hogy folyamatosan azon törtem a fejem: ez most melyik...  ;D

Pár napja láttam a csajt (Emily) a Legenda-ban, ebben a filmben nem lehet összekeverni őket.  ;D

A Polgárháború meg nagyon várós. :ok: